Neden Sürekli Şikayet ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sedatkral
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neden Sürekli Şikayet ?

Mesaj gönderen sedatkral »

Onlarda Biz Şikayet Etmedikçe Dahada Cok Akceyi Kullanıyorlar kardesm :) Gerçi değişen birşey olmuyorda İnsanlar tepkilerini gösteriyorlar
Kullanıcı avatarı
MyDream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MyDream »

hukumdargame yazdı:Uzun zamandır gözlemlerim sonucunda bunları farkettim;

İKV özel eşyalar satılsın dediniz. Akçe geldi şikayet ettiniz.
Silahlarımız efektli olsun dediniz. Yükseltme geldi şikayet ettiniz.
Herkesin bir hayvanı olsun dediniz. Ayı, Tesla, Kangal geldi şikayet ettiniz.
Şaheser düşüremiyoruz, Maden çekemiyoruz dediniz. Artırıcılar geldi şikayet ettiniz.
İksirler npcde satılsın dediniz. Koyuldu şikayet ettiniz.
Her oyunda dükkan var bizde neden yok dediniz. Geldi şikayet ettiniz.
Sıkıldık artık yeni bölgeler gelsin dediniz. Grup Bölgeleri geldi şikayet ettiniz.
Zor olsun oyun dediniz. Çemberlitaş zor yapıldı şikayet ettiniz.
Gözlükler güzel görünsün dediniz. M2.5 gözlükler geldi şikayet ettiniz.
Kolay level atlansın dediniz. Kolay yapıldı şikayet ettiniz.

HALA VE HALA VE HALA VE HALA ŞİKAYET EDİYORSUNUZ. DİĞER OYUNLARDA NEDEN BU OLMUYOR ? SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ? DİYECEKSİNİZ ÇOK AÇIK VAR. O ZAMAN OYNAMA, ALMA, BIRAK. SENİ ZORLAYAN YOK. TEKRAR DİYORUM SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ?
Şimdi bir bakalım.
İKV özel eşyaları ben pek göremiyorum şahsen dükkan da akçe ile alamıyoruz yani sonuçta.

Burdaki şikayet biraz da oyuncuya bağlı. Grup bölgelerine girmek isterken adam yükseltme istiyor. Adam istese yükseltmesizde girebilir. Sonuçta oyuncuya bağlı.

Böyle diyen var mıymış ? Ayrıca şikayet olacağını sanmıyorum. Evet birazcık pahalı olabilir ama yükseltmesi olmayanlarda hala kullanılabilir durumda.

Şaheser düşüremiyoruz, Maden çekemiyoruz dediniz. Artırıcılar geldi şikayet ettiniz.
Arttırıcılar her zaman işe yaramıyor. Bu bir gerçek. Ben aldım o kadar miğrat arttırıcısı hiç işe yaradığını görmedim. Evet bazılarına şans gülebiliyor. Ama demek ki ben o gülenlerden olmadım.

İksirler, oyuna gerçek para yatıramayıp, üretemeyen ve hemen almak isteyenler vs. için NPC'lerde oyun parası ile + parası olup, olum ben bu oyuna para yatıracağım napayım başka işim yok nasıl olsa babamın parasını yiyorum diyenler için de şimdi ki gibi akçe ile satım mümkün olabilirdi.

Her şey akçe olunca ve biraz da pahalı olunca, eh.. haklılar aslında. Arkadaş Listesi eklentisinin akçe ile satılması en büyük yanlışlardan birisi bence. O normal olarak herkese verilmesi gerekilen bir şeydi. Kaç senedir şikayet edilen bir konu zaten. Ayriyetten bir şey daha eklemek istiyorum. Çemberlitaş kutu ile ile verilen Kasa Şifresi. Buda çok yanlış oldu orada verilmesiyle. Bunu da bir güncelleme ile herkese vermeleri gerekirdi.

Sıkıldık artık yeni bölgeler gelsin dediniz. Grup Bölgeleri geldi şikayet ettiniz.
Millette şans olmayınca napsın şikayet eder doğal olarak. Bende de yoktu şans. Bende ettim. :)

viewtopic.php?f=46&t=70758 Bu konu açıklar sanırım bunu.

Hiç şikayet duymadım şahsen. Milleti bilmiyorum ama bence çok şekiller. İlk geldikleri günden beri oldukça beğeniyorum.

Hele hele bu konu hakkında hiç bir şekilde şikayet duymadım.

Bazılarını sen atıyor olabilir misin ?
Eminönü / Meth
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Şikayetler bazı şeylerin alınmasının mecbur kılınmasından , bazı şeylerin ise mantığın olmamasından ....

Yağma artırıcılar : Bunlar ekstra keyfi istekler doğrultusunda yükleniyor Resim
Şans Artırıcılar : Bunlar da yine keyfi istekler doğrutulsunda yükleniyorResim
Yardımcılar : İlk çıktığında sadece görselliği değişikti.Hasarları ve özellikleri aynı idi.Yapılan başvurular sonucunda para verilebilmesi için hasar oranları artırıldı.Resim
Diğer : Bu kategorideki eşyalar tamamen kullanıcının keyfine kalmış uygulamalar.KArakter ad değiştirme , sunucu transferleri , Tecrübe artırıcılar , Sohbet kanal konuşmaları. Resim
Silah Yükseltme : Kendini daha güçlü yapabilmek için kullanılan ürün.Mecburi misin * Değilsin.Üstüne güveniyorsan seni idare edecek bir takıma sahipsen yapman sadece senin keyfine kalmış bir olay.Resim
Üyelik Paketleri : Bunlarda Plus paketlerin satıldığı bölüm.Kolaylık açısından güzel olmuş.Resim
Ejderha Kud. , Dinozor İyileşi , İksir : x5 = Akçe 95/300 : Şimdi deniliyor ki vakti olmayanlar için geliştirildi.Öncelikle şunu söyleyim bunların satılması için yapılan makinaya hiç gerek yoktu.Aktar da yer var orada satılabilirdi.Ekstra masraf da gerekmezdi.Oyun içi para ile satılabilirdi.Vakti olmayanlara yardım amacıyla yapılmış bir tuzak olarak görüyorum.Resim

Savaşçıların yardımcısı AYI : Şimdi çemberlitaşa girecek olan bir savaşçıya soruyorlar : Ayın Varmı ? Neden soruyorlar içerideki boss ların bazılarında AYI gerekli . Yaptığı uzun süreli saldırı ve sürekli kanatması iyileştirmeyi kötüleştirmesi
gibi bir çok yararı var.Çemberlitaşa girecek olan savaşçının ya ayıya para vermesi lazım ya da diğer savaşçının ayıya sahip olması lazım.Kanatma yeteneği yetmez mi ? Yetmiyor...Resim

Arkadaş / YAsaklı Listesi Artırımı : Akçe ile satılmaması gereken bir olay.Herkese bu hakkın verilmesi gerekirdi. !Resim

Sonuç olarak Dükkan sistemi güzel uygulama olmasına karşın ipin ucunun kaçırıldığı normalde oyunculara gerçek para ile satılmaması gereken materyallerin gerçek para ile satılması gibi bi durum var.Bazı özelliklerin kullanılmasına oyuncu zorunlu bırakılıyor.

Şimdi biri derki " Zorla mı aldırıyorlar arkadaşım Alma ! " . Bende sana diyorum ki eğer çevren yoksa ve sen bu özellikleri almazsan GB 'lere girişlerde sıkıntı yaşarsın ;) Sonra da orda burda beni niye gb lere almıyorlar . Niye hep şaheserli + lı adam arıyorlar.İnsanlar artık sabırsız ve görevlerini bir an önce yapabilecek güçlülerle girmek istiyorlar.
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hukumdargame »

MyDream yazdı:
hukumdargame yazdı:Uzun zamandır gözlemlerim sonucunda bunları farkettim;

HALA VE HALA VE HALA VE HALA ŞİKAYET EDİYORSUNUZ. DİĞER OYUNLARDA NEDEN BU OLMUYOR ? SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ? DİYECEKSİNİZ ÇOK AÇIK VAR. O ZAMAN OYNAMA, ALMA, BIRAK. SENİ ZORLAYAN YOK. TEKRAR DİYORUM SİZ NEYİ BEĞENİRSİNİZ ?
Şimdi bir bakalım.
İKV özel eşyaları ben pek göremiyorum şahsen dükkan da akçe ile alamıyoruz yani sonuçta.

Burdaki şikayet biraz da oyuncuya bağlı. Grup bölgelerine girmek isterken adam yükseltme istiyor. Adam istese yükseltmesizde girebilir. Sonuçta oyuncuya bağlı.

Böyle diyen var mıymış ? Ayrıca şikayet olacağını sanmıyorum. Evet birazcık pahalı olabilir ama yükseltmesi olmayanlarda hala kullanılabilir durumda.

Arttırıcılar her zaman işe yaramıyor. Bu bir gerçek. Ben aldım o kadar miğrat arttırıcısı hiç işe yaradığını görmedim. Evet bazılarına şans gülebiliyor. Ama demek ki ben o gülenlerden olmadım.

İksirler, oyuna gerçek para yatıramayıp, üretemeyen ve hemen almak isteyenler vs. için NPC'lerde oyun parası ile + parası olup, olum ben bu oyuna para yatıracağım napayım başka işim yok nasıl olsa babamın parasını yiyorum diyenler için de şimdi ki gibi akçe ile satım mümkün olabilirdi.

Her şey akçe olunca ve biraz da pahalı olunca, eh.. haklılar aslında. Arkadaş Listesi eklentisinin akçe ile satılması en büyük yanlışlardan birisi bence. O normal olarak herkese verilmesi gerekilen bir şeydi. Kaç senedir şikayet edilen bir konu zaten. Ayriyetten bir şey daha eklemek istiyorum. Çemberlitaş kutu ile ile verilen Kasa Şifresi. Buda çok yanlış oldu orada verilmesiyle. Bunu da bir güncelleme ile herkese vermeleri gerekirdi.

Millette şans olmayınca napsın şikayet eder doğal olarak. Bende de yoktu şans. Bende ettim. :)

viewtopic.php?f=46&t=70758 Bu konu açıklar sanırım bunu.

Hiç şikayet duymadım şahsen. Milleti bilmiyorum ama bence çok şekiller. İlk geldikleri günden beri oldukça beğeniyorum.

Hele hele bu konu hakkında hiç bir şekilde şikayet duymadım.

Bazılarını sen atıyor olabilir misin ?

Asıl sen forumu takip etmiyor olabilir misin ? Bal yiyen, arısından gocunmaz. ;)
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ORHANBEY yazdı:Şikayetler bazı şeylerin alınmasının mecbur kılınmasından , bazı şeylerin ise mantığın olmamasından ....

Yağma artırıcılar : Bunlar ekstra keyfi istekler doğrultusunda yükleniyor Resim
Şans Artırıcılar : Bunlar da yine keyfi istekler doğrutulsunda yükleniyorResim
Yardımcılar : İlk çıktığında sadece görselliği değişikti.Hasarları ve özellikleri aynı idi.Yapılan başvurular sonucunda para verilebilmesi için hasar oranları artırıldı.Resim
Diğer : Bu kategorideki eşyalar tamamen kullanıcının keyfine kalmış uygulamalar.KArakter ad değiştirme , sunucu transferleri , Tecrübe artırıcılar , Sohbet kanal konuşmaları. Resim
Silah Yükseltme : Kendini daha güçlü yapabilmek için kullanılan ürün.Mecburi misin * Değilsin.Üstüne güveniyorsan seni idare edecek bir takıma sahipsen yapman sadece senin keyfine kalmış bir olay.Resim
Üyelik Paketleri : Bunlarda Plus paketlerin satıldığı bölüm.Kolaylık açısından güzel olmuş.Resim
Ejderha Kud. , Dinozor İyileşi , İksir : x5 = Akçe 95/300 : Şimdi deniliyor ki vakti olmayanlar için geliştirildi.Öncelikle şunu söyleyim bunların satılması için yapılan makinaya hiç gerek yoktu.Aktar da yer var orada satılabilirdi.Ekstra masraf da gerekmezdi.Oyun içi para ile satılabilirdi.Vakti olmayanlara yardım amacıyla yapılmış bir tuzak olarak görüyorum.Resim

Savaşçıların yardımcısı AYI : Şimdi çemberlitaşa girecek olan bir savaşçıya soruyorlar : Ayın Varmı ? Neden soruyorlar içerideki boss ların bazılarında AYI gerekli . Yaptığı uzun süreli saldırı ve sürekli kanatması iyileştirmeyi kötüleştirmesi
gibi bir çok yararı var.Çemberlitaşa girecek olan savaşçının ya ayıya para vermesi lazım ya da diğer savaşçının ayıya sahip olması lazım.Kanatma yeteneği yetmez mi ? Yetmiyor...Resim

Arkadaş / YAsaklı Listesi Artırımı : Akçe ile satılmaması gereken bir olay.Herkese bu hakkın verilmesi gerekirdi. !Resim

Sonuç olarak Dükkan sistemi güzel uygulama olmasına karşın ipin ucunun kaçırıldığı normalde oyunculara gerçek para ile satılmaması gereken materyallerin gerçek para ile satılması gibi bi durum var.Bazı özelliklerin kullanılmasına oyuncu zorunlu bırakılıyor.

Şimdi biri derki " Zorla mı aldırıyorlar arkadaşım Alma ! " . Bende sana diyorum ki eğer çevren yoksa ve sen bu özellikleri almazsan GB 'lere girişlerde sıkıntı yaşarsın ;) Sonra da orda burda beni niye gb lere almıyorlar . Niye hep şaheserli + lı adam arıyorlar.İnsanlar artık sabırsız ve görevlerini bir an önce yapabilecek güçlülerle girmek istiyorlar.

Silah yükseltme gelmeden önce 1.5 saatte biten sığınak şimdi 45 dakikada bitiyor. Yardımcılar heryerde işe yarıyor. Maden ve Yağma Artırıcılar işe yaramıyor diyen arkadaşlar ben 1günde %30 şans ile 2 menekşe 4 akik 3 mavi topaz çektim. Şans artırıcı alıp tek madende duruyorlar ondan çıkmıyor dolaş biraz kardeşim ;) İksirleri npc ye koydular çünkü bunuda İKV oyuncuları istedi. Zamanın yok ise girme GB ye. Arkadaş çevresi demişin o ne alaka düzgün olan adamın her zaman arkadaşı olur. Hırsız, çakal adamla kimse uğraşmaz. Tek katıldığım konu arkadaş ve yasaklı büyütme demişin ama bana şuana kadar hiç gerekli olmadı. Her önüne geleni arkadaşlara veya yasaklıya eklersen bu senin sorunun. Ciddi arkadaşlarını ekleyeceksin 3günlük arkadaşlarını değil ;)
Kullanıcı avatarı
KARAVATAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KARAVATAN »

Tamam sen şikayet etme, Çemberitaşa girmek 599 akçe olduğu an, suratındaki şaşkınlığı görmek isterdim. Eeee nede olsa yönetimin para kazanması lazım değil mi?

Örs yapmak 9 akçe. Çok yakında ;)
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

hukumdargame yazdı:Tek katıldığım konu arkadaş ve yasaklı büyütme demişin ama bana şuana kadar hiç gerekli olmadı. Her önüne geleni arkadaşlara veya yasaklıya eklersen bu senin sorunun. Ciddi arkadaşlarını ekleyeceksin 3günlük arkadaşlarını değil
Resim

Sence 3 günlük arkadaşlar mı ?
Akçe ile silahımı yükselttim
Sivas Kangal Aldım
İsim Değiştirme Aldım
Karakter Transfer Hakkı aldım
Çemberlitaş kutu aldım
2 adet Özel Sürüm Kutu aldım
benim açımdan sorun değil bunlar ama genele vurduğunda bunlara sahip olacak yeterli durumu olmayan çok oyuncu var ;)

Kullanıcı avatarı
amonyaktozu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen amonyaktozu »

Uzun zamandır gözlemlerim sonucunda bunları farkettim;

1 biz iksirlerin gerçek para ile değil oyun parası ile satılmasını istedik
2 kolay lewel atlansın dedik oda para karşılığı
3 akçe madalyalar satılarak olsun dedik gerçek para ile oldu
4 hayvanlar gelsin dedik oyuna eklenti olsun gerçek parayla olmasın dedik
5 maden çekemiyoruz dedik madenler dahada zorlaştırıldı sonra artırıcılar geldi biz bunu değil zor olan madenlerin çıkma süresinin kısaltılmasını istedik
6 gb lerden şaheser düşmüyor dedik yağmacı geldi biz b unu değil herkeze belli bir kesişten sonra çıkmasını istedik
7 yeni gözlükler istedik çok fazla kp gerekiyordu kp artırıcı geldi biz bunu değil kplerin az olmasını istedik
8 efekler gelsin dedik o da parayla yani mevlüt ün aklı fikri para şunu unutun Y
9 İKSİR DAĞITTILAR ADAMLARA SONRA İKSİRLİ KİŞİLER BAN YEDİ
YANİ ANLAYIN YAKINDA OYUNA GİRİŞ 100 AKÇE :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

KARAVATAN yazdı:Tamam sen şikayet etme, Çemberitaşa girmek 599 akçe olduğu an, suratındaki şaşkınlığı görmek isterdim. Eeee nede olsa yönetimin para kazanması lazım değil mi?

Örs yapmak 9 akçe. Çok yakında ;)
İşte TÜRK MİLLETİ abartır ;) Ben Türk İnsanını iyi tanırım iyi bilirim. :arrow:
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ORHANBEY yazdı:
hukumdargame yazdı:Tek katıldığım konu arkadaş ve yasaklı büyütme demişin ama bana şuana kadar hiç gerekli olmadı. Her önüne geleni arkadaşlara veya yasaklıya eklersen bu senin sorunun. Ciddi arkadaşlarını ekleyeceksin 3günlük arkadaşlarını değil
Resim

Sence 3 günlük arkadaşlar mı ?
Akçe ile silahımı yükselttim
Sivas Kangal Aldım
İsim Değiştirme Aldım
Karakter Transfer Hakkı aldım
Çemberlitaş kutu aldım
2 adet Özel Sürüm Kutu aldım
benim açımdan sorun değil bunlar ama genele vurduğunda bunlara sahip olacak yeterli durumu olmayan çok oyuncu var ;)

Lonca olarak uzun zamandır loncada olanları eklemen daha iyi birşey değil mi ? Diğer oyuncular diyorsun oyunu 4yıldır oynayıp 10tl verip plus almayan ve halinden memnun olanlar var o oyuncular zaten hallerinden memnun değiller ise 4yılda birikirdi bu para ;) Ben çoğu online oyunu oynadım ve şuana kadar 4pc alacak kadarda para harcadım çok online oyun pvpsi kurdum, çok oyundan para kazandım.Eğer 10tl içinse oynamayın bırakın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön