Beowulfxboreas
Re: Beowulfxboreas
BNDE SANA DIOM KI SENIN ARKADASIN BU OLAYI BILIORMUS =:( OLMAYAN BIR OLAYI NASIL BILCEKSE GECELIM BUNU HADI OYLE BIRSEY VAR DEDIK SENIN ARKADASIN DURDUK YERE BNLE NEDEN KONUSUSN MENEKESELERI VER DIYE ONA NE OLUO ANLAMADIM + SENIN ARKADASIN BUNLARI ALIO SOZDE FOTO BNM ARKADASIM DEDIGIM KISIIYI CALIOM O SES ETMIO FORUMA YAZMIO KLANA YAZMIO BOLGEYE YAZMIO OYLEMI SENTURK GIT GIDE BATIOSUN BNCE COK KOONUSMA SONUN GELIO GERCEK YUUZN ALANA CIKCAK
- haydegidelummm
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Olayın Püskevitsiz Gençlerle Bir Alakası Yoktur..
Kamuoyuna Duyurulur.
Lütfen Sonra e-postamızda yığılma oluor..
Kamuoyuna Duyurulur.
Lütfen Sonra e-postamızda yığılma oluor..
Savaşçı : TskXRammstein
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
BEN BeoWulfxErALp . ARKADAŞIMLA İLGİLİ BAYADIR Bİ MESELE DÖNÜYOR DORU VEYA DEĞİL SİZİN SÖLEDİKLERİNİZE BAKILIRSA ŞUAN BENİM BEOXERALP DİE Bİ ÇARIM OLAMAZDI ÇÜNKÜ ÇOKTAN SİLİNMİŞ OLURDU VEYA AKTARILMIŞ VS OLURDU. NEYSE BİRAZ ESKİLERE DÖNELİM
HASANLA 3 YILDIR TANIŞIYORUZDUR BELKİ 4 VE ŞUANA KADAR OYUNDA ARKADAŞLARIMIN ŞİFRESİNİ BİLMEME RAĞMEN ONLAR BENİM ÜYE ADIMI VE ŞİFREMİ BİLMEZLER HASAN HARİÇ.
5 6 AY KADAR OYUNA ARA VERMİŞTİM EĞER HIRSIZ OLSAYDI ŞUANA KADAR ÇOKTAN ÇARIMI ÇALMIŞ OLURDU.
BEN BURAYA HASAN İYİDİR KÖTÜDÜR DEMAGOJİ Sİ YAPMAK İÇİN YAZMIYORUM
ŞUAN BÜYÜME EJDER ÜRETİYORUM LONCAMIN DESTEĞİ VAR SAOLSUNLAR AMA HASANIN UĞRAŞI BÜYÜKTÜR .
HASAN İSTESE ŞUAN BU YAZIYI YAZDIĞIM SIRADA DAHİ ÜYE ADIMI DEĞİŞTİREBİLİR İÇİNDEKİ MADENLERİ ALABİLİR PARAMI ALABİLİR HIRSIZLIKLA SUÇLUYORSUNUZ HASANI HASAN KÜFÜR EDER ONU İNKAR ETMEM AMA HIRSIZLIKLA SUÇLAYAMAZSINIZ.
HASANLA 3 YILDIR TANIŞIYORUZDUR BELKİ 4 VE ŞUANA KADAR OYUNDA ARKADAŞLARIMIN ŞİFRESİNİ BİLMEME RAĞMEN ONLAR BENİM ÜYE ADIMI VE ŞİFREMİ BİLMEZLER HASAN HARİÇ.
5 6 AY KADAR OYUNA ARA VERMİŞTİM EĞER HIRSIZ OLSAYDI ŞUANA KADAR ÇOKTAN ÇARIMI ÇALMIŞ OLURDU.
BEN BURAYA HASAN İYİDİR KÖTÜDÜR DEMAGOJİ Sİ YAPMAK İÇİN YAZMIYORUM
ŞUAN BÜYÜME EJDER ÜRETİYORUM LONCAMIN DESTEĞİ VAR SAOLSUNLAR AMA HASANIN UĞRAŞI BÜYÜKTÜR .
HASAN İSTESE ŞUAN BU YAZIYI YAZDIĞIM SIRADA DAHİ ÜYE ADIMI DEĞİŞTİREBİLİR İÇİNDEKİ MADENLERİ ALABİLİR PARAMI ALABİLİR HIRSIZLIKLA SUÇLUYORSUNUZ HASANI HASAN KÜFÜR EDER ONU İNKAR ETMEM AMA HIRSIZLIKLA SUÇLAYAMAZSINIZ.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ben ' Beowulfxaırbnder ' arkadaşım hasana ejderi üretmesi için 1 adet menekşeyi bn verdim . sen çıkmışsın ejder üretmek için menekşeleri çaldı diyosu söylermisin sana nasıl inanalım kendince bi tezgah kurup adımızı lekelemeye çelışıyosun bukadarda karaktersiz olurmu bi ansan lütfen yalan söyledigini kabul et ve ebediyen sus.....
İLK OLARAK GÖKHAN : pc dünyasında resimlerle ilgili herşey yapılabilir
adamın menkşleri çalınıyo bununla ilgili foto alıyo ve fotoları başka birine veriyo çok mantıksız geldi bana
İKİNCİ: hesabım çalındığında hasan teklifsiz bana şifresini verdi al oyna diye.sonra mephistonun çarını aldık bende 5 kuruş yokken. şimdi paraya mı ihtiyacı yokta beni soymuyu:)))
ÜÇÜNCÜ: hasan seni ne kadar kızdırırlarsa kzıdırsınlar o ettiğin küfürler çok kötü şu an sana çok kızgınım hiç anneye küfür edilrimi ya. brindar dan hiç bir farkın kalmamış çok üzdün beni
GÜLİZ
adamın menkşleri çalınıyo bununla ilgili foto alıyo ve fotoları başka birine veriyo çok mantıksız geldi bana
İKİNCİ: hesabım çalındığında hasan teklifsiz bana şifresini verdi al oyna diye.sonra mephistonun çarını aldık bende 5 kuruş yokken. şimdi paraya mı ihtiyacı yokta beni soymuyu:)))
ÜÇÜNCÜ: hasan seni ne kadar kızdırırlarsa kzıdırsınlar o ettiğin küfürler çok kötü şu an sana çok kızgınım hiç anneye küfür edilrimi ya. brindar dan hiç bir farkın kalmamış çok üzdün beni
GÜLİZ
gulız senı ne kadar sverım bılırsın bnm durduk yere kımseye kufur etmem senturkude herkes bılıo tek bn degıl herkes ne kadar adı bırısı oldugunu bılıo bırısıne durduk yere kızdırck hareket edersen veya vb olay bn o kısyeye azımaa gelenı sayarım ve soylerım kendımı ıstesemde tutamam su noktaya gelıncede sentukr ıster hırsız da ıster ne dersen de dostum benı ılgılendırmıyorsun bu kadar basıt benı bıeln bılıo bak gor tmm mı bnm alnım acık o carıma sımdıkye kadar kımsenın hakkı gırmedım kımsenın hakkını yemedım sen senturk bey ıftıra attın ya dılerım bu senden bırsekılde cıkcak ha sunu unutma cıkdıgında bn nerde yanlıs yaptım dersen bılkı bana ıftıra atmakla yapdıgın aklına gelcek sen yoluna bn yoluma bana laf atma bnde sana atmam sen bnı cagırcagında hırsız dıye cagır tmm mı bnde sana sunu drım MAHUMUN AHINI ALMA CIKAR AHESTE AHESTE BU KADAR BASIT
:lol: :lol: Yapılan yorumlar arası fark 3-8 dakika. Bu da ne demektir? Hesap değişerek bir kişi kendi çalıyor, kendi oynuyor
Şimdi gelelim meselelere. Hasan denen şahsiyetsiz iyilik meleği değil sanırım ? Geçmişinde bazı naneler yenmiş! İnsandır, hata yapabilir. Harama el uzatmışsındır, tövbe ettim diyebilirsin. Geri adım atabilirsin kimse seni yadırgamaz merak etme.
Ayrıca benim arkadaşımda dediğim gibi bunun gibi birçok foto var. Konuşan şahıs arkadaşım değil soyulan eleman. Olayın üzerinden onca ay geçmiş, bana kalkıp soruluyor "neden hakkını aramadı diye?" bunu yanıtlamamın olanaksız olduğunu normal bir beyin anlayabilir. Çünkü zaman makinesi üretilmedi daha, ki geri dönüp araştırayım. ben yine de binlerce görüntü arasından bunları seçtim, zaman verdim. Ben sözümü tuttum, attığım iddaayı kanıtladım. Burada arkadaşını savunan şahıslar bari erkek olsunlar da sözünün gereğini yapmasını söylesinler! Bana kalkıp menekşeleri biz verdik diyorken düşünmüyorlar sanırım bazı şeyleri. Ya düşünmek istemiyorlar yada beyin almıyor artık :geek: :idea: Menekşeyi çalan adam sizin menekşenizle ejder üretmiştir, bunları satmıştır. Yada bunlar ile üretip onları satmıştır. Bunu kimse kanıtlayamaz. Gülize şap diye çıkarılan paraların suyu nereden geliyor araştırmak gerek. Hesap değiştirerek yorum yapmak, söz verdiği halde silmemek, telefon verip açmamak(!), kendi çalıp kendi oynamak ancak sizlere yakışır. Benim geçmişim kavgalarla dolu olsa da haram ve tek bir kara leke göremezsiniz. Önce sözünüzün gereğini yapıp silin o karakteri !
Hasan efendi yemişsin bir nane gülizin adını karıştırıp da karalama bari..
Ayrıca benim arkadaşımda dediğim gibi bunun gibi birçok foto var. Konuşan şahıs arkadaşım değil soyulan eleman. Olayın üzerinden onca ay geçmiş, bana kalkıp soruluyor "neden hakkını aramadı diye?" bunu yanıtlamamın olanaksız olduğunu normal bir beyin anlayabilir. Çünkü zaman makinesi üretilmedi daha, ki geri dönüp araştırayım. ben yine de binlerce görüntü arasından bunları seçtim, zaman verdim. Ben sözümü tuttum, attığım iddaayı kanıtladım. Burada arkadaşını savunan şahıslar bari erkek olsunlar da sözünün gereğini yapmasını söylesinler! Bana kalkıp menekşeleri biz verdik diyorken düşünmüyorlar sanırım bazı şeyleri. Ya düşünmek istemiyorlar yada beyin almıyor artık :geek: :idea: Menekşeyi çalan adam sizin menekşenizle ejder üretmiştir, bunları satmıştır. Yada bunlar ile üretip onları satmıştır. Bunu kimse kanıtlayamaz. Gülize şap diye çıkarılan paraların suyu nereden geliyor araştırmak gerek. Hesap değiştirerek yorum yapmak, söz verdiği halde silmemek, telefon verip açmamak(!), kendi çalıp kendi oynamak ancak sizlere yakışır. Benim geçmişim kavgalarla dolu olsa da haram ve tek bir kara leke göremezsiniz. Önce sözünüzün gereğini yapıp silin o karakteri !
En çok buna güldüm şahsen. Sen beni nereden tanıyormuşsun da yapabilecek sertifikası vermişsin bir anda :lol: Hayır madem bunları yapabilecek kabiliyetteyim, neden alışveriş görüntüsü hazırlayamadım acaba?? Neymişim ben be :? Bütün düşmanlarımı böyle çökerteyim o zaman yahu iyiymişkendir yazdı:İLK OLARAK GÖKHAN : pc dünyasında resimlerle ilgili herşey yapılabilir

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
senturk dostum sen bunlrı okurken bn oyunda olmam buyuk ıhtımalle ama kendımı hakladım ve o yazılanlara gelınce herkes kendısı uyazdı 1 kısı ıle alakası yokdur cevremız ve sevenmız fazaldır ve bunlarıda herkes okusun bunlar senın kımlıgını alana cıkarıor :
1) ılk topazın ordakı resıme dıkkat herkes ars lıstesıne baksın bnm orda 2 slı savascım var bn onu acalı 1 ay oldu bn hanı meneksyı ejderı cın calmısdım madem ejdrı ıcn caldım o carın ne ısı var 1 aylık car arkadas lıstesınde2
2) ordakı resmın bırınde kufurlu var onu bn ettım dıyelım onun hırsızlkla ne alakası var
3) ve son damgam bu sana balıkcının ordakı resıme bakan kıısı ler antreponun yanındakı afıse dıkkat cemberlı afısı cemberlı gelelı 1 ay oldu bn hanı ejder ıcın menekse calmısdım bn ejder uretelı 5 aydan fazla oldu bu sana yetermı senturk kendın bugun yapmsıın benı lekelemeye calısıon
4) bogazımızdan haram mal gecmetı gecmeyecekde bu kadar basıt
5?) ve son senın zekan bnle dans edemez cunku bnm alllaha guvencım sonsuz ıftıra attın bak ortaya koydum bu laflarla yettımı senturk en onemlı kantıım 3 cu madde CEMBERLI AFISI sen bnları okurken blkıde bn acık olamayacagım ve cevap yazma hakkkın tabıkıde var yaz cevapda mantıklı bnde goreyım ne kıvırcan yıne GOKHAN BEYYYY her yere atlamanın herkese ıftıra atmanın cezasını cek
salaksın sen bnle daha dans edemen
1) ılk topazın ordakı resıme dıkkat herkes ars lıstesıne baksın bnm orda 2 slı savascım var bn onu acalı 1 ay oldu bn hanı meneksyı ejderı cın calmısdım madem ejdrı ıcn caldım o carın ne ısı var 1 aylık car arkadas lıstesınde2
2) ordakı resmın bırınde kufurlu var onu bn ettım dıyelım onun hırsızlkla ne alakası var
3) ve son damgam bu sana balıkcının ordakı resıme bakan kıısı ler antreponun yanındakı afıse dıkkat cemberlı afısı cemberlı gelelı 1 ay oldu bn hanı ejder ıcın menekse calmısdım bn ejder uretelı 5 aydan fazla oldu bu sana yetermı senturk kendın bugun yapmsıın benı lekelemeye calısıon
4) bogazımızdan haram mal gecmetı gecmeyecekde bu kadar basıt
5?) ve son senın zekan bnle dans edemez cunku bnm alllaha guvencım sonsuz ıftıra attın bak ortaya koydum bu laflarla yettımı senturk en onemlı kantıım 3 cu madde CEMBERLI AFISI sen bnları okurken blkıde bn acık olamayacagım ve cevap yazma hakkkın tabıkıde var yaz cevapda mantıklı bnde goreyım ne kıvırcan yıne GOKHAN BEYYYY her yere atlamanın herkese ıftıra atmanın cezasını cek
Evet Şentürk cevap bekleniyor senden nasıl açıklama yapacaksın acaba ?
Bu her konuya muhalefet olmaya benzemez,Türkçe dersi vererek milleti aşağılamaya benzemez.
Ne olduğun ortaya çıktı çok merak ediyorum cevabını .
Bu her konuya muhalefet olmaya benzemez,Türkçe dersi vererek milleti aşağılamaya benzemez.
Ne olduğun ortaya çıktı çok merak ediyorum cevabını .
[VuSTuLaT]