Test..3-2-1 :)
Re: Test..3-2-1 :)
Ah orda ben olcaktım görürdüm sizi
gm ışınladığı anda ben kadimdeydim :?
Sağol payalaşım için arkadaşım
Son olarak kalan Kİngdoom yanılmıyosam doğrumu?? bişey verdiler mi? :?: :?:
Dew nerulun zırhıda çok güzel miş Kapişonlu mont gibi :lol:
Büyücüler yeni zırhlarıyla çok güçlü olacaklar bence buna bir önlem alınırsa güzel olur Örn= Savaşçı için şahaser silahlar gerçekten şahaser olabilir veya başka birşey yapılabilir ....
Son olarak kalan Kİngdoom yanılmıyosam doğrumu?? bişey verdiler mi? :?: :?:
Dew nerulun zırhıda çok güzel miş Kapişonlu mont gibi :lol:
Büyücüler yeni zırhlarıyla çok güçlü olacaklar bence buna bir önlem alınırsa güzel olur Örn= Savaşçı için şahaser silahlar gerçekten şahaser olabilir veya başka birşey yapılabilir ....
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Xxkontxx yazdı:Ah orda ben olcaktım görürdüm sizigm ışınladığı anda ben kadimdeydim :?
İlk kez girdiğin bir savaşta hazırlıksız olduğun bir savaşta ne kadar dayanabiliceğini sanıyorsun merak ediyorum.
Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Karargah
Aynen katılıyorum Etolford a biz noldugunu bile anlamadk orda sen olsanda ztn 3 5 kiş toplayıp seni yıkmasınıda bilirlerdi..Ben DEV lerin fotolarını alırken gittim gümbürtüye Dev Lathender bi çaktı bana ne ck etki etti ne direnç1EngiN1 yazdı:Xxkontxx yazdı:Ah orda ben olcaktım görürdüm sizigm ışınladığı anda ben kadimdeydim :?
İlk kez girdiğin bir savaşta hazırlıksız olduğun bir savaşta ne kadar dayanabiliceğini sanıyorsun merak ediyorum.
Etolford
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
TheOkqn yazdı:Aynen katılıyorum Etolford a biz noldugunu bile anlamadk orda sen olsanda ztn 3 5 kiş toplayıp seni yıkmasınıda bilirlerdi..Ben DEV lerin fotolarını alırken gittim gümbürtüye Dev Lathender bi çaktı bana ne ck etki etti ne direnç1EngiN1 yazdı:Xxkontxx yazdı:Ah orda ben olcaktım görürdüm sizigm ışınladığı anda ben kadimdeydim :?
Etolford
Valla doğru gerçi sonradan yanlış anlaşılma olduğunu gm ' in kendisi de söyledi ama adam naapsın öldürmüş artık
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
evet hediyesi neydi acaba ? Bu testti denemeydi bir nevi bu sefer 5er iksir vermişlerdir:)
Kinqdoom şakayla karışık [Buluşma Hatırası] yansıttı ama biz de biliyoruz onun olmadıgını=))
Kinqdoom şakayla karışık [Buluşma Hatırası] yansıttı ama biz de biliyoruz onun olmadıgını=))

- alemciler541
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Genç Kalemler
Bu ölüm oyunu etkinliği için bir test yani ölüm oyunu dediğimiz etkinlikte bu ..
Mylasa ııMYLASAıı ıMYLASAı
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.