Usain yazdı:Açıklamak isterim ben bir char açtım banka charım olacak bu.O charada ltex pantolon destekli platin zırh gibi şeyler alıyorum ki güzel görünsün nasıl olsa savaşmayacak.Anlatabildim mi? Ama fikrim sonra değişirse onu tank yapabilirm ve ona görede item dizerim sen hiç kafanı yorma.
Banka çar benim bildiğim kasılmaz.1 lvl çardır genelde ama sen yok ben banka çarımı kasıcam dersen aferin daha dün buz 35lvl gözlükle dolaşıyodun onada item alırsın bu kafayla.Daha kimle nasıl konuşcağını bilmiyo gelmiş beni sığınakta tehtid ediyo.
Usain yazdı:Açıklamak isterim ben bir char açtım banka charım olacak bu.O charada ltex pantolon destekli platin zırh gibi şeyler alıyorum ki güzel görünsün nasıl olsa savaşmayacak.Anlatabildim mi? Ama fikrim sonra değişirse onu tank yapabilirm ve ona görede item dizerim sen hiç kafanı yorma.
Daha kimle nasıl konuşcağını bilmiyo
+1
Hocam ben içerde beni tehtid etmesinden bahsediyom sen işine geleni alıyosun
Banka çar benim bildiğim kasılmaz.1 lvl çardır genelde ama sen yok ben banka çarımı kasıcam dersen aferin daha dün buz 35lvl gözlükle dolaşıyodun onada item alırsın bu kafayla.Daha kimle nasıl konuşcağını bilmiyo gelmiş beni sığınakta tehtid ediyo.
O sadece banka çarı değil 45 levellik iksirlerimi yapmama yarayan çar bu 1 ikincisi sana açıklamak zorunda değilim sen kendini ne sanıyorsun?
Usain yazdı:Arkadaşlar olay şöyle gerçekleşti tanımadığım inasnlarla sığınak atıyordum ve adama Latex Pantolon* çıktı.Bende dedim sat bana lazım 15 bin dedim amdne verdim almadı her neyse sonunda dedim
"Eğer satmassan çıakrım"
İKV tarihinde Latex Pantolon yüzünden kavga çıkaran bir siz varsınız.
Pantolon yüzünden kavga çıkarmı.Sizin mantığınız,aklınız kalmamış.Size söylecek söz bulamıyorum ilerki zamanlarda daha mühim olaylar vuku bulduğunda sizin nasıl davranacağınızı hayalimde canlandıramıyorum.