2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 2. ayın sonunda bir oyun bosunun kesilememesi nrmal birşeymi
Bizim abimle beraber oyundaki 4. senemiz. Oyun hiç bu kadar kötü olmamıştı.Herşeyi para yapar oldular. Ayı olmadan yol kesilmiyor. Sobee parayı I Can Football a yatırıyor. İkv ise sadece I Can Football için bir para kaynağı diye düşünüyorum, çünkü eskiden tek plus vardı ve onu alanda çok yoktu. Ben ilk iki sene plussuz oynadım. İkv' yi pek önemsemiyorlar artık nasıl soyabiliriz diye bakıyorlar işe. Yakında çemberlitaş artırıcının geleceği de bal gibi belli. Oyunu bırakalı 2 hafta oldu ve inanın çok mutluyuz. Bırakırken elbet zor oluyor, ama bıraktıktan iki gün sonra anlıyorsunuz ki oyun sizin için bir zaman kaybıymış.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Merhaba, arkadaşlar lütfen kimse darılmasın ama böyle olması gerekiyordu."Çemberlitaş" gelmeden önce çoğu kişi kolaylıktan yakınıyordu, peki şimdi gelince çok zor diye yakınıyorlar.Gaffar Junon gibi olsaydı daha mı iyi olucaktı ? Şimdiden kesebilseydik Gaffar'ı ne anlamı kalıcaktı çoğu kişi eşyalarını düşürmüş olucaktı ve yeni bölgeler isteyecektik bence bu şekilde olması iyi oldu... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Teşkilatta ron kesti asa reçetesi bile var :idea:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Azap Süvarileri
Güzel özetlemişsin :arrow:Prisonbreakx yazdı:Bizim abimle beraber oyundaki 4. senemiz. Oyun hiç bu kadar kötü olmamıştı.Herşeyi para yapar oldular. Ayı olmadan yol kesilmiyor. Sobee parayı I Can Football a yatırıyor. İkv ise sadece I Can Football için bir para kaynağı diye düşünüyorum, çünkü eskiden tek plus vardı ve onu alanda çok yoktu. Ben ilk iki sene plussuz oynadım. İkv' yi pek önemsemiyorlar artık nasıl soyabiliriz diye bakıyorlar işe. Yakında çemberlitaş artırıcının geleceği de bal gibi belli. Oyunu bırakalı 2 hafta oldu ve inanın çok mutluyuz. Bırakırken elbet zor oluyor, ama bıraktıktan iki gün sonra anlıyorsunuz ki oyun sizin için bir zaman kaybıymış.
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Arkadaşlar ilk olarak gerçekten gaffarı kesmeye uraşan nerdeyse kimse yok en azından köşkte. Max 2 grup gaffar denemesi ya yapıyodur yada yapmıyodur
Girebilen zaten az kişi var onlarda ilk 3 bosstan düşürebileceklerini düşürüp güçlü gitmek istiyo. Gaffarın kesilememesinin sebebide budur. Diğer sunuculardaki durumu tam olarak bilemem tabiki.
oyunun en büyük patron karakterinden bahsediyoruz hali ile uğraştırmalı yeni teknikler bulunmalı
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
-
YALNIZALPEREN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Oyunun en büyük patron karakteri diye günlük onlarca saat bilgisayar başında oturup para ile iksir mi alıcaz? Oyuncuların büyük bir kısmı uğraşmıyorsa bir sorun var demektir.Sen uğraşıyor musun ?Kemalizm yazdı:oyunun en büyük patron karakterinden bahsediyoruz hali ile uğraştırmalı yeni teknikler bulunmalı
Ben uğraşmıyorum.Uğraşanlar memnunsa ne mutlu onlara.Lafım, uğraşmadıkları halde Çemberlitaş'ı beğenenlere!!!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
Hangi GM der 2 ayda Gaffar kesilmemiş aman ne üzücü.Bu oyunu sadece onlara para kazandırmamız için oynuyoruz onlara göre.Bence Gaffar'ı kesmeye denemek boşuna zaman israfı.Çemberli Taş geldiğinden beri sadece arkadaşlarım için oynuyorum.Bu oyunu Gaffar'ı kese bilmek için oynayan varsa vay onun haline.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inceptıon
çemberlitaş taki aygıt robotların canı düşürülmediği sürece çemberlinin tadı çıkmaz diyeceksinizki ne alaka
çemberlinin asıl sıkıcı yanı uzun sürmesidir bu sürenin uzunluguda aygıtların kolay ölmemesidir ve süreyi uzatmasıdır bu oyunda evli ,çalışan ,okuyan,aklınıza gelebilecek bi çok kişi var bu kişilerin zmanları kısıtlı bi çemberli başında nasıl 4 5 saat zman harcasınlarki zaten oyun bırakanların yarısından çoğu bu nedenle bırakıyorlar herkes bu oyuna türk oyunu sıkıntı sitres atalım hep birlikte olalım diye giriyor ama şu çemberliden sonra oRtam çok değişti şimdi sadece oyuna sıkılmak sitreslenmek için giriliyor
neyse fazla uzatmayacağım HERKESE İYİ FORMLAR...herkes neyin ne olduğunu az çok biliyor yaşıyor 
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı

Oyun tarihinin en güçlü büyücüsü (gelmiş geçmiş) Kuklacı olacak Gaffar değil bu 1.siHacivat yazdı:bir oyunun bitişi gelen boss'un zorluğuna göreyse 59 lvller hiç gelmesinşimdi yine bana yönetim şakşakçısı diyecekler ama söylemeden edemeyeceğim Gaffar Bey oyun tarihinin en güçlü büyücüsü bırakta bu kadar zor olsun