4 yıl önce dinliodum kardeş sagopayı. 4 yıl önce bıraktım fakat salak gibi 20 tl verip isim değiştirme e-pini almadım.fuzulisifa yazdı:kardeş imzanı soracaktım ekin abinin paranı verdim sagopa kajmer e attığı diss(çok severim o ayrı) ten bir alıntıSagopakajmeran yazdı:sen kemalizmi bırak. insan bile olamazsın. orangutan beyinli.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:farklı ülkeler arasıda siyaset yapılabilir. güzel şiir. haklı. fakat siyasi içerik yok deme.
Zorlama kardeş
fakat nick sagopakajmeran anlamadım :?:
Türk Olmak Şiir
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Türk Olmak Şiir
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
kes lan veled-i zina. yaşın en fazla 15 abim. büyü öle gel 2 muhabbet edelim. hadi uza şimdi.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:sen kemalizmi bırak. insan bile olamazsın. orangutan beyinli.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:farklı ülkeler arasıda siyaset yapılabilir. güzel şiir. haklı. fakat siyasi içerik yok deme.
Zorlama kardeş
Haha bunu sagopa dinleyen bir ergen söylüyo ne kadar dikkate alıyım sivilceli yakışıklı ?![]()
![]()
Sagopakajmeran yazdı:kes lan veled-i zina. yaşın en fazla 15 abim. büyü öle gel 2 muhabbet edelim. hadi uza şimdi.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:sen kemalizmi bırak. insan bile olamazsın. orangutan beyinli.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:farklı ülkeler arasıda siyaset yapılabilir. güzel şiir. haklı. fakat siyasi içerik yok deme.
Zorlama kardeş
Haha bunu sagopa dinleyen bir ergen söylüyo ne kadar dikkate alıyım sivilceli yakışıklı ?![]()
![]()
Peki abi
Kapı çalar
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
Açarasın
Jandarmaları görürüsün karşında
Derler ki ''Oğlun''
Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;
VATAN SAĞOLSUN
akıl yaşta değiş baştadırSagopakajmeran yazdı:kes lan veled-i zina. yaşın en fazla 15 abim. büyü öle gel 2 muhabbet edelim. hadi uza şimdi.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:sen kemalizmi bırak. insan bile olamazsın. orangutan beyinli.Kemalizm yazdı:Sagopakajmeran yazdı:farklı ülkeler arasıda siyaset yapılabilir. güzel şiir. haklı. fakat siyasi içerik yok deme.
Zorlama kardeş
![]()