Ben ciddiyim!xHaRuNx yazdı:His Değil GAZ dır o :ugeek:ThEmperor yazdı:Gerçekten ruyamda gordum çok kolay olacak hatta yeteneğide ben size ihanet etmedim beni gaffar zorladı
We Semiha Gözümü Kör etmişti Olacak;Benim hislerim kuvvetlidir inanın bana
Rüya
Re: Rüya

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- MekoR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Evet arkadaşlar dalga geçmeyin bende ikv ile ilgili rüyalar görüyordum . Labirent çıktıgı zamanlarda Yunan mitolojisiyle çok yakındım . SÜrekli incelemeler yapıyordum ve önceden olan bazı efsanelerden Heratera(Junon)'u rüyamda görmüştüm ve Grup bölgeleriyle beraber Migratta Boss olarak geldi.Benım rüyalarımda benı yanıltmaz

senin bi tarafın açıkta kalmış XDThEmperor yazdı:Ben ciddiyim!xHaRuNx yazdı:His Değil GAZ dır o :ugeek:ThEmperor yazdı:Gerçekten ruyamda gordum çok kolay olacak hatta yeteneğide ben size ihanet etmedim beni gaffar zorladı

- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
Öldüm GülmektenxHaRuNx yazdı:His Değil GAZ dır o :ugeek:ThEmperor yazdı:Gerçekten ruyamda gordum çok kolay olacak hatta yeteneğide ben size ihanet etmedim beni gaffar zorladı
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
2 milyon hp si olduğunu düşünürsek(datalarda yazıyor forumda da araştırabilirsiniz) pekte zahire benzemiyor.
bir yöndende haklı olabilirsin.istihbarat subayı Gaffarın yanında zahir gibi kalabilir
.ama daha NORMAL bir grup kesemediği için bilemiyoruz.
bir yöndende haklı olabilirsin.istihbarat subayı Gaffarın yanında zahir gibi kalabilir
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
kargasa yazdı:2 milyon hp si olduğunu düşünürsek(datalarda yazıyor forumda da araştırabilirsiniz) pekte zahire benzemiyor.
bir yöndende haklı olabilirsin.istihbarat subayı Gaffarın yanında zahir gibi kalabilir.ama daha NORMAL bir grup kesemediği için bilemiyoruz.
auril & DoubleLift
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Soda İç Geçer Sık SıkThEmperor yazdı:Terbiemi bozzdurma skrgtrfuci yazdı:senin bi tarafın açıkta kalmış XDThEmperor yazdı:Ben ciddiyim!xHaRuNx yazdı:His Değil GAZ dır o :ugeek:ThEmperor yazdı:Gerçekten ruyamda gordum çok kolay olacak hatta yeteneğide ben size ihanet etmedim beni gaffar zorladı