HANGİ GM HANGİ UNLUYE BENZİYOR[FOTO DESDEKLİ] KOPP xD
Re: HANGİ GM HANGİ UNLUYE BENZİYOR[FOTO DESDEKLİ] KOPP xD
Ahahahha gerçekten süper
ExoRcİsTxZT
ExoRcİsTIIxZT

ExoRcİsTIIxZT

- IIGulpiNII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
saolun elimden geldigi kadar benzetmeye calistim 

.............

TAKVA
Sanırım oyun zevkini kaybedince forumda daha çok eğlenmeyi amaçlamışsınız bu güzelde fakat birilerini rencide etmek , onlardan eğlenecek boyutlar kazandırmak insani bir hareketmi ? Yada nasıl hoşunuza gidebiliyor pek kavramış değilim .
Onlarında bunları gördüklerinde bunu kabulleneceklerini ve güleceklerini sanmıyorum. Normal üyeler ile ilgili bir kişiyi rencide edicek hareketlere izin verilmezken konuyu açan arkadaş Kopp adına ne yapmaya çalışmış anlamış değilim
Onlarında bunları gördüklerinde bunu kabulleneceklerini ve güleceklerini sanmıyorum. Normal üyeler ile ilgili bir kişiyi rencide edicek hareketlere izin verilmezken konuyu açan arkadaş Kopp adına ne yapmaya çalışmış anlamış değilim
Sanırım herhangi bir "rencide" söz konusu değil. Burada bulunan sanatçıların kalitelerini hepimiz biliyoruz. Gerçekten benziyorlar 
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Abi Lathander bu kadarmı benzer ya bende diyodum nerden çıkartıyorum bulamıyodum ahahaha
)))
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: TAKVA
TAKVA yazdı:Sanırım oyun zevkini kaybedince forumda daha çok eğlenmeyi amaçlamışsınız bu güzelde fakat birilerini rencide etmek , onlardan eğlenecek boyutlar kazandırmak insani bir hareketmi ? Yada nasıl hoşunuza gidebiliyor pek kavramış değilim .
Forum yöneticisi bile bunu düşünürken neden 'acaba' bu arkadaş bu şekilde düşünüyor
2. ve 3. benzetme güzel olmuş 1.'dekini pek benzemiyor kendi düşünceme göre Eline sağlık umarım alınmaz yöneticilerimiz
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü

İkisi daha çok benziyor sanırım
[Emre Yücelen]

THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
E siz öyle diyorsanız öyle olsun ne diyeyimSosyolog yazdı:Sanırım herhangi bir "rencide" söz konusu değil. Burada bulunan sanatçıların kalitelerini hepimiz biliyoruz. Gerçekten benziyorlar
- IIGulpiNII
- İri Fare Avcısı