yetmez mi xbrhnx

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
MimxHadeSS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: yetmez mi xbrhnx

Mesaj gönderen MimxHadeSS »

Kahvesigara yazdı:
MimxHadeSS yazdı::( :cry: :cry:
sianfeamx yazdı:Aciyorum bu cocuga.Napsin eziklik psikolojisi.Reelde cok ezmisler bunu.
sanmıyorum =) ankaradan sivasa otobüste adam dövmeye giden birisi :? :? :o sence reelde ezik mi ????

Brhn nin daha yaşı kaçki adam dövsün ?
adam dövmek yasta değilmiş değil mi ve de ezik değilmiş ki bu adam gitmiş başka ile kavgaya,ha diğerleri gibi klavye çocuğuda değil o,oyunda da sövüyor skypeda da (18dk)(hiç durmadan =DD) sövüyor reelde de sövüyor =D

neyse konu benim değil ama taraflı konusmaların önüne geçmek ve burhanın yanlıs anlasılmasını önlemek için karsı klandan farklı kişilerin yorum yazmasında fayda vardır vesselam =)
Kullanıcı avatarı
Hilalxxquality
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hilalxxquality »

Yası 19 Burhanın Skype De sövmesine qelince karsısında Duracak Adam Tanımam :=))) Bunu Burhanın Tarafını Tutmak icin yazmadım bilginiz olsun :)
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !

Hilalxxquality {49}
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Hilalxxquality yazdı:Yası 19 Burhanın Skype De sövmesine qelince karsısında Duracak Adam Tanımam :=))) Bunu Burhanın Tarafını Tutmak icin yazmadım bilginiz olsun :)
Sana Sövdu galıbaa ...xD yawsak weyso:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Muhendisx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Muhendisx »

samedsedir06 yazdı:
Hilalxxquality yazdı:Yası 19 Burhanın Skype De sövmesine qelince karsısında Duracak Adam Tanımam :=))) Bunu Burhanın Tarafını Tutmak icin yazmadım bilginiz olsun :)
Sana Sövdu galıbaa ...xD yawsak weyso:D
:D :D :D :mrgreen: :mrgreen:
Oyunu geri dönmemek üzere bıraktım. 20.09.2011 den itibaren Mühendis adlı hiçbir çar benim değildir
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

MimxHadeSS yazdı:
Kahvesigara yazdı:
sianfeamx yazdı:Aciyorum bu cocuga.Napsin eziklik psikolojisi.Reelde cok ezmisler bunu.
sanmıyorum =) ankaradan sivasa otobüste adam dövmeye giden birisi :? :? :o sence reelde ezik mi ????

adam dövmek yasta değilmiş değil mi ve de ezik değilmiş ki bu adam gitmiş başka ile kavgaya,ha diğerleri gibi klavye çocuğuda değil o,oyunda da sövüyor skypeda da (18dk)(hiç durmadan =DD) sövüyor reelde de sövüyor =D

neyse konu benim değil ama taraflı konusmaların önüne geçmek ve burhanın yanlıs anlasılmasını önlemek için karsı klandan farklı kişilerin yorum yazmasında fayda vardır vesselam =)
Çok garip insanlarsınız vallahi..Küfür eden söven adamı savunmak düşündürücü..Evet tekrarlıyorum eziklik psikolojisiyle yetişmiş, değer verilmemiş insandan beklenen davranışlar bunlar ;) Sövmek hakaret etmek hatta herkesi kendi ailesi gibi yollu sanmak hatta ve hatta herkese meydan okumak anca böyle bir acizden beklenir..Bende adresimi verdim telefonumu verdim gel dedim söz verdim yol paranı ben koyacam cebine dedim.Sonuç fosss..Anca aradı sövdü sövdü sustu ;) Neyse sunu söylemeden geçemeyeceğim..Yapılan bir yanlışı ancak o yanlışı doğru görenler savunur.İnsanlar doğru gördükleri davranışları sergilerler..Ama o doğrular sadece acizliklerini örtmek için kullanılan,toplumun genelinde yanlış kabul edilen davranışlardır.
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

sianfeamx yazdı:
Çok garip insanlarsınız vallahi..Küfür eden söven adamı savunmak düşündürücü..Evet tekrarlıyorum eziklik psikolojisiyle yetişmiş, değer verilmemiş insandan beklenen davranışlar bunlar ;) Sövmek hakaret etmek hatta herkesi kendi ailesi gibi yollu sanmak hatta ve hatta herkese meydan okumak anca böyle bir acizden beklenir..Bende adresimi verdim telefonumu verdim gel dedim söz verdim yol paranı ben koyacam cebine dedim.Sonuç fosss..Anca aradı sövdü sövdü sustu ;) Neyse sunu söylemeden geçemeyeceğim..Yapılan bir yanlışı ancak o yanlışı doğru görenler savunur.İnsanlar doğru gördükleri davranışları sergilerler..Ama o doğrular sadece acizliklerini örtmek için kullanılan,toplumun genelinde yanlış kabul edilen davranışlardır.
Çok güzel özetlemişsin.
Küfürü haklı görebilcek hiç bir sebep olacağını düşünmüyorum. Heleki Skype veya bu şekil platformlarda sadece yazarak yapılan küfür sadece kişinin ne kadar aciz olduğunun göstergesidir.
Klavyede veya mikrofonda ettiği küfürü karşına çıktığında inkar eder özür bile diler bu tarz insan olmaya aday adayı yaratıklar...
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

sianfeamx yazdı:
MimxHadeSS yazdı:
Kahvesigara yazdı:

burhan çocukluktan belli arkadaşımdır 7 yaşından belli yedigimiz içtigimiz ayrı gitmez. çabuk sinirlenen agresif bir yapısı var. ezilerek ve ilgi görmeyerek büyüdügünü söylüyorsun =) burhan ailesinin tek erkek evladı ve en gözdesi.
ahmetten adres istedik geçen adres verdı tlfon nosunuda istedik verseydi benle burhan kalkıp tekrar sivasa gidecektik adam tlfon nosunu vermedi. sinirlenince sinirine hakim olamıyor o kadar diyim. oyunda bir çok küfür eden kişi var kimse küfüre engel olamaz. küfür edende küfüre teşfik edende suçludur bana göre.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Kahvesigara
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kahvesigara »

Oyunda reelde de kolay kolay küfretmem bu yaşıma kadar daha kimsenin namusuna küfretmedim. Çünkü namusa küfreden kişi kendi namusunada küfrettirir. ve namusuna laf ettiren benim gözümde erkek değildir. Bana göre Birinin anasına bacısına bilmem neyine küfredeceğine Git sütyen giy orda dolaş aynı şey ...

IISoNRıDVaNII
Resim

Resim
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

Kahvesigara yazdı:Oyunda reelde de kolay kolay küfretmem bu yaşıma kadar daha kimsenin namusuna küfretmedim. Çünkü namusa küfreden kişi kendi namusunada küfrettirir. ve namusuna laf ettiren benim gözümde erkek değildir. Bana göre Birinin anasına bacısına bilmem neyine küfredeceğine Git sütyen giy orda dolaş aynı şey ...

IISoNRıDVaNII
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

sianfeamx yazdı:
Kahvesigara yazdı:Oyunda reelde de kolay kolay küfretmem bu yaşıma kadar daha kimsenin namusuna küfretmedim. Çünkü namusa küfreden kişi kendi namusunada küfrettirir. ve namusuna laf ettiren benim gözümde erkek değildir. Bana göre Birinin anasına bacısına bilmem neyine küfredeceğine Git sütyen giy orda dolaş aynı şey ...

IISoNRıDVaNII

,,Kanka bu cocuga neden bu kadar laf edıyorlar adam resmen kufur edsın dıye yaratılmıs hos gormek lazım

Belkıde kucukken basından kotu bı vakka gectı elıne gazozmu verdıler ne anlamıyorum onune gelene kufur edıyor..

“Genel Sohbet” sayfasına dön