Eminönü Sancak Ziyaretleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Eminönü Sancak Ziyaretleri

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

TAKVA yazdı:
aaasd yazdı:8-)
ISTANBULFATIHI yazdı:Her sunucunun güçlü bir klanı var , merak ediyorum'da her iki klan güçlerinin dengede olduğu sunucu varmı ?

Bu yorumu yapmış olmanız eminönü sunucusunu tanımadığınız olduğuna delildir . Eminönü sunucusunun En güzel özelliği her iki klanında eşit olmasıdır oysaki rehbersin

Rehber olması Eminönü sunucusu hakkında bilgisi olup , olmamasını gerektirmiyor.Ayrıca Her iki klanında dengede olduğu bir sunucu varmı diyede sorusunu iletmiş arkadaş
Katılyorm ayrıca rehberler en ufak birşey bilmeyince hemn yükleniliyor bu çok yanlış.
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

lBlackDeathl yazdı:
TAKVA yazdı:
aaasd yazdı:8-)
ISTANBULFATIHI yazdı:Her sunucunun güçlü bir klanı var , merak ediyorum'da her iki klan güçlerinin dengede olduğu sunucu varmı ?

Bu yorumu yapmış olmanız eminönü sunucusunu tanımadığınız olduğuna delildir . Eminönü sunucusunun En güzel özelliği her iki klanında eşit olmasıdır oysaki rehbersin

Rehber olması Eminönü sunucusu hakkında bilgisi olup , olmamasını gerektirmiyor.Ayrıca Her iki klanında dengede olduğu bir sunucu varmı diyede sorusunu iletmiş arkadaş
Katılyorm ayrıca rehberler en ufak birşey bilmeyince hemn yükleniliyor bu çok yanlış.
benim söylemek istediğim şey Bu Görüntülerden sonra ''her sunucuda güçlü bir klan var'' vurgusunu yapması ben bu sözden eminönü sunucusunda lodos klanının güçlü olduğunu çıkarttım . Bilmeyen bir kişi Rehberin bu yazısını okusa Nede olsa Rehber Diyip Yanlış düşünebilir

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

:lol:
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

İyi eglendik :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön