diğerleri de gaffar ve semihadan düşecek fareden değil ya
Çemberlitaş Nadideler Hakkında
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Çemberlitaş Nadideler Hakkında
Onlar şaheser ;
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Evet sistem biraz ilginç. Anladığım kadarıyla her boss kendinin bir alt boss'unun ya da bosslarının itemi + kendi itemini veriyor.mccaglar yazdı:Merhabalar,
Yönetim çok degişik bir sistem yapmıs. Yol savascısı zırh veriyor normalde ama, GMB X ve Stuart dan da zırh düşürdükPnt ceket stuardanda düşebilir
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Gaffardan daha sonra gorevler olabılır veya gaffar gorevı verebılır.DescriptionS yazdı:Onlarda Gaffarbey 'den düşer Bence. Pantol , Ceket, Silah
Olabilir , Başka Düşüncesi Olan ?
Zibidi Gibi Oynama yanımda, Erkek Ol bak Dalgana, Süslü Sözlerinle Makyaj yapma bana, Az Ağır Ol Saygı Duyalım Laflarına ................... [GÖKxDraCuLa Gökxdraculla]
karabasan var data dosyaları ile oyna oyuna gir direk oyunda atılyorsunhukumdargame yazdı:Karabasanlar olduğu kesin birşey mi? Pek takip etmedim o konuyu bayadırda oynamıyorum oyunu. Ama bence Gaffar Bey den sonrası FİX lendi gibiTeknoBYraM yazdı:Silahların reçetelerinin gaffardan düşeceği kesinceket pantolda semihadan düşebilir bence
kaldıki bide karabasanlar var ondan sonrakı kısımdan düşebilir biriside
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Sizce Yönetimin Bunu Açıklaması Daha İyi Olmaz mı ? Örneğin ; Sığınak ve Migrat'dan Düşen Eşyaları Açıkladılar Bunları da Açıklasalar Herkes İçin İyi Olmaz mı ?

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”