Bir Erkek Bayan çar açamaz mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lucia
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Bir Erkek Bayan çar açamaz mı ?

Mesaj gönderen Lucia »

Benim savaşçım bayan. İtemler ucuz diyorlar . Ecel Getiren ve Latif ürettim. Onlarda mı daha ucuz ?
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bluejder »

SOVE yazdı:Tabiki açabilir. Kendini bu oyunda oynayan karakter yerine koyan aşırı oyun bağımlısı kişiler bunu gerçek algılayıp sana top yada travesti gibi ithamlarda bulunabilir. Bunlar zaten hasta ruhlu oldukları için, fikirleride kayda alınmaması gerekir.

Diğer online oyunlarda büyücü yada şifacı gibi karakterleri genelde bayan olarak açarlar. Büyücülük bayana daha çok yakışır.

Bayan karakter gördükleri zaman vücudundaki kanın tek bir yerde toplanmasının vermiş olduğu heyecanla iletişim kurmaya çalışır ergenus. Hatta 2.dakikada aşık olmuştur. Karşıdaki kişinin erkek olduğunu anlayınca hayalleri suya düşer ve sinirden abuk sabuk yorum yapmaya çalışır. Anlayışla karşılamamız lazım, ergenlik döneminden çıktığından düzelmesini umarız.
+1 :mrgreen:
Başta ben bu oy unu oynayan bayn olduğunu sanmamakla birlikte sonra oynıyan bayanların ya erkek karakter açtığı yada erkek taklidi yaptığını öğrenince durumu çok daha iyi anlamış oldum :D
Sen şifacını bayan açıp kız taklidi yapsan kimse birşey diyemez.Çünkü senin ne olduğunu görmüyor yada bilmiyor.Ayrı bir konuda benim akıllı kuzenimi bayan charı açmış bir kişi ile aşk yaşamaıştı (oyun içi karakterler) :) Bende ona çok gülmüştüm ve demiştim ki o eğer gerçek kızsa ben erkek değilim :) O da dalga geçmişti kız bana fotosunu yolladı diye(ama burda atladığı birşey vardı çünkü onun yolladığı fotoda kızın(kuzenim kız sandığı şahıs) yolladığı fotoğraf gibi faketi :):):)
Neyse sonra bunlar bir gün kamerayı açmışlar.Karşıdan iki tane sakallı adam bizim kuzene bir güzel el hareketi çekmişler :lol: :twisted: :mrgreen:
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

ben çevremde oyunu tavsiye ettiğim bayanlara erkek karakterle başlatıyorum en güzeli ne rahatsız eden nede başka bir şey :D

ama sen kadın karakter aç adını mahmut koy :D gidip ilgi çekici isimler koyma
Kullanıcı avatarı
Lucia
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Lucia »

MuRaTPoLaT yazdı:ben çevremde oyunu tavsiye ettiğim bayanlara erkek karakterle başlatıyorum en güzeli ne rahatsız eden nede başka bir şey :D

ama sen kadın karakter aç adını mahmut koy :D gidip ilgi çekici isimler koyma
onu dicektim aç bi kadın çar adını Necmettin koy bakalım sarkanolur mu :D
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

SOVE yazdı:Tabiki açabilir. Kendini bu oyunda oynayan karakter yerine koyan aşırı oyun bağımlısı kişiler bunu gerçek algılayıp sana top yada travesti gibi ithamlarda bulunabilir. Bunlar zaten hasta ruhlu oldukları için, fikirleride kayda alınmaması gerekir.

Diğer online oyunlarda büyücü yada şifacı gibi karakterleri genelde bayan olarak açarlar. Büyücülük bayana daha çok yakışır.

Bayan karakter gördükleri zaman vücudundaki kanın tek bir yerde toplanmasının vermiş olduğu heyecanla iletişim kurmaya çalışır ergenus. Hatta 2.dakikada aşık olmuştur. Karşıdaki kişinin erkek olduğunu anlayınca hayalleri suya düşer ve sinirden abuk sabuk yorum yapmaya çalışır. Anlayışla karşılamamız lazım, ergenlik döneminden çıktığından düzelmesini umarız.
:arrow: adam benden bahsettı galıba :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu işin şaka kısmı ama arkadaşa tamamen katılıyorum.bende sırf dalga gecıyolar dıye savascımı erkek yaptım.sıfamı bayan actım sonra ne derlerse desınler takma kafana
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

xsercanx yazdı:tabiki açabilirsin kime ne ki bu işin ticari boyutuna bakmak lazım bayan eşyaları erkeklere göre daha ucuz

Evet örnekleri var , bir sorun teşkil ediceğini sanmıyorum . Tabi kendi kimliğini gizlemedik sürece ..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Tamamen tercih meselesi, neden olmasın ki. 8-) Renkler ve zevkler tartışılmaz.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
xxxTaTaNgAxxx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xxxTaTaNgAxxx »

Açılır tabii ki. :) İtemleri ucuz diye çok bayan karakter açmıştım vaktinde. :)
xxxSaRıLaCixxx
maximussss

IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo

"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

açılır dedim açılacak :!:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
Lucia
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Lucia »

xxJUN yazdı:açılır dedim açılacak :!:
Kardeşim be :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön