messi58 yazdı:Ne diyeyim
39 zamannda beri tanısıyoruz senle hakan...
bi ayıbını bi kötü davranısını vs görmedik çok şükür
inş bir gün tekrar dönersin bu gidişin uzun sürmesin... güzel bi loncada güzl insanlarla beraberken
Tremexhaqan yazdı:şu anda zaten ikv ile ilgili hikaye-roman türü bi yazım üzerinde çalışıyorum.Kimbilir belki bi gün İKV Bostancı yı oynarız hep beraber
itemler isportada satılcaksa neden olmasın :twisted: :roll:
Seninle 39 ' LwL den Beridir Tatlı Sert Tartışmalarımız Oldu Hakan Sende Biliyorsun İlk Susturmamı Senin Sayende Almıştım Bunu Hiç Ama Hiç Unutmam Pussu Mehmet Kardeşimizi de Saygıyla Anıyorum Tekrardan
Her Seyden Önce Burası SanaL Bir Ortam Hıcbır Seye Değmez Hakkım Varsa Helal Olsun Kardeşim . Kendine İyi bak Hayatında Başarılar Dilerim , Her Sey Gönlünce Olsun .
Bizi Unutma Belki Bir Gün Senin de Karşına Çıkabilirim
MeGaStaR yazdı: Seninle 39 ' LwL den Beridir Tatlı Sert Tartışmalarımız Oldu Hakan Sende Biliyorsun İlk Susturmamı Senin Sayende Almıştım Bunu Hiç Ama Hiç Unutmam Pussu Mehmet Kardeşimizi de Saygıyla Anıyorum Tekrardan
Her Seyden Önce Burası SanaL Bir Ortam Hıcbır Seye Değmez Hakkım Varsa Helal Olsun Kardeşim . Kendine İyi bak Hayatında Başarılar Dilerim , Her Sey Gönlünce Olsun .
Bizi Unutma Belki Bir Gün Senin de Karşına Çıkabilirim
Sende iyi hatırlarsın ki Benim 4 senelik çarımı (Mchakany) yi 2 yıl banlattıydın .Önemi yok olmuş bitmiş birşey her işte bir hayır vardır derler ya hani bence çok doğru oyunu bıraktım daha rahatım şu anda.Yani anlatılmaz yaşanır bişiy :mrgreen:
Tremexhaqan yazdı:
bu arada oyunu bırakınca insan bi rahatlıyo arada bi tavsiye ederim bi baskı kalkıyo üstünden mutlu oluyo insan
katılıyorum yok param bitti yok arzlar orda gidem kesem yok zırh düşürcem yok maden çekcem :roll:
yok arzlardan diil ölünce falan sinir oluyom iş varken deli oluyom bütün stress kaynağım ordanmış
Oyunu bırakmak insanın üstünden bir sorumluluk kaldırıyor sanki denedim güzel oldu. Hakan ilk defa naylonla gözlük siparişimi senden almıştım. m2.5 ateş yoğunlaştıran çekmemi istemiştin. ben tabii ki tedirgin olmuştum ya parayı vermeden kaçarsan ama bunu düşündüğüme beni pişman ettin ve sana güvenebileceğimi anladım. Yolun açık olsun. forumdan da kopmaya çalış. ben yapamadım ama arada uğra en azından :roll:
Tremexhaqan yazdı:
bu arada oyunu bırakınca insan bi rahatlıyo arada bi tavsiye ederim bi baskı kalkıyo üstünden mutlu oluyo insan
katılıyorum yok param bitti yok arzlar orda gidem kesem yok zırh düşürcem yok maden çekcem :roll:
yok arzlardan diil ölünce falan sinir oluyom iş varken deli oluyom bütün stress kaynağım ordanmış
Oyunu bırakmak insanın üstünden bir sorumluluk kaldırıyor sanki denedim güzel oldu. Hakan ilk defa naylonla gözlük siparişimi senden almıştım. m2.5 ateş yoğunlaştıran çekmemi istemiştin. ben tabii ki tedirgin olmuştum ya parayı vermeden kaçarsan ama bunu düşündüğüme beni pişman ettin ve sana güvenebileceğimi anladım. Yolun açık olsun. forumdan da kopmaya çalış. ben yapamadım ama arada uğra en azından :roll:
öncelikle teşekkürler.bana bu güne kadar onlarca asılsız iftira atıldı.Hırsız diyenler oldu ben çıkıp kanıt istedim gösteremediler..Eğer ki bir kişinin eşyasını veya başka birşeyi çalmışsam (kalbi hariç) Yarını görmek nasip olmasın inşallah.
Hiç tanımadığım insanlar aktarım için bana güvendiler eksik olmasınlar yanlışlıkla bile alışverişe item koyup tamama bastıklarında bile almadım ben.Beni tanıyan tanıyo zaten :mrgreen:
yeri gelelim forumdan da kopamam ben o ayrı kopulmuyo uğraşıyom olmuyo..ikv bi tedavisini bulsa keşke..Neyse ya oda akçeyle olur zaten :geek: