Off emde şaheseri boşver sancağa dalmak daha iyi.Bunu yapıcam :twisted:LASTDRAGON yazdı:Bende bir arz olarak Lodos kaleye daldım neydeyse 12 13 muho dalıodu o sırada sars acıp şaheserimi ürettimSarsılmaz 1 Dİ
Torbalar hk.
Re: Torbalar hk.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- sedatkral
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
EN iyi yer mısır çarsısı.Hiçbir Tehlıke Yok.Gayet Güzel Bir Yer.Ama İbni İbni ceketimi Lodos olarak arz sancakta üretmiştim :mrgreen:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Ecel Getiren, Bilge Fevzi Ceket, İbni İbni ceket bu üçünü s3'te ürettim

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

aslında gaffarı ilk kesen orada ejder üretcek çantadan alcak diycek gaffardan ejder düşüyor boşuna üretmeyin falan 

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
GLADANA yazdı:aslında gaffarı ilk kesen orada ejder üretcek çantadan alcak diycek gaffardan ejder düşüyor boşuna üretmeyin falan

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Baya iyi fikir. :!:GLADANA yazdı:aslında gaffarı ilk kesen orada ejder üretcek çantadan alcak diycek gaffardan ejder düşüyor boşuna üretmeyin falan
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
yanına paintten bir madalya yapıştır olsun bitsinlBlackDeathl yazdı:Baya iyi fikir. :!:GLADANA yazdı:aslında gaffarı ilk kesen orada ejder üretcek çantadan alcak diycek gaffardan ejder düşüyor boşuna üretmeyin falan

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Kardeş Kusura ßakmada O madenlerin Üzerine ßir ßardak Soğuk Su iç geri geLmez artıkDescriptionS yazdı:Selamun Aleykum ;
Bugun Er Meydanında Arkadaşa İksir Üreticektik Ürettim Fakat Alta 35 Adet Torba Düştü Fakat Daha İlk Torbaya Tıkladığım Gibi Oyundan Düştüm . Yeniden Oyuna Girdiğimde Eme Girdim Fakat Torbalar Kaybolmuştu Yönetm Buna Bir Çözüm Yolu Bulmalı Desteğe Mesaj Attm Cevap Yok O kadar Malzeme Boşa Gitti Yazıklar Olsun . . .