İKV Downloader
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: İKV Downloader
Hmm güzeL Lonca Sisteminden bi haber varmı ?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Tüm ikv camiasına hayırlı olsun. 
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Oyunu baştan aşağıya anlatan ,Oyun yüklenirken izleyebileceğiniz , aynı zamanda yeni öğrenen ve yükleyen kişilere bir ön bilgi niteliğinde hazırlanmış güzel bir uygulama .
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Gene aynı hatayı alıyorum teşekkürler yardımlarınız için...Nerull yazdı:IKV Downloader'ı aynı linkten tekrar indirmeyi denermisin baraka?baraka1997 yazdı:Downloader i açarken "Bozuk veya geçersiz paket verisi" hatasınıalıyorum. Yardım ederseniz denemek istiyorum.
Teşekkürler
Milleti oyundan Soğutun Sonrada Oyuncu Toplamak için Yenilikler yapın Hay siz adam olmazsınız : :mrgreen:
- llllxefsanexllll
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
bu iyi oldu
Yara İzim Olmadan Ölmek İstemiyorum ... Dövüş Kulübü - Fıght Club
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
Dünya Kurt İnsan Kuzu ... Kurdun Derdi Kuzuyu Mideye İndirmek Kuzu İse Kurda Aşık
MevLana
TheKiLLForLive/Savaşçı
Sectumsempra/Büyücü/ ^Ejder Asa
Birxaşkxmasalı/Şifacı
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
yenilik yapmayınca da yine siz adam olmazsınız deniliyor.Sebebsiz yazdı:Milleti oyundan Soğutun Sonrada Oyuncu Toplamak için Yenilikler yapın Hay siz adam olmazsınız : :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
merhaba dowlander ı ındırdıgımızde ıkv nın yenı bır surumu cıktıgında 5.5 7.8 gıbı gıbı tekrar ındırme mız gerektıgınde bu dowlander den ındırebılıcekmıyız ???
auril & DoubleLift
Auril yazdı:merhaba dowlander ı ındırdıgımızde ıkv nın yenı bır surumu cıktıgında 5.5 7.8 gıbı gıbı tekrar ındırme mız gerektıgınde bu dowlander den ındırebılıcekmıyız ???
İKV Downloader her zaman en güncel İstanbul Kıyamet Vakti kurulum dosyasını indirmenize olanak sağlar.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti