Antibiyotik hk. açıklama

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
paradise42
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: Antibiyotik hk. açıklama

Mesaj gönderen paradise42 »

Bu konu haddıme degil ama olan olaylar karşısında sessız kalmamak ıcten degil..
parii arkadasımızın dedıgi gibi bı loncanın kuralları vardır DEVA loncasının da belırlemıs oldugu bı kural da loncadan kım cıkarsa cıksın ''CHARINI SILECEK!!!''olmasıdır..Bazı arkadaslar o kadar dusmusler kı kendılerıne yedıremedıklerı seyler ıcın yorum yapmama gereksınımı duymuslar..Konu ıle kımın alakası varsa bence DEVA loncası kurallarını okusun daha sonra kı surecte tartısma konusu varsa tartırssın..Herkes kafasına gore almıs basını gıdıyor..
NOT:KIMSEYE KIN BESLEMIYORUM GORDUKLERIMI SOYLEMEK ISTEDIM..
Hayırlı ramazanlar..
pariiii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen pariiii »

maden ROA loncadan cıktı sonra loncamıza aldı demesini biliyorsa bende burdan ROA sesleniyorum bizimde locamızın kuralları vadır girerken belitrtilmiş carı silcek ROA bkadar laf ebelgi yapacagına ozaman acsn antibiyotige bi car dizsin baştan aŞŞA olurmu ama hazır diger loncadan dizilmiş carı loncaya sokmak varken tabi işlerine gelir maden okadar loncanız dimdik ayakta başka loncanın verdigi emekelre saygı duy kendi loncana aldın kişiyi sıfırdan başlat başlatmasınişine gelmez yarın başka dizli lonca carı loncadan cıkarsa gene ROA cakal loncası kapar emekleri düşünmeden cıkarken kurallara uymasnı bekliyoruz emek hırsızlarının:(yani:) antibiyok kurallarda o car sincek utanma varsa zaten silersin bukadar yorumdan sonra
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

Anladıgım kadarıyla bir kişi bir loncaya giriyor item üretiliyor girdigi yerin kuralları arasında birgün çıkarsan karakteri sileceksin ibaresi yer alıyor . Niye büyütüyorsunuz işinizmi kalmadı sizin . Bu gruba girerken bu kuralları zaten otomatik kabul etmiştir bu kişi bunu inkar edemez . Bana yapın demedim ama kural geregi herkese yapılmış anladıgım kadarıyla . RoA üyesine sahip çıkıyor o zaman karşı tarafın kurallarınıda saysın orta yolu bulun zararları karşılayın işi çözün . Üyeniz kuralları bilerek bu gruba girmişmidir girmiştir . İtemler yapılırken bana yapın demedim diyerek şu anda kendini savunurken neden verilenleri kabul etmiştir ? Madem yapılmasını istemedin almazdın seni kimsede zorlamazdı . Büyütülcek bişi yok karşılıklı kurallarınıza saygı duyun RoA üyesine sahip çıkıyorsa onun daha önceden kabul etmiş oldugu bana yapın demedim ama aldım dedigi şeyleri öder olur biter . Yanlış anlaşılmasın olması gereken budur . Karşılıklı saygı sevgi .

Kurallar geregi bunların ona üretilcegini yapılcagını bilerek o gruba girmiş arkadaşımız yanılmıyorsam . Bana ypın bana üretin demedim diyorsa ona bir soru yöneltmek isterim madem yapılmasını istemedin neden sana verilen maden item v.s kabul ettin etmeye bilirdin ? Eger itemleri madenleri v.s kabul etmişsen sen bu kuralı kabul etmişsin . Dedigim gibi bana yapın bana üretin demedim ( ama ÜRETTİRDİM , YAPTIRDIM )savunmasının altına sıgınamaz çünkü bunu bugün söylerken dün neden o item ve madeni kabul ettin (ki sana zorla verilmedi sanırım o item ve madenler senin tarafından kabul edildi ) demekki bu kuralı sende kabul etmişsin diye bir soru sorarımki . Sorulmasıda gereklidir . .

Dedigim gibi basit bir olay kurallara saygı duyan iki taraf karşılıklı zararları karşılar olay çözülür ;)

Sözünde duramıycagına inanıyor olsaydın sözünü tutamıycagından şüphen vardı ise veya bu grubun yanında olmuycagından şüphen vardı ise sana verilenleri kabul etmezdin . Sonuçta alışveriş yaparken kabul tuşuna basıp basmamak sana kalmış Emege saygı ;)
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Selamım Siz vicdan sahibi insanlara olsun,destekleriniz için teşekkürler.

Bu yazıları gören emeğe saygısı olan Roalı kardeşlerime sesleniyorum,Burdan,susturulan sindirilen Çıkan farklı fikirlere karşı... yinede bu kararları aldıran yöneticilerinize karsı artık hala susacakmısınız ?Ramazan ayındayız burda bir emek hırsızlığı söz konusu hala sessiz kalarak bir günaha ortak olduğunuzun farkındamısınız ?

Anadolu Akıncılarına ithafen kurulan bir loncada böyle kişileri barındırmak size ne kazanç sağlayacaktır.

Sadece şunu yapın vicdanınızı dinleyin.
Resim

LEPRECHAUN
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Yapılan açıklamanın gayet net ve anlaşılır olduğunu düşünüyoruz. Hiçbir fikri susturma çabamız yok. Hala bu konunun uzatılmasına gerek yok. Yapılan açıklama tartışmadan çok bilgilendirme amaçlıdır.
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Kadın resmen soygun yapmış Roa denilen topluluk bunun savunucusu Komik ..
:arrow: Bir öğrenci, Logistik+Organizasyon dersinin yazılı sınavında kalıyor...
Öğrenci: Siz beni cezalandırıyorsunuz. Bunu hiç anlıyor musunuz?
Profesör: Evet tabiki. Yoksa nasıl profesör olabilirdim.
Öğrenci: iyi o zaman. Size birşey sormak istiyorum. Eğer doğru cevabı verirseniz, ben kötü notumu aliyorum ve gidiyorum. Fakat bununla beraber eger cevabı bilemezseniz bana iyi not vereceksiniz.
Profesör: Anlaşıldı tamam. Sor bakalım.
Öğrenci: Aynı anda yasal olupta mantıklı olmayan nedir, mantıklı olupta ama yasal olmayan nedir? ve de ne mantıklı ne de yasal olan nedir?
Profesör iyice bir düşündükten sonra hic bir cevap veremiyor ve o
öğrenciye iyi not vererek onu geciriyor. Daha sonra profesör en iyi öğrencisini çağırıyor ve aynı soruları ona soruyor. Öğrenci hemen cevap veriyor:
Siz 63 yaşındasınız ve 35 yaşındaki bir bayanla evlisiniz. Bu yasal
ama bununla beraber pek mantıklı degil.
Karınızın 25 yaşında bir dostu var, bu gerçi mantıklı ama yasal değil.
Siz, karınızın dostuna iyi bir not veriyor ve onu geçiriyorsunuz
oysaki o sınıfta kalmıştı. Bu ise ne mantıklı ne de yasal.
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

XxWhiteDewiLxX yazdı:yahu olay o kadar büyüyüp gülünç bir duruma düşüyor ki..... Arkadaşlar neyin eylemini falan yapıyorsunuz yahu :?: Siz kimleri tehdit ediyorsunuz :?: UYANIN UYANIN oyun burası sanal alem. Böyle savurgan konuşmalarınız inanın sadece olayın cırkını cıkartıyor.

:idea: Vy arkadas bunu diyen roalı :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
paradise42
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen paradise42 »

Bırakın bunları bı ınsanda yuz olmalı kı cıkıp efendıce evet yaptım dıyebılmelı..Roa lı arkadasların bu yanlısı duzeltmeye nıyetlerı yok sanırım yada ıslerıne gelmıyo DEVA nın vermıs oldugu emegı karsılamayı..Herseyde verecek bı cevabınız varda o kadar saglam ılıskıler ıcerısındesınız de verın bunlara da bı cevap susarak daha neyın cabasını verceksınız anlamıs degilim..
pariiii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen pariiii »

ROAnın verecek net bir cevabı yokki konuyu sürekli saptırıyor örnek loncadan cıkmıştı da aldık eşibizim loncadaydı gibileri ama hic DEVA lonca alımlarında cıkmak isteyen carı slicek kurallarını görmüyor ve ROA bu kurala suskun kalıyor DEVAnın kuralları işine gelmiyor antibyotik 49 lv başka crınla girsin ROA loncasın ama DEVAnın dizdigi bir car ROA girmesi cok büyük terbiyesizlktir üstelik loncadan cıkmak icin cok cok büyük bir sebep te yok konuşulur anlaşılır cıkıyorum ahmet abi ben yapamıyorum deyip kurlınız geregi carı sliyorum derdi anında başka loncaya gitti giderken unuttun kuralları bakıyorum ROA loncası sesleniyorum maden aldnız kişiyi loncanızda savunuyorsanız DEVAnın dizigi carı silip kendi hangicarla lonca alıcaksanız alırsınız ROA başka loncanın dizigi carlara cok meraklı sanırım susup konuyu saptırdıgı icin
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

XxWhiteDewiLxX yazdı:yahu olay o kadar büyüyüp gülünç bir duruma düşüyor ki..... Arkadaşlar neyin eylemini falan yapıyorsunuz yahu :?: Siz kimleri tehdit ediyorsunuz :?: UYANIN UYANIN oyun burası sanal alem. Böyle savurgan konuşmalarınız inanın sadece olayın cırkını cıkartıyor.
NOKTA oLmuş sanırsam YeterLidir.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön