RoWxbLanKeSh 999 Gün Ban Hk. :(
- SheqiLxJoJuqsnck
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: RoWxbLanKeSh 999 Gün Ban Hk. :(
ewT Gecmıs oLsun kardesm uzuLdum arkdaslarda doaru soyluyorlar hep senimi buLur 
SancaK
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49
]
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Geçmiş olsun ismail bu kadar da olmaz denecek bir çok şeyi yaşadın hayırlısı olsun artık ne diyelim en kısa sürede açılır inşallah diyelim.
Geçmiş olsun iso Ama Bir Sans dene Sürekli mesaj at eyer cevap vermeyim açmasalar Bırak Zaten bende bırakma aşamasındayım iyice b*k çıktı oyunun
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
@RoWxbLanKeSh
SAna yemin ederim bedduam tuttu.
SAna yemin ederim bedduam tuttu.
Öncelikle Hepinize Teşekkür ederim Kenan,Bura,Sezerdi galiba
tam bilmiyorum.Karakterlerimde ve Bende bi şansızlık var haklısınız. Daha Önce Dediğim Gibi Mevlam Neylerse Güzel Eyler ! İyi Forumlar...
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum
Blank © 2012.
Adam anana laf etti. Benim yaptığım mi kötü çıkarcı!JoeyJordison yazdı:VanMinit yazdı:Adam seni ezkledi sen hala yaranmaya çalışıyorsun. /r Malın haline güldü.JoeyJordison yazdı:knkyi sildimJoeyJordison yazdı:Sakın oyunu bırakmaaaaaa![]()
![]()
sanane lan
Adam anana laf etti. Benim yaptığım mi kötü çıkarcı!JoeyJordison yazdı:VanMinit yazdı:Adam seni ezkledi sen hala yaranmaya çalışıyorsun. /r Malın haline güldü.JoeyJordison yazdı:knkyi sildimJoeyJordison yazdı:Sakın oyunu bırakmaaaaaa![]()
![]()
sanane lan
Kimsin sen vanminit ne zaman nerede anana laf ettim ?
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®
Blank © 2012.
Blank © 2012.
Pardon yanlış konu..los34 yazdı:Kimsin sen vanminit ne zaman nerede anana laf ettim ?
Konunun ne olduğunu bilmeden atlama o zaman o kadar kişi yanlış anladı Beni belkide ? İyi Forumlar...
Blank © 2012.
Blank © 2012.