Yeter Artık SıZıNTıXMuAmMa (DeSTeK)
Re: Yeter Artık SıZıNTıXMuAmMa (DeSTeK)
hala bir şey yapılmadı :!:
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Sakin üslupla bir kez daa yazmayı dene arkadaşım...İnsallah alacaksın karakterini.

LEPRECHAUN
Geçenlerde Düşünen adamın ona KOYDUĞU kanatmayı boz(a)madığım için bana küfür etti hasiyetsiz
ops:
Bu oyuncunun diğer oyuncular tarafından dışlanması bayai çok oldu. Öncelik olarak sizlerden ricamız bu tür çocukları Grup Bölgelerine almayınız. Alış - veriş ve aktarım konusunda dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bu gibileri yüzünden el emek gidiyor!
Belki Tılsım S. Halkı bir bildiri yaparak İKV Yönetimi bu adamın karakterine el koyabilir. Eğer ki böyle bir düşünceyi taşıyan başka arkadaşlarımız varsa; İKV Destek hemen yanıbaşımızda
Hayırlı Ramazan'lar,
Muhammed Ali
Bu oyuncunun diğer oyuncular tarafından dışlanması bayai çok oldu. Öncelik olarak sizlerden ricamız bu tür çocukları Grup Bölgelerine almayınız. Alış - veriş ve aktarım konusunda dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bu gibileri yüzünden el emek gidiyor!
Belki Tılsım S. Halkı bir bildiri yaparak İKV Yönetimi bu adamın karakterine el koyabilir. Eğer ki böyle bir düşünceyi taşıyan başka arkadaşlarımız varsa; İKV Destek hemen yanıbaşımızda
Hayırlı Ramazan'lar,
Muhammed Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Ali abi senle uzun bi konuşmak istiyorum nerede olur...
Ne yapalım ikv destek yardım edemiyor...Elimizden ne gelir bizde pislik yapıp pc keyloggermı atalım(ASLA )
Emeğimi çaldı diğer tarafta görüşcez ama şimdi elimden gelenleri yapıcam...
Ne yapalım ikv destek yardım edemiyor...Elimizden ne gelir bizde pislik yapıp pc keyloggermı atalım(ASLA )
Emeğimi çaldı diğer tarafta görüşcez ama şimdi elimden gelenleri yapıcam...

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
viewtopic.php?f=100&t=75831#p700015
takipcisiyim melih bırakmıyacam sürekli böle konular açacam
zora sokacam 
viewtopic.php?f=100&t=76010
takipcisiyim melih bırakmıyacam sürekli böle konular açacam
viewtopic.php?f=100&t=76010