2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: 2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Bizim abimle beraber oyundaki 4. senemiz. Oyun hiç bu kadar kötü olmamıştı.Herşeyi para yapar oldular. Ayı olmadan yol kesilmiyor. Sobee parayı I Can Football a yatırıyor. İkv ise sadece I Can Football için bir para kaynağı diye düşünüyorum, çünkü eskiden tek plus vardı ve onu alanda çok yoktu. Ben ilk iki sene plussuz oynadım. İkv' yi pek önemsemiyorlar artık nasıl soyabiliriz diye bakıyorlar işe. Yakında çemberlitaş artırıcının geleceği de bal gibi belli. Oyunu bırakalı 2 hafta oldu ve inanın çok mutluyuz. Bırakırken elbet zor oluyor, ama bıraktıktan iki gün sonra anlıyorsunuz ki oyun sizin için bir zaman kaybıymış.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Melodrama »

Merhaba, arkadaşlar lütfen kimse darılmasın ama böyle olması gerekiyordu."Çemberlitaş" gelmeden önce çoğu kişi kolaylıktan yakınıyordu, peki şimdi gelince çok zor diye yakınıyorlar.Gaffar Junon gibi olsaydı daha mı iyi olucaktı ? Şimdiden kesebilseydik Gaffar'ı ne anlamı kalıcaktı çoğu kişi eşyalarını düşürmüş olucaktı ve yeni bölgeler isteyecektik bence bu şekilde olması iyi oldu... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Teşkilatta ron kesti asa reçetesi bile var :idea:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Azap Süvarileri

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

Prisonbreakx yazdı:Bizim abimle beraber oyundaki 4. senemiz. Oyun hiç bu kadar kötü olmamıştı.Herşeyi para yapar oldular. Ayı olmadan yol kesilmiyor. Sobee parayı I Can Football a yatırıyor. İkv ise sadece I Can Football için bir para kaynağı diye düşünüyorum, çünkü eskiden tek plus vardı ve onu alanda çok yoktu. Ben ilk iki sene plussuz oynadım. İkv' yi pek önemsemiyorlar artık nasıl soyabiliriz diye bakıyorlar işe. Yakında çemberlitaş artırıcının geleceği de bal gibi belli. Oyunu bırakalı 2 hafta oldu ve inanın çok mutluyuz. Bırakırken elbet zor oluyor, ama bıraktıktan iki gün sonra anlıyorsunuz ki oyun sizin için bir zaman kaybıymış.
Güzel özetlemişsin :arrow:
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşlar ilk olarak gerçekten gaffarı kesmeye uraşan nerdeyse kimse yok en azından köşkte. Max 2 grup gaffar denemesi ya yapıyodur yada yapmıyodur :D Girebilen zaten az kişi var onlarda ilk 3 bosstan düşürebileceklerini düşürüp güçlü gitmek istiyo. Gaffarın kesilememesinin sebebide budur. Diğer sunuculardaki durumu tam olarak bilemem tabiki.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kemalizm »

oyunun en büyük patron karakterinden bahsediyoruz hali ile uğraştırmalı yeni teknikler bulunmalı
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Kemalizm yazdı:oyunun en büyük patron karakterinden bahsediyoruz hali ile uğraştırmalı yeni teknikler bulunmalı
Oyunun en büyük patron karakteri diye günlük onlarca saat bilgisayar başında oturup para ile iksir mi alıcaz? Oyuncuların büyük bir kısmı uğraşmıyorsa bir sorun var demektir.Sen uğraşıyor musun ?
Ben uğraşmıyorum.Uğraşanlar memnunsa ne mutlu onlara.Lafım, uğraşmadıkları halde Çemberlitaş'ı beğenenlere!!!
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Hangi GM der 2 ayda Gaffar kesilmemiş aman ne üzücü.Bu oyunu sadece onlara para kazandırmamız için oynuyoruz onlara göre.Bence Gaffar'ı kesmeye denemek boşuna zaman israfı.Çemberli Taş geldiğinden beri sadece arkadaşlarım için oynuyorum.Bu oyunu Gaffar'ı kese bilmek için oynayan varsa vay onun haline.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
ataxlonca
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inceptıon

Mesaj gönderen ataxlonca »

çemberlitaş taki aygıt robotların canı düşürülmediği sürece çemberlinin tadı çıkmaz diyeceksinizki ne alaka :) çemberlinin asıl sıkıcı yanı uzun sürmesidir bu sürenin uzunluguda aygıtların kolay ölmemesidir ve süreyi uzatmasıdır bu oyunda evli ,çalışan ,okuyan,aklınıza gelebilecek bi çok kişi var bu kişilerin zmanları kısıtlı bi çemberli başında nasıl 4 5 saat zman harcasınlarki zaten oyun bırakanların yarısından çoğu bu nedenle bırakıyorlar herkes bu oyuna türk oyunu sıkıntı sitres atalım hep birlikte olalım diye giriyor ama şu çemberliden sonra oRtam çok değişti şimdi sadece oyuna sıkılmak sitreslenmek için giriliyor :) neyse fazla uzatmayacağım HERKESE İYİ FORMLAR...herkes neyin ne olduğunu az çok biliyor yaşıyor :)
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...

.....................................LONCA [Inceptıon]................................

[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

Hacivat yazdı:bir oyunun bitişi gelen boss'un zorluğuna göreyse 59 lvller hiç gelmesin :) şimdi yine bana yönetim şakşakçısı diyecekler ama söylemeden edemeyeceğim Gaffar Bey oyun tarihinin en güçlü büyücüsü bırakta bu kadar zor olsun ;)
Oyun tarihinin en güçlü büyücüsü (gelmiş geçmiş) Kuklacı olacak Gaffar değil bu 1.si :) Ayrıca insanlar bu oyuna eğlenmeye ve kafa dağıtmak için giriyor ne zorları var da o kadar zor yapıyorlar bir Boss'u. Zaten ne kadar kesersen kes ne zırh düşüyor ne başka birşey..
THE END

Beta'dan Beri..

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön