Rehberler HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Re: Rehberler HK.

Mesaj gönderen SOVE »

Selamlar.

Rehber Takımın başında bulunan ekip başkanları acil bir şekilde denetlenmeli.

Olayı uzun uzun anlatmama gerek yok kısaca şunu bilin;
Bu oyunda halen hatır-gönül ile işlerin yürüyor.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
ThEmperor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ThEmperor »

Helin imzanı kaldır lan
Resim
Resim
Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Oyun esnasında rehber tagı aktif iken yapılabilecek tek şey rehberlik görevini icra etmektir.Fakat kendi sunucumda yaptığım gözlemler bunun hiç de olması gerektiği gibi yürümediğini gözler önüne sermektedir.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

helinin ağzından küfür eksik olmazdı herkesle tartışırdı hayret nasıl düzelmiş düzeltenin elleri dert görmesin :D
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

Bizler de sizin gibi oyuncuyuz ancak HER OYUNCUNUN HASTALIĞI SORUNU PROBLEMİ NEDİR ki TÜRKÇEMİZİ DÜZGÜN KULLANANLARI YÖNETİCİ TAKLİDİ YAPMAKLA SUÇLAYANLAR OLALİYOR..Asla yönetici değiliz,yetkimiz yok sadece gönüllü ve seçilmiş oyuncularız..
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

Lütfen Türkçeyi düzgün kullananla yöneticiyi ayıralım..Siz de haklısınız kim düzgün kullanıyor ki Türkçeyi, Gmler,ttler,gözetmenler gibi yetkililerden başka..
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar,

Rehber ekibimiz içerisinde bulunan arkadaşlarımızın tümüne öncelikle Türkçe'mizi düzgün kullanmalarını her daim hatırlatmakta olup, bunun yönetici taklitçiliği ile bir alakası olmadığını belirtmek isterim.

Rehber Ekibi bünyesi içerisinde bulunan tüm ekip arkadaşlarımız da diğer arkadaşlarımız gibi oyuncu olduğu için oyun içerisinde yada forum içerisinde yardım amaçlı bilgilendirmeler yapabilmektedir. Bunun içerisinde her hangi bir art niyet aramamak gerekmektedir.

Elbette ki Türkçe'mizi düzgün kullanmak tüm hepimizin yapması gereken bir harekettir ve normal hayatımız içerisinde de buna özen göstermemiz gerekmektedir.

Bu bir yönetici taklitçiliği yada yönetim yalakası veyahut (sizin tabiriniz ile) geçmişini unutma, havalanma gibi yorumlara yol açabilmektedir fakat durum bu şekilde değildir.

Bilgilerinize sunar, keyifli forum ve oyunlar dilerim.

Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

goldenll yazdı:Arkadaşlar bazı rehberler görevini unutup görevini forum yöneticisi,yönetim avukatı olarak karıştırıyor.bu konu hakkında düşüncelerinizi yazınız.
Forum yöneticiliğinden kasıt nedir bunu tam olarak kavrayamadım; ancak şunu söyleyebilirim ki {Rehber} tagı almak en azından bir nebze de olsa örnek olmayı teşkil ediyor. Bizler yeni başlayanlara bir şeyler öğretmeye, oyuna hızlı adapte olmaya her şeyden önce iyi bir örnek olmaya çalışıyoruz, gerek tavırlarımız gerek konuşmalarımızla.
Devamlı birilerinin Rehberler Hakkında başlık açıp bizleri yargılaması ne kadar etik bilmiyorum. Evet, lütfen Türkçeyi düzgün kullanmakla forum yöneticiliğini, yahut Sobee avukatlığını karıştırmayalım lütfen.
Keyifli forumlar... MkaBaŞkaN
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TAKVA

Mesaj gönderen TAKVA »

DoNotDisturb yazdı:
Rehber Ekibi bünyesi içerisinde bulunan tüm ekip arkadaşlarımız da diğer arkadaşlarımız gibi oyuncu olduğu için oyun içerisinde yada forum içerisinde yardım amaçlı bilgilendirmeler yapabilmektedir. Bunun içerisinde her hangi bir art niyet aramamak gerekmektedir.

Elbette ki Türkçe'mizi düzgün kullanmak tüm hepimizin yapması gereken bir harekettir ve normal hayatımız içerisinde de buna özen göstermemiz gerekmektedir.

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Biz Türkçe'yi yamukmu kullanıyoruz ? Şimdi bu yazdığım Türkçe değil mi ?

Forum üzerinden dikkate alınamamaktadır lütfen desteğe başvurunuz demekle Desteğe başvurursan daha iyi çözüm alabilirsin demek farklımıdır ? Herkes rütbesini bilecek ;) İSTANBULFATİHİ 1 yıl önce "Bu oyunu oynayanlar lise bile okumamış cahil insanlar" demişti. Sonrasında konu kapatılıp unutulup gitti şimdi bu kişi rehber. Ben forumda Türkçe'yi düzgün kullanıyorum diyor ama size bir mesajını direk aktarıyım oda uçtu ama aklımda :)

"Oyun içinde yapılan hiç bir alışveriş bizi ilgilendirmez" rehber olmadan önce demişti. Sen oyuncusun senin zaten neyini ilgilendirecek ? Arkadaş kendini iyice Sobee ekibindeymiş gibi kaptırmış.

2 hafta oldu okuyorum forumda Rehberlerin şikayetlerini ve yüksek levelli oyunculara yardım edemediklerini söylüyorlar gayet normal.Sancak'ta klanda bir rehber biz soru sormuyoruz bir şeyler cevaplıyor dedim senin görevin yeni başlayanlara rehberlik sanene sanamı soracam dedi sonra açtı ağzını yumdu gözünü. 9 level adam rehber olmuş rehber takını kullanmış yardım edermisin görevime diyor şimdi soruyorum adaletmi bu 9 level adam kime yardım etsin önünde 40 level var kendini hangi ara kassın veya kassın hangi ara rehberlik yapsın ? Biride rehberlik ceketini satıyor. HeliN'in mesajlarına 3 aylık geri dönün bakalım nasıl laflar göreceksiniz rehber olunca düzelmiş ;)

Buyrun Helin'in bir mesajı ;

HeliN yazdı:ekran kartından birsürü senin yansıttıgın problemler cıkıyor. forumu arastır. ve sen ne oyunu oyna nede foruma bak eminde ve teskilatta böle bir sürü yansıtan var ilk diye acma slko
son kelime SALAK !

Türkçe'sin dede büyük gelişme var :)
HeliN yazdı:seni htrlıorm sen insan değilsinki kp için söven klan kasanlara satasan birisin iyi olmus sana ne diim ?
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön