ROA İçeri lüften !!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: ROA İçeri lüften !!!

Mesaj gönderen Sahmat »

Urukay bunun senin yazdığını bütün loncandaki kişiler biliyor. Göz göre hala kıvırmaya çalışıyorsun :) bu senin loncanın sitesinin sadece lonca üyeleri tarafından görülebilen kısmında bulunan bir konu. Kadim hidra kesiminden önce yazdığın birşey. Ona buna yaranmak için hala nasıl bir yüzle yalan diyebiliyorsun anlamıs değilim :) demekki kendi lonca üyelerinin şahit olduğu bir olayda bile kıvırabiliyorsan demek sahit olmadıkları nice olaylarda da kıvırmışsındır. bir laf demişssin çıkıp aslanlar gibi evet dedim desene. artı burda emefe saldırı yok bizzat saldırım sanadır. olayı başka tarafa çekme. bir hayal dünyası kurmuşsun gidiyorsun biraz gerçekci olmaya başla. ROA loncası için bunları yazdın ve zaten yazım dilin de senin yazdığını gösteriyor. hiç birşey göstermese bile loncandaki üyeler biliyorki sen yazdın, onlarada mı kıvıracaksın :)

Not: burada şhahmata karsı bir saldırı yokdur olayın onunla da ilgisi yokdur. hatta shahmat tarafımca tanınmamaktadır.
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

Bu yazı bir kurgu olsaydı senin forum sayfandaki yazının print scr ile alınmış bir resmi olmazdı. Neyse gerçeği sen, ben, ve lonca üyelerin çok iyi biliyor :D. Tabi lonca üyelerinden çıkıp da senin yapdığının doğrulamasını beklemem. Gerçeği bilsinler yeter :D. Anlamadığım ROA dan çok mu korkuyorsunda inkar ediyorsun :D:D:D
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

IITHEMUROII yazdı:
Sahmat yazdı:evet bu yazıyı urukay yazmıştır. EMEF 'in kendi formunda bu yazı mevcuttur...

link koy o zaman ?

link koymam sorun değil ama zaten bu sitenin süresi geçdiği için girilmiyor. zaten bu konu ziyaretçilerin göremeyeceği bir bölümde olduğu için göremezdiniz. ben yinede sitenin süresinin geçdiğini göstermek adına adresi vereyim. http://www.eminonuefeleri.com/
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Urukhai »

Sahmat yazdı:Urukay bunun senin yazdığını bütün loncandaki kişiler biliyor. Göz göre hala kıvırmaya çalışıyorsun :) bu senin loncanın sitesinin sadece lonca üyeleri tarafından görülebilen kısmında bulunan bir konu. Kadim hidra kesiminden önce yazdığın birşey. Ona buna yaranmak için hala nasıl bir yüzle yalan diyebiliyorsun anlamıs değilim :) demekki kendi lonca üyelerinin şahit olduğu bir olayda bile kıvırabiliyorsan demek sahit olmadıkları nice olaylarda da kıvırmışsındır. bir laf demişssin çıkıp aslanlar gibi evet dedim desene. artı burda emefe saldırı yok bizzat saldırım sanadır. olayı başka tarafa çekme. bir hayal dünyası kurmuşsun gidiyorsun biraz gerçekci olmaya başla. ROA loncası için bunları yazdın ve zaten yazım dilin de senin yazdığını gösteriyor. hiç birşey göstermese bile loncandaki üyeler biliyorki sen yazdın, onlarada mı kıvıracaksın :)

Not: burada şhahmata karsı bir saldırı yokdur olayın onunla da ilgisi yokdur. hatta shahmat tarafımca tanınmamaktadır.

şuana dek ne sarfettiysem çıkıp aslanlar gibi meydanda kükredim ;)
Yazılarımın ve iddalarımın arkasında dağ gibi duruyorum duracağımda. aynı zamanda imzamıda çakıyorum en alta ;)
durduk yerde bu ortaya atılan saçmalığın mantığını en azından çözebiliyorum bir laf vardır it iti çeker birbirinizi bulmuşsunuz :)
Bu arada roa loncasında bulunan çok değerli iki kardeşimede EMEF foruma girip gezinmeleri için 2 ayrı üyelik hakkı tanıyacağım yalancının mumu nasıl olsa yatsıya kadar;) Buda senin çirkefliğini ortaya çıkarmama kafi olur.
Bende kalkıp bir yazı hazırlar resmi foruma konu açıp mishal Serjanad yazdı , Servane yazdı veya shahmat yazdı derim
bunda ne varki bu seferde tutmadı oyunun gizemli dostum :) farklı taktikler dene belki beni lekelemeyi başarabilirsin
Beni bu kadar ucuz numaralara layık görme zoruma gidiyor :D
Eminönü Efeleri site anasayfasının süresi dolduğundan tekrar yapılanma aşamasındadır..fakat forum data bilgilerinin hepsi elimizde mevcut olduğu gibi forum tekrar herşeyi ile eksiksiz geri dönecektir.

EMEF Loncası Lideri Urukay
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

Urukhai yazdı:
Sahmat yazdı:Urukay bunun senin yazdığını bütün loncandaki kişiler biliyor. Göz göre hala kıvırmaya çalışıyorsun :) bu senin loncanın sitesinin sadece lonca üyeleri tarafından görülebilen kısmında bulunan bir konu. Kadim hidra kesiminden önce yazdığın birşey. Ona buna yaranmak için hala nasıl bir yüzle yalan diyebiliyorsun anlamıs değilim :) demekki kendi lonca üyelerinin şahit olduğu bir olayda bile kıvırabiliyorsan demek sahit olmadıkları nice olaylarda da kıvırmışsındır. bir laf demişssin çıkıp aslanlar gibi evet dedim desene. artı burda emefe saldırı yok bizzat saldırım sanadır. olayı başka tarafa çekme. bir hayal dünyası kurmuşsun gidiyorsun biraz gerçekci olmaya başla. ROA loncası için bunları yazdın ve zaten yazım dilin de senin yazdığını gösteriyor. hiç birşey göstermese bile loncandaki üyeler biliyorki sen yazdın, onlarada mı kıvıracaksın :)

şuana dek ne sarfettiysem çıkıp aslanlar gibi meydanda kükredim ;)
Yazılarımın ve iddalarımın arkasında dağ gibi duruyorum duracağımda. aynı zamanda imzamıda çakıyorum en alta ;)
durduk yerde bu ortaya atılan saçmalığın mantığını en azından çözebiliyorum bir laf vardır it iti çeker birbirinizi bulmuşsunuz :)
Bu arada roa loncasında bulunan çok değerli iki kardeşimede EMEF foruma girip gezinmeleri için 2 ayrı üyelik hakkı tanıyacağım yalancının mumu nasıl olsa yatsıya kadar;) Buda senin çirkefliğini ortaya çıkarmama kafi olur.
Bende kalkıp bir yazı hazırlar resmi foruma konu açıp mishal Serjanad yazdı , Servane yazdı veya shahmat yazdı derim
bunda ne varki bu seferde tutmadı oyunun gizemli dostum :) farklı taktikler dene belki beni lekelemeyi başarabilirsin
Beni bu kadar ucuz numaralara layık görme zoruma gidiyor :D
Eminönü Efeleri site anasayfasının süresi dolduğundan tekrar yapılanma aşamasındadır..fakat forum data bilgilerinin hepsi elimizde mevcut olduğu gibi forum tekrar herşeyi ile eksiksiz geri dönecektir.

EMEF Loncası Lideri Urukay
Üyelik hakkı tanısan ne olacakki admin siz olduğunuz için konuyu çok rahatlıkla silebilirsin :) akıllı bıdık seni senin yalan söylediğini ben ve üyelerin çok iyi biliyor :D halada kıvırıyorsun :) sorun ROA'nın ınanıp ınanmaması değil sorun senin kıvırmanın görülmesi yalancı... :D
Volkanbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Volkanbey »

Öncelikler Herkese Hayırlı Akşamlar Dilerim ...

Siz Değerli İKV Oyuncularına ve Özellikle RoA Loncasına Söylenecek Bir Kaç Sözüm Var !

Bilindiği Üzere İKV Beta Aşamasından Bu YAna Yaklaşık Olarak 3 yıl'ı Geçkin Bir Süredir Bizlerle ve Bu Birlikletilik Sürecinde Çok Yollar Kat ettik ve İlerleme sağladık. Yeni Dostluk ve arkadaşlıklar vs. Bir çOk Eylem gerçekleştirdik Bu Süre Zarfında ve tabiki İki karşıt Kılan Oyuncalı Birer topluluk yaratmak İçin Çaba Gösterdiler Kimleri Bunu Başarabildi Kimileri İse Fiyaskoyla Sonuçlandı e Sonuçta Ortaya Lonca Kavramları düşmeye Başladı . Bu Kavramı İki karşıt klandada Yaşatabilen Benim Görüşümce 2 Lonca Bulunmaktadır İsim vermiyorum Ama Ne Olursa olsun Bizim İçin Her zaman Dostluk 1. Planda Oldu ve tabiki Bu dostlugu Kıskananlar bozmaya Çalışacak Olanlar Ortaya Çıktı. Benim ilk Kınamam RoA Liderlerinden Cabo'ya Olacak. Benim Kendisiyle Uzaktan yakından pek fazla Bir Tanışıklıgım yok Ama beni Her Gördüğü yerde Kesmesinden dolası Zıt ız Oakadar ama bu Kine düşmanlığa Kadar İlerleyecek Birşey değil Benim Söylemek İstediğim Şey Şu CABO Sen Ve Urukay zaten Bir Birinizi uzun zamandır tanıyorsunuz Yücelde aynı Konumda ve Şevket vs tanımadığım bir çOk RoA lı Dost da Öyle Aman Siz Böyle Komplo teorilerine Kurban Gitmeyin . Çoğumuz Biliyorki EMEF Loncası İçindeki Birleşme ve Kenetlenme çözülmeyecek Bir şekildedir ki Bunu Asla Kimse Çözemeyecek. Bunu en Çok Seninde Bilmen Gerekir "Cabo" kardeşim . Bizler Aynı Saflarda İlkleri başarmak Amacıyla bir Araya gelmiş iki loncayız Buda böyle devam edicektir Hiç Şüphem Yok Ama Görünürdede Oldugu Gibi KADİM HİDRA etkinliğinde Bizlerin Nasıl Kenetlenip canla Başla Mücadele verdiğini görüp hazmedemiyen Çirkef mahlukların ( insan Bile demiyorum Dikkat ederseniz ) Komplo'larından Başka Bir şey değildir. 2 seneden Fazladır EMEF ailesinin bir ferdiyim Ama haklı veya haksız Forum Sayfamızda Hiç kimse Lehine yazılmış bir yazı Görmedim Bununda Bilinmesini İsterim.Bizim İçin Bir İnsanı kaybetmek Çok kolaydır ama bir insanı kazanmak çok ama Çok Zordur .Bizler İnsanları arkadaşlıkları Kaybetmeyiz kazanırız velakin Kendileri Kaybedenlerdende Mesul değiliz.

Burada Sizlere Açıklamayı düşündüğüm Sözlerin Sonuna gelmekteyim ...
Urukhai yazdı:
Şimdi Sana Gelelim kimliği belirsiz Mahluk...

Demişsinki Bütün Loncandaki kişiler Biliyor Bu güne Kadar Forumumda Böyle Bir Eklentiyi Hiç Görmedim ... Aldığın ekran resminin Bizim Forumumuzdan Alındığı n Malum bunu basit Bir html Koduyla Yapmak 5 dk almaz ama Sen o geri Kafalı beyinciğinle Baya Uğraşmışsın Sanırım herneyse.... Burda Direkt Olarak EMEF'e bir saldırım yoktur Saldırım sadece Sanadır(Hasan'adır) demişsin ama şunu öğrenememişsin. Bizim İçin Lonca içinde Sen ben Yoktur Hepimiz ben dir hepimiz o dur Hepimiz Hasan'ızdır. yani AnlıyacaĞın Hasan yapılan saldırı Bana bana Yapılan hakaret bütün emef üyeleri ben Olduğu için Onlara yapılmıştır.. Bunuda Öğrendin hadi başka Yollar dene.. ..

İyi Forumlar

Volkanbey/Piskopatsavaşçı/Piskopatşifacı/unsped

EMİNÖNÜ EFELERİ AİLE FERDİ.
Resim
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

Volkanbey yazdı:Öncelikler Herkese Hayırlı Akşamlar Dilerim ...

Siz Değerli İKV Oyuncularına ve Özellikle RoA Loncasına Söylenecek Bir Kaç Sözüm Var !

Bilindiği Üzere İKV Beta Aşamasından Bu YAna Yaklaşık Olarak 3 yıl'ı Geçkin Bir Süredir Bizlerle ve Bu Birlikletilik Sürecinde Çok Yollar Kat ettik ve İlerleme sağladık. Yeni Dostluk ve arkadaşlıklar vs. Bir çOk Eylem gerçekleştirdik Bu Süre Zarfında ve tabiki İki karşıt Kılan Oyuncalı Birer topluluk yaratmak İçin Çaba Gösterdiler Kimleri Bunu Başarabildi Kimileri İse Fiyaskoyla Sonuçlandı e Sonuçta Ortaya Lonca Kavramları düşmeye Başladı . Bu Kavramı İki karşıt klandada Yaşatabilen Benim Görüşümce 2 Lonca Bulunmaktadır İsim vermiyorum Ama Ne Olursa olsun Bizim İçin Her zaman Dostluk 1. Planda Oldu ve tabiki Bu dostlugu Kıskananlar bozmaya Çalışacak Olanlar Ortaya Çıktı. Benim ilk Kınamam RoA Liderlerinden Cabo'ya Olacak. Benim Kendisiyle Uzaktan yakından pek fazla Bir Tanışıklıgım yok Ama beni Her Gördüğü yerde Kesmesinden dolası Zıt ız Oakadar ama bu Kine düşmanlığa Kadar İlerleyecek Birşey değil Benim Söylemek İstediğim Şey Şu CABO Sen Ve Urukay zaten Bir Birinizi uzun zamandır tanıyorsunuz Yücelde aynı Konumda ve Şevket vs tanımadığım bir çOk RoA lı Dost da Öyle Aman Siz Böyle Komplo teorilerine Kurban Gitmeyin . Çoğumuz Biliyorki EMEF Loncası İçindeki Birleşme ve Kenetlenme çözülmeyecek Bir şekildedir ki Bunu Asla Kimse Çözemeyecek. Bunu en Çok Seninde Bilmen Gerekir "Cabo" kardeşim . Bizler Aynı Saflarda İlkleri başarmak Amacıyla bir Araya gelmiş iki loncayız Buda böyle devam edicektir Hiç Şüphem Yok Ama Görünürdede Oldugu Gibi KADİM HİDRA etkinliğinde Bizlerin Nasıl Kenetlenip canla Başla Mücadele verdiğini görüp hazmedemiyen Çirkef mahlukların ( insan Bile demiyorum Dikkat ederseniz ) Komplo'larından Başka Bir şey değildir. 2 seneden Fazladır EMEF ailesinin bir ferdiyim Ama haklı veya haksız Forum Sayfamızda Hiç kimse Lehine yazılmış bir yazı Görmedim Bununda Bilinmesini İsterim.Bizim İçin Bir İnsanı kaybetmek Çok kolaydır ama bir insanı kazanmak çok ama Çok Zordur .Bizler İnsanları arkadaşlıkları Kaybetmeyiz kazanırız velakin Kendileri Kaybedenlerdende Mesul değiliz.

Burada Sizlere Açıklamayı düşündüğüm Sözlerin Sonuna gelmekteyim ...
Urukhai yazdı:
Şimdi Sana Gelelim kimliği belirsiz Mahluk...

Demişsinki Bütün Loncandaki kişiler Biliyor Bu güne Kadar Forumumda Böyle Bir Eklentiyi Hiç Görmedim ... Aldığın ekran resminin Bizim Forumumuzdan Alındığı n Malum bunu basit Bir html Koduyla Yapmak 5 dk almaz ama Sen o geri Kafalı beyinciğinle Baya Uğraşmışsın Sanırım herneyse.... Burda Direkt Olarak EMEF'e bir saldırım yoktur Saldırım sadece Sanadır(Hasan'adır) demişsin ama şunu öğrenememişsin. Bizim İçin Lonca içinde Sen ben Yoktur Hepimiz ben dir hepimiz o dur Hepimiz Hasan'ızdır. yani AnlıyacaĞın Hasan yapılan saldırı Bana bana Yapılan hakaret bütün emef üyeleri ben Olduğu için Onlara yapılmıştır.. Bunuda Öğrendin hadi başka Yollar dene.. ..

İyi Forumlar

Volkanbey/Piskopatsavaşçı/Piskopatşifacı/unsped

EMİNÖNÜ EFELERİ AİLE FERDİ.
emef üyeleri olarak sizden evet urukay böyle bir yazı yazmışdır demenizi beklemiyorum zaten. bana inkar edebilrisiniz ROA dakilerin inanıp inanmamısıda benim için sorun değil ama bu yazının olduğunu siz biliyorsunuz :D he şimdi belki bu konu kaldırılır forumunuzdan gerçi forumunuzada girilemiyor süresi dolmuş ama :D liderinizi elbetdeki koruyacaksınız :D her şeyi geçdim Urukay bu yazıyı yazdığını çok iyi biliyor ve kıvırıdğınıda çok iyi biliyor :D
Kullanıcı avatarı
mukavemet
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Eminönü Efeleri

Mesaj gönderen mukavemet »

Yazan kişiyi Emef olarak biliyoruz.. Senın hakkında duyduklarıma ınanmak ıstemedım .. ama şu anda yapmıs olduklarınla ne olduğunu çok iyi anladım.. Bir insan bu kadarmı duşer , yazık.. Bu sadece bır oyun ve burada zevk almak ıcın varız. Millete onu bunu soylemekten ne zevk alıyorsun bılmıyorum .. Hasanın yaptıkları veya yapmadıkları senı nıye ılgılendırırkı :?: Buraya actığın gereksız konuya yorum yazmak ıstemedım.. Ama sessız kalırsak bazı kısıler senın bu yazdıklarına ınanabılır. Gerçi inananda umurumda deilde :!: İnsan ıster ıstemez yazma gereği duyuyor.
Daha fazla ne kendıne nede baska ınsanlara zarar ver , bu kotu acınacak halınden uzaklaş. Biraz kafanı kullan. :idea:

mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon
Resim
EMEF
mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon - KALITE
Sahmat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sahmat »

mukavemet yazdı:Yazan kişiyi Emef olarak biliyoruz.. Senın hakkında duyduklarıma ınanmak ıstemedım .. ama şu anda yapmıs olduklarınla ne olduğunu çok iyi anladım.. Bir insan bu kadarmı duşer , yazık.. Bu sadece bır oyun ve burada zevk almak ıcın varız. Millete onu bunu soylemekten ne zevk alıyorsun bılmıyorum .. Hasanın yaptıkları veya yapmadıkları senı nıye ılgılendırırkı :?: Buraya actığın gereksız konuya yorum yazmak ıstemedım.. Ama sessız kalırsak bazı kısıler senın bu yazdıklarına ınanabılır. Gerçi inananda umurumda deilde :!: İnsan ıster ıstemez yazma gereği duyuyor.
Daha fazla ne kendıne nede baska ınsanlara zarar ver , bu kotu acınacak halınden uzaklaş. Biraz kafanı kullan. :idea:

mukavemet - Dislikasyon - Distorsyon
:) ınanıp inanmamak değil siz çok iyi biliyorsunuzki bu konu açıldı :D bazı kişilerin inanmasıda inanmamasıda umrumda değil siz gerçeği biliyorsunuz ;)
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

Selamlar tekrardan bu konuya son bir kez gerekli yanıtları verdikten sonra benim için kapanmış bulunacaktır ;)

Kedileri bilirmisin ? Her zaman kaçarlar fakat köşeye sıkıştıklarında akıl almaz bir hışımla saldırırlar bulundukları durumdan sıyrılabilmek için. Kalkıpta rezilliklerinizi ikv halkına anlatmak bile içimden gelmiyor hoş anlatsam ne fark edecek yüzsüz insanların hayası olmaz ki ! sadece oyunda değil hayatım boyunca her zaman en doğrusunu yapmaya çalıştım yapıyorumda çok şükür hiçbir zaman yanlışa bu doğrudur demedim dememde..böyle bir terbiye ile büyümedim çünkü. yalanın ömrü tahmin ettiğimizdende daha kısadır elbet birgün ortaya çıkar bu yalanın. tıpkı daha öncekileri gibi ;)

Siz ;YANLIŞA doğru dediniz biz sizi SİLDİK..
Siz; doğruyu savunan insanı yıpratmaya çalışıp dostlarını düşman etmeye kalktınız. yine silindiniz
Siz; iyi niyetli insanları kötüye kullanmaya çalıştınız ben ise kullandığınız insanların gözünü açmak için elimdeki bütün kozları doğru şekilde kullandım.
Siz ;mahalle karıları gibi oyun içerisinde durmadan dedikodu dır dır dır dır yaptınız.birçok iyi insanı birbirine düşürüp dostlukları adice katlettiniz ben ise arkanızı temizleyip dostlukları onarmaya çalıştım.
Siz; yüzüme canım cicim yapıp arkamdan beni kötülediniz biz bunun farkına varıp sizlerin üstüne çizgi attık
Siz ;millete sataşıp ortalığı karıştırdınız sizi savunmak amaçlı devreye girdiğimizde anamıza bacımıza küfür yedik :arrow: sonra siz o insanlarla birleşip sizi savunup boş yere anasına bacısına küfür yiyen adamların kutsal değerlerini ayaklar altına aldınız.
Siz; insanların iyi niyetleriyle saflıklarıyla egolarınızı tatmin ettiniz bizse bunun yanlış olduğunu sizlere anlatmaktan usandık.
Siz; önceden anasına bacısına düz gittiğiniz insanlarla aranızı düzeltip mağdur izlenimi yaratarak yeni bir oyun içerisine sürüklüyorsunuz bense sizlerin bu çocukça evcilik oyunlarınızı izleyerek o insanlara allah sabır versin diyor sessizce izliyorum.
Siz; oyunun ve oyuncuların huzurundan çok kendi keyfiniz için insanları birbirine düşürmekten büyük haz alan seviyesiz insan suretine bürünmüş birer şeytansınız.
Kişisel sorunlarınızı topluma yansıtmayın , :arrow: Zorla yansıttırmayın ;) ne bana nede yakınlarıma bulaşıp aklınızca bana düşman çevresi yaratmayada kalkmayın başaramazsınız hoş zaten başarısızlığınız yüzünden buralara kadar işi getirdiniz :D Kendi paranoyalarınızla forumuda meşgul etmeyin .en iyi yapabildiğiniz iş insanları birbirine düşürüp kafalarını karıştırmak.ama unutma bnm çok değersiz düşük eski kardeşim ;) samimiyetimle söylüyorum bunları yaptığın zaman eline ne geçiyor ? neden ben ? neden hasan ? neden URUKAY ? e artık bunca şeyi saydıktan sonra bu konuya göz atan herkes neden bana taktığınıza anlam verir ..
Siz Yanlışa doğru diyen İnsanlarsınız.o yüzden üstünüze bir cızık attık:) lakin zorunuza giden çok haklı yönüm olduğundan karalama kampanları düzenlemeye başladınız.cıx tutmıcak buda.elinizden gelen bumu ? devam edin sizi adamdan saymadığımız her saniye dahada fazla köpürüp nefret besliyorsunuz onca iğrenç tavırlarınıza misilleme görmemek sizi çıldırtıyor:) nede olsa birbirimizi iyi tanıyoruz;) en azından geçmiş ve yaşanmış günlerin hatırına uzun zamandır susuyorum derdiniz varsa foruma yalan yanlış iddalarla gelip milletin zihinlerini zehirlemeyin yapacağınız tek olay ../f Urukay ;) ama karşıma yüzleşmek için çıkıcak yüzünüz varmıdır bilemem orasını.
Çok değerli kardeşim Binyetmişbir'inde dediği gibi İnsanın aynasıdır yaptıkları :)Buradan onada sevgilerimi sunarım.. Deyip bu konuyu burada kapatırım
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön