Auril yazdı:Felaket26 yazdı:![]()
![]()
ali babanın bır cıflıgı var...
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ali babanın bır cıflıgı var...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
:mrgreen: :mrgreen:XxTayfunxX yazdı:Auril yazdı:Felaket26 yazdı:![]()
![]()
auril & DoubleLift
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Auril yazdı::mrgreen: :mrgreen:XxTayfunxX yazdı:Auril yazdı:Felaket26 yazdı:![]()
![]()
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
:arrow: :evil: :twisted:XxTayfunxX yazdı:Auril yazdı::mrgreen: :mrgreen:XxTayfunxX yazdı:Auril yazdı:Felaket26 yazdı:![]()
![]()
auril & DoubleLift
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

-
KerimTekin
- İri Fare Avcısı

Arkadaş rehberliği bırakınca maymunluğa geri dönmüş.
-
KerimTekin
- İri Fare Avcısı

doğrudur ne zaman görsem ceketle banka önünde duruyordu çar.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
Konuyu açan hesap tamamen fake dir. Benimle ilgisi yoktur. Ancak bunu anlayamayacak kadar akıl yoksunu olan veletler yorum yapmış
Kısa bir not: Rehberliği kendi isteğim doğrultusun da bıraktım. Bunu rehber takımı sorumlularına da sorarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca Kerimtekin veledi senin başvurun kabul edilmedi diye kıskanma
En azından ben o takımın içinde bulunup sırtıma ceketi giydim sen onu bile yapamadın
Neyse forum zaten bebelerin uğrak yeri olmuş istediğiniz gibi yazın çizin takılın kafanıza göre
artık neyin kuyruk acısı ise bu :lol:
Kısa bir not: Rehberliği kendi isteğim doğrultusun da bıraktım. Bunu rehber takımı sorumlularına da sorarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca Kerimtekin veledi senin başvurun kabul edilmedi diye kıskanma
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Lodos
Konuya son yorumumdur daha cevap yazmayacağım. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim bakıyorumda bu auriL veledinin derdi ben olmuşum demekki zamanında fena koymuşum 
Keyfli forumlar.
Keyfli forumlar.
En son WHiTexDeWiL tarafından 13 Ağu 2011 00:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.