Katılyorm ayrıca rehberler en ufak birşey bilmeyince hemn yükleniliyor bu çok yanlış.TAKVA yazdı:aaasd yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Her sunucunun güçlü bir klanı var , merak ediyorum'da her iki klan güçlerinin dengede olduğu sunucu varmı ?
Bu yorumu yapmış olmanız eminönü sunucusunu tanımadığınız olduğuna delildir . Eminönü sunucusunun En güzel özelliği her iki klanında eşit olmasıdır oysaki rehbersin
Rehber olması Eminönü sunucusu hakkında bilgisi olup , olmamasını gerektirmiyor.Ayrıca Her iki klanında dengede olduğu bir sunucu varmı diyede sorusunu iletmiş arkadaş
Eminönü Sancak Ziyaretleri
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: Eminönü Sancak Ziyaretleri
benim söylemek istediğim şey Bu Görüntülerden sonra ''her sunucuda güçlü bir klan var'' vurgusunu yapması ben bu sözden eminönü sunucusunda lodos klanının güçlü olduğunu çıkarttım . Bilmeyen bir kişi Rehberin bu yazısını okusa Nede olsa Rehber Diyip Yanlış düşünebilirlBlackDeathl yazdı:Katılyorm ayrıca rehberler en ufak birşey bilmeyince hemn yükleniliyor bu çok yanlış.TAKVA yazdı:aaasd yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Her sunucunun güçlü bir klanı var , merak ediyorum'da her iki klan güçlerinin dengede olduğu sunucu varmı ?
Bu yorumu yapmış olmanız eminönü sunucusunu tanımadığınız olduğuna delildir . Eminönü sunucusunun En güzel özelliği her iki klanında eşit olmasıdır oysaki rehbersin
Rehber olması Eminönü sunucusu hakkında bilgisi olup , olmamasını gerektirmiyor.Ayrıca Her iki klanında dengede olduğu bir sunucu varmı diyede sorusunu iletmiş arkadaş

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
İyi eglendik
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya