Dikkat herkez baksın lütfen

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dikkat herkez baksın lütfen

Mesaj gönderen hukumdargame »

ulumer35 yazdı:Bildiginiz gibi oyunun yasam kaynagı madenlerdır ve bu madenlerde toplama yarısı oluyor cogu kısıde mouse record dıye bı program kullanıormus bende neden herkez kullanıor kullanmıyım dedım ve bı sıteden ındırdım ındırmez olaydım virüs programının süresi bitmiş ve bende yorumlara bakarak virüssüzdür dedim indirdim ve programı actıgımda hata verdı ve bende olmadı dıye sıldım oyunuma gırdım yok msn gırdım ve suan ıkısıde calındı herkezi uyarıorum benım gıbı saflık yapmayın emeklerım gıttı (çarımı kurtarma sansım varmı plus paket sans artırıcı gozculer fılanda almıstım o telefon numarasıyla fılan eskı sıfrelerle kurtarma sansım olabılırmı sımdıden sagolun) soguk suyumu ıctım onermenıze gerek yok :)

İnanmıyorum sana o kadar para harcadın ve şuan çook rahatsın o kadar emeğin boşa gitmiş ve sakinsin seni tebrik ediyorum. Benim 4yıllık emeğim gitti 3çarım ashablı şifa ejder büyü ecelli latifli savaşçı eö sunucusunda biri tarafından aktarıldı fakat o kişiye ulaştım şimdi İKV DESTEK ekibine istedikleri bilgileri yolluyorum İNŞALLAH çarlarıma kavuşacam.
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Dikkat herkez baksın lütfen

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

xFirelifex yazdı:O program grup bölgeleri geldiğinden beri etkisini yitirdi çünkü topla yazısı farklı yerlerde çıkmaya başladı grup bölgeleri gelince neye göre indirdiniz anlamadım :?
aynen. o programı para,maden,kp ve ex kasmada kullanıyorlardı fakat şuan maden de kalktı. ama diğerlerine devam ediyorlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön