[Karakter okuluna kimse bakmıyor]JUNON Nasıl kesilir?
Re: [Karakter okuluna kimse bakmıyor]JUNON Nasıl kesilir?
Büyücü de kutup zihin 15 olacak hele ki Miğrat'ta. Büyü bozmayı 1 'e indirirsen Direnç Kırma 5 verebilirsin. Hem gruba hem kendine çalışmış olursun.

- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kardeşim seninle alay edenleri boşver oyundan beni bul tanıyorsun zaten beni anlatırım ben sana.
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- DeaTHxBeJNaTe
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yetenekler.
15 buz ve bilgisi
15 elektirk ve bilgisi
15 zihin saldırısı
15 direnç kırma
1 puan büyü bozma
1 puan kutup rüzgarı
1 puan tesla
5 puan meditasyon
Gelelim Junona
O büyü hasarında tank sana saptırma atmaz senden daha sağlam birine atar , o adam vurduktan sonra sen dalmaya baslarsın ( adamın üstündk hedef bitene kadar )
Daha sonra bütün büyücüler yılana bakar , yılan kesildkten sonra aynı şekil devam .
Son olarak seni lanetliyorum Süveyda dediğinde Süveyda karakterine büyü bozma atacaksın.
İyi forumlar...
15 buz ve bilgisi
15 elektirk ve bilgisi
15 zihin saldırısı
15 direnç kırma
1 puan büyü bozma
1 puan kutup rüzgarı
1 puan tesla
5 puan meditasyon
Gelelim Junona
O büyü hasarında tank sana saptırma atmaz senden daha sağlam birine atar , o adam vurduktan sonra sen dalmaya baslarsın ( adamın üstündk hedef bitene kadar )
Daha sonra bütün büyücüler yılana bakar , yılan kesildkten sonra aynı şekil devam .
Son olarak seni lanetliyorum Süveyda dediğinde Süveyda karakterine büyü bozma atacaksın.
İyi forumlar...
olur.
Zihini 15 yapman lazım tesla we kutub 1 de kalsın zihine wer.Kutub zaten 10 da bir işe yaramıor.30 sn sonra wurma yılana bak.3 SN İCİNDE KESMESSEN ÖLÜRSÜNÜZ KUTUB ACILMAZSA.(Skype warsa yılan rahat kesilir)Seni lanetliorm dediginde buyu bozma atman lazım o yuzden buyu bozmaya 1 puan wer.Zindana şifayı gonderirse tanka can ixiri bulunursa ii olur tek şifa olursa tabi.Tankı zindana gonderirse bi tane buyu tank olcak.Ama junon buyucuye cok wuruor 40 40 şifanın burda sağlam olması lazım :!: En sonra tanrılarım koruyun bni dior.O yuzden centin kesilmesi lazım.Cent kesilmesse biraz daha zor olur.Bu kadar cunonu da kesmiş olursun ama 820 buzla alcaklarını pek zannetmiorm D

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
meditasyonu 5 yapmakta yarar var oturamdığımız içinDamir yazdı:Yarım yamalak puan verme , kutup verceksen 15 ver yoksa 1 ver .Usain yazdı:Merhaba arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum JUNON nasıl kesilir?Grubun üyeleri hangi görevi alırlar.Hangi anda ne yapmalıyım(Örneğin; sığınakta düşünen adam EZERİM!... dediğinde kutup açıyorduk)
Öncelikle karakterimin özelliklerini belirteyim;
Buz Efsunu 822.000(Olgunn İcadı İksir ile 1022.000)
Elektrik Efsunu 0.000
Skiller;
10 Kutup Rüzgarı
15 Buz Oku
15 Buz Bilgisi
15 Elektrik
15 Elektrik Bilgisi
13 Tesla
15 Direnç Kırma
Aslında Tesla'ya 13 vereceğime 2 puanı teslaya 5 puanıda meditasyon'a vermeliydim.5 puanı'da zihine vermeliydim.
Ve 10 Puanı Kutup Rüzgarı'na vereceğime 10 puanın hepsinide zihine vermeliydim.
Ben JUNON keserken ne yapmalıyım?Tahminen görevim ne olur?GBM yapmam gerekir mi?
Tesla 1 puan yeter
kutuba 1 verirsen ki öle yap , 12 puan tesladan ve 9 puan kutuptan gelcek . Etti 21 puan , onun 15i zihine . Geriye 6 puan kaldı
1ini büyü bozmaya , 1ini meditasyona ver .
Kalanları da dağıtma kalsın
[Kafam dağınık yanlış bişi yazdıysam sonraki yorumlarda düzeltirim]
Bu panpayı junon almayın.Sonra sana latex pantolon cıkınca ona satmayınca bebe gibi ağlayıp çıkıor sonra foruma konu acıorUsain yazdı:Merhaba arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum JUNON nasıl kesilir?Grubun üyeleri hangi görevi alırlar.Hangi anda ne yapmalıyım(Örneğin; sığınakta düşünen adam EZERİM!... dediğinde kutup açıyorduk)
Öncelikle karakterimin özelliklerini belirteyim;
Buz Efsunu 822.000(Olgunn İcadı İksir ile 1022.000)
Elektrik Efsunu 0.000
Skiller;
10 Kutup Rüzgarı
15 Buz Oku
15 Buz Bilgisi
15 Elektrik
15 Elektrik Bilgisi
13 Tesla
15 Direnç Kırma
Aslında Tesla'ya 13 vereceğime 2 puanı teslaya 5 puanıda meditasyon'a vermeliydim.5 puanı'da zihine vermeliydim.
Ve 10 Puanı Kutup Rüzgarı'na vereceğime 10 puanın hepsinide zihine vermeliydim.
Ben JUNON keserken ne yapmalıyım?Tahminen görevim ne olur?GBM yapmam gerekir mi?

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Merhaba kardeşim büyücülükten anlayan biri olarak bilgi vereyim
Yeteneklerini yazayım önce: 15 buz ve bilgisi 15 elektrik ve bilgisi 15 zihin saldırısı 15 drenç kırma 1 tesla küresi 1 kutup 1 de büyü bozma .
Junon kesimi içinde sana bi adres vereyim :
viewtopic.php?f=46&t=62670
burayı incele.
Yeteneklerini yazayım önce: 15 buz ve bilgisi 15 elektrik ve bilgisi 15 zihin saldırısı 15 drenç kırma 1 tesla küresi 1 kutup 1 de büyü bozma .
Junon kesimi içinde sana bi adres vereyim :
viewtopic.php?f=46&t=62670
burayı incele.

-
- İskele Babası
Onu bunu bırakta kardeş imzana çok gümdüm saolasn

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Aynen yahu gülmekten gözümden yaş geldioylebirsey yazdı:Onu bunu bırakta kardeş imzana çok gümdüm saolasn![]()
![]()
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Afrodisyak yazdı:Aynen yahu gülmekten gözümden yaş geldioylebirsey yazdı:Onu bunu bırakta kardeş imzana çok gümdüm saolasn![]()
![]()