bENİM ÇARIM BETA AMA BEN BETA DAN BERİ OYNUYAMIYORUM BUN ÇAR ARKADAŞIM MIN O BIRAKTIĞI İÇİN BANA KAS DİYE VERDİ BENDE ZEVKLE KASIYORUM TABİ AMA KEŞKE BENDE O SIRALAR VAR OLSAYDIMMM
Betacı olmak...
Re: Betacı olmak...
bENİM ÇARIM BETA AMA BEN BETA DAN BERİ OYNUYAMIYORUM BUN ÇAR ARKADAŞIM MIN O BIRAKTIĞI İÇİN BANA KAS DİYE VERDİ BENDE ZEVKLE KASIYORUM TABİ AMA KEŞKE BENDE O SIRALAR VAR OLSAYDIMMM
*.*.* SAYGILAR *.*.*
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
:BETA:*:
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
*-*İyi Forumlar*-*
ANILİNTİKAM
MAgicxintikam
Doctorxintikam
>>*-*İNTİKAM*-*<<
Lonca Başkanı
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Oynanması gereken zamanlar o zamanlardı 
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
Kardeşim gerçekten tebrik ederim.O günleri özetlemişsin.Aynen dediğin şeyleri uyguluyorduk.Apa ve kripraz'ıda unutmak gerek.O madenlerin başında sabahladık..
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri
LoNcA BETA
StRaWbErY | Bykush
Gerçek Adaletin Yaşayan Son Temsilcileri
LoNcA BETA
StRaWbErY | Bykush
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Haklısın onları yazmayı unutmuşum 
Sheytanist*
Sheytanist*
ne günlerdi be gözlerim doldu bak internet cafede(ağ bağlantılara atmıstık:D) dizilirdik 3 arkadaş
19 lvl ken ilk carım ramponix_34_02 daha sonra DeadMachine(soyuldu malesef:S) keske ismetle handan tekrar mısırın orda olsalar o patırtıyı hiç unutamam:D
ALAYINA LODOS,İNADINA LODOS,ÖLÜMÜNE LODOS...!!!
MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..
MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Haklısın geçekten özleniyor o günler ama artık anca konulardan anımsıyoruz o günleri,oyun içinde artık esre yok o günlerden 
Sheytanist*
Sheytanist*
- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
ne günlerdi be ama en çok eski ortamı özlüyorum ben eskiden muhabbet vardı şimdi muhabbetten eser yok
SonSuZa KaDaR aDaPaZaR HaFıZ
- TURKXWARRIOR
- Salgın Koruyucusu
Çok güzel olmuş dostum.Banada oyun 29 sınırındayken sen başlatmıştın oyunu.Bir gün size geldğimde siz eminönünde kurtadam kesmeye çalışıyodunuz bende demiştim '' bune ya dandik dandik oyunlar oynuosun tipe bak grafik yok peh'' demiştim.Hatta bir keresinde 5 lwl karkterim vardı eminönünde kaybolmuştum yılanlar kovalıyodu beni seni aramıştım evden demiştim nere gidicem fln sende gülmüştün
. 10 lwl olmuştum üstümde hiç bişi yoktu çıplak çıplak dolasıodum.Skiller desen hepsine 1 puan vermişim dolanıyorum öyle salak salak
.Şimdi oyunun ne kadar güzel olduğunu anladım.Arkadaşlıkların hiç bitmedğini.Diğer online oyunlar gibi değil bu oyun.Nerdeyse tüm oyunları oynadım ama 'İstanbul Kıyamet Vakti' kadar eğlenceli oyn görmedim.Eklentiler az ve uzun araklıklarlada gelse bu oyunda bizi çeken bişi var hala anlamadım
Şuan oyunda kadimi yapmak için uğraşıyoruz ama grup bulamıyoruz, maden çekelim diyorz maden başı çok kalabalık oluyor, item kasalım diyoruz DÜŞMÜYOR, ws atalım diyoruz eski wsler yok, Er meydanı biraz eğlenceli ama oda sıkıyor hep aynı mekan olmasından dolayı. Bu kadar sorun olmasına rağmen bu oyunu oynuyoruz ya önce oyun yöneticileri, GM ws ws..Sonrada kendimizi tebrik ediyorum.Helal olsun hala oynuyoruz bu oyunu be 
ARAMADIKÇA DÜŞMAN BULDUM HASIM, SOLUM, SAĞIM...
Turkxwarrior/ Eminönü
Turkxwarrior/ Eminönü
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
TURKXWARRIOR yazdı:Çok güzel olmuş dostum.Banada oyun 29 sınırındayken sen başlatmıştın oyunu.Bir gün size geldğimde siz eminönünde kurtadam kesmeye çalışıyodunuz bende demiştim '' bune ya dandik dandik oyunlar oynuosun tipe bak grafik yok peh'' demiştim.Hatta bir keresinde 5 lwl karkterim vardı eminönünde kaybolmuştum yılanlar kovalıyodu beni seni aramıştım evden demiştim nere gidicem fln sende gülmüştün. 10 lwl olmuştum üstümde hiç bişi yoktu çıplak çıplak dolasıodum.Skiller desen hepsine 1 puan vermişim dolanıyorum öyle salak salak
.Şimdi oyunun ne kadar güzel olduğunu anladım.Arkadaşlıkların hiç bitmedğini.Diğer online oyunlar gibi değil bu oyun.Nerdeyse tüm oyunları oynadım ama 'İstanbul Kıyamet Vakti' kadar eğlenceli oyn görmedim.Eklentiler az ve uzun araklıklarlada gelse bu oyunda bizi çeken bişi var hala anlamadım
Şuan oyunda kadimi yapmak için uğraşıyoruz ama grup bulamıyoruz, maden çekelim diyorz maden başı çok kalabalık oluyor, item kasalım diyoruz DÜŞMÜYOR, ws atalım diyoruz eski wsler yok, Er meydanı biraz eğlenceli ama oda sıkıyor hep aynı mekan olmasından dolayı. Bu kadar sorun olmasına rağmen bu oyunu oynuyoruz ya önce oyun yöneticileri, GM ws ws..Sonrada kendimizi tebrik ediyorum.Helal olsun hala oynuyoruz bu oyunu be
Katılıyorum
Sheytanist*
Sheytanist*
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
O günlerde 3-4 levelken ismet beyi normal insan sanıp konuşmaya calısırdım
Ve Lodos muhafızı tabii İri yarı idi Şunlara bak beee bunlar ne böyle
diyordum
Rast gele bi kere Handan hanımı gördüydüm arz muhafızıyla
çok iticiydiler
ve bi daha bulamadım handan hanımı
çok iyi hatırlıyorum bana efsunlu reçete eşyalar düşüyordu kendi kendime bunlar neden renkli diyordum işportaya satıyordum rüstemden giyiniyordum
ve çarşının yanındayken birisi bana max mısın diye sorduydu yok Pandayım demiştim
DD max yoksa adam seni indirir demişti indirirse indirsin demiştim
29 levelken 23 level adamlara yenildiğim oluyordu
Güzel günlerdi... ben salonu hep labirentteki 3 tane ardı ardına oda vardıya onlar sanardım salon kalkıyor dediklerinde salon şurası tekde giderim demiştim
bi gün salonun ne oldugunu öğrendiğimde
ve gidemediğimde 1 saat boyunca yemin ederim ağlamıştım... daha sonra ''Öğretmen'' abimiz beni götürmüştü
eskiler çok güzeldi unutulcak gibi değil
ezik ama mutluydum
ve Kurt Adamlara gittiğimde 5 leveldim
bana çekil ayağımız altından dediklerinde çok sinirlenmiştim
since 2007