Dikkat Yersen Aradaki Mesafeyi Kapatmak İçin Sadece Buz Atacaksın ki Kritik Gelirse Büyü Atmayı Keserek İleri Gidip Tekrar Dalmaya Başlarsın
Savaşçı kesim dersleri Trabzonluxefsaneden KuKLACI
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Savaşçı kesim dersleri Trabzonluxefsaneden KuKLACI
Dikkat Yediğin Halde Hala Buz Elektrik Vurda Gör ....... kini Tersten
Dikkat Yersen Aradaki Mesafeyi Kapatmak İçin Sadece Buz Atacaksın ki Kritik Gelirse Büyü Atmayı Keserek İleri Gidip Tekrar Dalmaya Başlarsın
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
saol kont düşünücem o büyü bozmay ıoursa neden ona vermiyelim=)
Ottomanxölümsüz anısına
- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
" işte büyücüdeki tek sorun o benim burdan tüm büyücü oynayanlara bir sorum olucak büyü bozmayı fullersek zihin tutlmasından kurtulma şansımız var mı acaba? "
------------------- Sorusunu Soran Arkadaşım ---------------------
Ben çoğu sunucuda Çoğu yerde Büyücü Kastım. Ve fark ettimki. Büyü Bozma Büyücüye Şart... 15 verdiğin zaman.
Sana atılan Büyüyü ( büyücü için ) etki almassın. Şifacı asit atacaktır kaldırırsın.
savaşcı dikkat bastıgı zaman Bozacaktır. ( savaşcı ve şifacı etkilerini kaldırdığınız dediğinde. ) :!: :?: :geek: :ugeek:
------------------- Sorusunu Soran Arkadaşım ---------------------
Ben çoğu sunucuda Çoğu yerde Büyücü Kastım. Ve fark ettimki. Büyü Bozma Büyücüye Şart... 15 verdiğin zaman.
Sana atılan Büyüyü ( büyücü için ) etki almassın. Şifacı asit atacaktır kaldırırsın.
savaşcı dikkat bastıgı zaman Bozacaktır. ( savaşcı ve şifacı etkilerini kaldırdığınız dediğinde. ) :!: :?: :geek: :ugeek:
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan