TEK ŞİFAYLA GBMX BU DOĞRUMU?
Re: TEK ŞİFAYLA GBMX BU DOĞRUMU?
konuyu açan la resimi paylaşan kişiler aynı kişiler beyler.DAĞILIN
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
goldenll yazdı:konuyu açan la resimi paylaşan kişiler aynı kişiler beyler.DAĞILIN
Beyin Bu aralar Parayla galiba ? Özürlümüsün sen ? Kendim neden konu açayım beyin yok tabi basmaz bu işleri

- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
Can uğraşma şu malla.azizcan yazdı:goldenll yazdı:konuyu açan la resimi paylaşan kişiler aynı kişiler beyler.DAĞILIN
Beyin Bu aralar Parayla galiba ? Özürlümüsün sen ? Kendim neden konu açayım beyin yok tabi basmaz bu işleri
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
sende her konuya bir yorum yapma hissi duyan spastik bir özürlü gibi duruyorsun buradan.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Can uğraşma şu malla.azizcan yazdı:goldenll yazdı:konuyu açan la resimi paylaşan kişiler aynı kişiler beyler.DAĞILIN
Beyin Bu aralar Parayla galiba ? Özürlümüsün sen ? Kendim neden konu açayım beyin yok tabi basmaz bu işleriUydurma silsilelerle prim yapıp başkalarının ismini karalamaya çalışan bir idiot işte.
![]()
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Bir kere gıdıklasana gülcem çok komiksin arkadaşımgoldenll yazdı:sende her konuya bir yorum yapma hissi duyan spastik bir özürlü gibi duruyorsun buradan.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Can uğraşma şu malla.azizcan yazdı:goldenll yazdı:konuyu açan la resimi paylaşan kişiler aynı kişiler beyler.DAĞILIN
Beyin Bu aralar Parayla galiba ? Özürlümüsün sen ? Kendim neden konu açayım beyin yok tabi basmaz bu işleriUydurma silsilelerle prim yapıp başkalarının ismini karalamaya çalışan bir idiot işte.
![]()

- qWaNTeDq
- İskele Babası
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:azizcan yazdı:Bir kere gıdıklasana gülcem çok komiksin arkadaşımgoldenll yazdı:sende her konuya bir yorum yapma hissi duyan spastik bir özürlü gibi duruyorsun buradan.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Can uğraşma şu malla.azizcan yazdı:goldenll yazdı:konuyu açan la resimi paylaşan kişiler aynı kişiler beyler.DAĞILIN
![]()
Buralarda harcanma git sirkte milleti eğlendir
KaRaNLıK kasıRGa.
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•
Adrenalinxneo
AdRénaLîn'in doruKlarına ÇıkaCaĞız.

•AdRéNaLîn•