adam yalaka felan değil adamlar yenilik yapıyor her yenilikde şikayet !streetart34 yazdı:Bir Yönetim yalakası daha.. Merak etme kasa erişimi olmadan da girildiğini biliyorum ama bu kadar belli etme yalakası olduğunu yönetimin. Adamlar kutuları sattırmak için yapıyor çabuk bıtırmemız onların ne yararına ?streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..
Re: Ne Yapacaklarını Şaşırdılar..
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Katılıyorum,tek kelimeyle rezillik !streetart34 yazdı:Bu güncellemeyi yeni gördüm gruptaki her kasa erişimi düşmanın gücünü zayıflatıyormuş :S Bu ne arkadaşlar ? Kasa erişimiyle düşmanın ne alakası var ? Kutuları sattırmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ben birşey demiyorum artık..
Hayırlı Ramazanlar...
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Her yenilikte isyan diyorsunuz ama farkındaysanız her yenilik para üzerine yapılıyor. Bu oyuna para vermeden de eğlenmek isteyenler var ama bunu bir türlü anlamıyorsunuz. Zaten oyunda herşeyden para kazanıyorlar. Ama biz paramızın karşılığını oyundaki lag, gereksiz yere susturulma alma, destekteki ilgisizikle alıyoruz.
NEYSE TARTIŞMAYA DÖNECEK KONU O YÜZDEN KİLİT.
NEYSE TARTIŞMAYA DÖNECEK KONU O YÜZDEN KİLİT.
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
var sayalım yötetime yalakalık yapıyorlar
ellerine ne geçecekki
yönetim yalakalık yapana ekstra bir şeymi veriyor
arkadaşlar elektrik süpürgesini açıp kafanızdaki örümcek ağlarını temizleyin
fikre saygı diye bir şey var
her hangi bir kullanıcı yöteci il aynı şey, düşünemezmi
o zaman sunuda söyleyim yöneticilerde ağzıyla yiyip makatıyla ediyolar
o zaman tersinimi yapacan
töbe töbe mubarek gün
fikre saygı insana saygı
ellerine ne geçecekki
yönetim yalakalık yapana ekstra bir şeymi veriyor
arkadaşlar elektrik süpürgesini açıp kafanızdaki örümcek ağlarını temizleyin
fikre saygı diye bir şey var
her hangi bir kullanıcı yöteci il aynı şey, düşünemezmi
o zaman sunuda söyleyim yöneticilerde ağzıyla yiyip makatıyla ediyolar
o zaman tersinimi yapacan
töbe töbe mubarek gün
fikre saygı insana saygı
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
İsyan edenler kutu almamış kişiler. Kutu alanlar niye itiraz etmiyor. Her yeniliğe para ile diyen ama Kutu alıp bu yeniliğe itiraz etmeyenler var. Onlarda ayrı bir 2 yüzlüler.
Her neyse benim için faydalı oldu. Ben kutu almıştım ve bu yenilik çok işime yaradı. Ama kasa erişimi üyeliğe değil karaktere yüklendiği için her karaktere ayrı ayrı kasa erişimi almak zorundayız. Bu yüzden bence kasa erişimleri hesaplara yüklenmeli diye düşünüyorum.
Her neyse benim için faydalı oldu. Ben kutu almıştım ve bu yenilik çok işime yaradı. Ama kasa erişimi üyeliğe değil karaktere yüklendiği için her karaktere ayrı ayrı kasa erişimi almak zorundayız. Bu yüzden bence kasa erişimleri hesaplara yüklenmeli diye düşünüyorum.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
PArasız parasız arkadaş herşeye para veriyosun sonra gelmiş parasız eğlence istiyorum diyosun. PArasız herhangi bi eğlence varmı??? Ben kuıtuyu çıktığı zaman aldım 3 tane aldım iyikide almışım. Bencede bu kutunun extraları çok çok daha iyiydi. Ayrıca oyun gelişsin iksir gelsin lonca sistemi gelsin şu olsun bu olsun diye yakınan adamlar vay efendim niye herşey paralı diyo. Oldu olacak adamlar beleş yapsın aç çalışsınlar artık bi güncelleme 10 yılda bir olsun. 6 kasa erişimli ile bölge attımı acaba karşı çıkan arkadaşlar?? NE kadar çabuk gidiliyo?? Yada ÇT de iksir içme oranını ne kadar düşürdüğünün farkındalarmı?? Sizin gibiler için çok güzel bi laf varda işte onuda yazamayız burda.
Ayrıca yönetim yalakası diyen insancıklar tek özelliğiniz var herşey beleş olsun diyip oyunda herkese sataşan itemi görünce kıskanıp yaptığı işe balta vuran (karizma kasmak olsun kadim kesmek olsun vsvs) tipitiplersiniz.
Ayrıca yönetim yalakası diyen insancıklar tek özelliğiniz var herşey beleş olsun diyip oyunda herkese sataşan itemi görünce kıskanıp yaptığı işe balta vuran (karizma kasmak olsun kadim kesmek olsun vsvs) tipitiplersiniz.