MONTEZUMA kasa

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: T C

Re: MONTEZUMA kasa

Mesaj gönderen xReNaRDox »

Kuklacının Prensi'ni tek geçerim :)
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Merhaba
İdare edersin Ugur'cum :)) Emek veren karşılığını alıyor her ne kadar engeller çıksada.
İdare eder yorumuma neyin var ki böyle konusuyorsun diyen kişiler olabilir.Kasa charıma geçmiş biri gayet iyi bilir yada beni az çok tanıyan :) İşlerim dolayısıyla gün içerisinde fazla aktif olamıyorum paslanmış olabiliriz ama çürümedik hala burdayız... :!:
ugurbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ugurbaba »

Aramızda cok fark olmasada senden fazla madenim var Kerim:) Ama önemli olan madenlerimiiz yarıştırmak değil dostlugumuzun bakki kalmadı.Maden dediğin bugun var yarın yok.Ama dostluk baki....
ugurbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kuklacınınprensi(Serkan) onu bende tek geçerim ama aramızda farklar var.
1-O kuklacıda ve 4.5 yıldır bu işi yapıyor Kuklacı daha kalabalık ve eski sunucu maden sayısı fazla orda
2-O adam bankadan ayrılmıyor ne GB ediyor ne kp kasıyor:D.Bense bolgemide yapıyom arzda kesiyom:D
3-O adamlaa yarışmıyorum bile aramızdaki fark belli:D
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Kuklacınınprensi bu oyundaki en zengin insan ama mantıklıca düşünüldüğünde kime ne faydası var? Sürekli maden al sat (adamın hobisine karışamam) ama emin olun uğur abinin 2 ayda yaptığı bu kasayla kuklacıprensinin 4.5 yıldır sadece maden alıp satarak yaptığı kasayı karşılaştırmak aptallık olur Birisi bölgeye girip arz kesip bunların üstüne 2 ay zaman harcıyarak böyle bir kasa oluşturuyorsa bence başarı budur.Kısacası çekemeyen anten taksın. :D :D

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
xReNaRDox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: T C

Mesaj gönderen xReNaRDox »

melihbey yazdı:Kuklacınınprensi bu oyundaki en zengin insan ama mantıklıca düşünüldüğünde kime ne faydası var? Sürekli maden al sat (adamın hobisine karışamam) ama emin olun uğur abinin 2 ayda yaptığı bu kasayla kuklacıprensinin 4.5 yıldır sadece maden alıp satarak yaptığı kasayı karşılaştırmak aptallık olur Birisi bölgeye girip arz kesip bunların üstüne 2 ay zaman harcıyarak böyle bir kasa oluşturuyorsa bence başarı budur.Kısacası çekemeyen anten taksın. :D :D
Uğuru onla kıyasladığım yok kasa olarak ben söyledim sadece.
Resim
Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
ugurbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kuklacıda kimsenin maden sorunu yoktur.Herhangi bir madene ihtiyacı olan Kuklacınınprensine gider madenini alır.Kuklacınınprensinin kuklacıya verdiği bi ayrıcalığı bende sancak sunucusuna sunuyorum.Şimdilerde bana bazı kişiler kazıkçı diyor(Burda sözüm sana değil mustafa) ama bazılarıda benden faydalanabiliyor.Parası olan adam deli gibi sabahdan akşama kadar ejderha iksir aramakdansa bana geliyor yüklüce madenını alıp gidiyor.Yavas yavas benim sistemim oturuyor tam oturdugunda tam verimli olarak sancaga maden sunabilecem.Amacım sadece bu millet para için yaptıgımı sansada öle bi amacım olmadıgını bilen zaten biliyor.

İyi Formlar

MONTEZUMA

Kullanıcı avatarı
Buyukstel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Buyukstel »

Tebrikler gerçekten güzel bir kasa:) Amacını en kısa sürede başarman dileğiyle:)
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hanzala »

en zengin benim lannnnnnnnnnn :D
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

Tam Ticaret Adamı ;)

Başarılarının Devamını Dilerim :)

Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !