Asım'da bizim sofrada zaten
Forum oyundan daha zevkli
Hemde görevim gereği buralardayım
Haklısın Celal , forum oyundan daha zevkli.CelalYILMAZ yazdı:Gel usta kısıtlama yok![]()
Aynen agam ayrı gayrı yok bizdeCelalYILMAZ yazdı:Gel usta kısıtlama yok![]()
Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
Kahvesigara yazdı:Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
1 ağustos olmasın :mrgreen:
IISoNRıDVaNII
Allah sabırlar versin kardeşim.Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
Rıdvanın açığını bulup biz gülerdik Rıdvan açığımızı buldu vuruyorda vuruyor vur la bende seni gerdek gecesi sopayla sırtına dalacam olmadı golf sopası ile dalacam :mrgreen:Kahvesigara yazdı:Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
IISoNRıDVaNII
Emrah yanlış anlama ancak 90 yaşlarında askere alım yokemrah yazdı:Kahvesigara yazdı:Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
IISoNRıDVaNII
Kaca kac askermıs puhahahaha 91 de ne rıdvan
Abı az daha bekle benım cocuklarıda:DDDD
ExxR
Eyvallah babacım sağolasın. Herşeye katlanacaz Sonuçta Vatan Borcu Namus Borcumuz.AlpAykan yazdı:Allah sabırlar versin kardeşim.Theoneibo yazdı:Bir daha görü dönmemek kaydıyla benim içinde bir yer açın. Yaş 32 askerlik yeni başlıyor 1991 doğumlu adamlarla aynı tertib olacam laa bana sabır dileyin. 1 Haziran'dan itibaren askerim. SONxKIZILŞaMaN
Bu yaştan zordur askerliğin kahrını çekmek.
Hayırlı tezkereler...