Eleminx yazdı:Ulen 500 akçe alacaz evet yazıyoz mesaj gelmiyo
1000 alalım dedik bunu gönderdik onay yazmamız için mesaj gelmiyo ulan bu kadarmı dandik oldunuz bee..
şimdi göndereyim mi göndermeyeyim mmi diye düşünüyom...
göndersem ona karşılık mesaj gelmez gene gider paramız boşa...
İyi forumlar.
Bu gibi durumlarda mesajı lütfen nasıl ve NEREYE gönderdiğinize dikkat edin ve hattınızın MOBİL ÖDEME'ye açık olduğundan emin olun;
Aveaveya TurkcellhattındanMobil Ödeme ile Akçe almak için, istediğin Akçe miktarının kodunu cep telefonunuzun mesaj bölümüne almak istediğiniz akçe miktarının kodunu girerek7979'a kısa mesaj atınız.
Gelen onay mesajınıEVETya daONAY yazarak cevaplayınız.
İyi forumlar.
Merak Etme Daha Önce Epin Yükledim Nasıl Yüklendigini Biliyom.
ibrahimking yazdı:alakası yok çocuk haklı,akçe almak ıstıyormusun yazan onay mesajı gelmıyor yada geç geliyor.bana sureklı aynısı oluyo.
ağa ikv500 yaz 7979 yolla 1 dk sonra mesaj gelsın gelmesın Evet yaz 7979 a yolla akçen kesın gelır.avea nın hattında bi sorun var galıba mesajlar gecikmeli geliyo.sen onaylayana kadar 3 dk geçmiş oluyo oyle oluncada mesajı geçersiz sayıyor.bu sebeple en az a 5 6 lıram gıttı bu sorun sebebıyle
Seninki Yine iyi.
Ben mesajı atıyom. 50 kr gidiyo. Snra Akçe Alman İstiyormsunuz diye mesaj geliyo.
Evet Yazıp Gönderiyom onada 50 kr gidiyo.
Ama e pin gelmiyo...
SMS'lerin ulaşmaması maalesef bizlerin müdahale edebildiği bir konu değil.
Bu konuda oyuncularımızın mağdur olmaması için gerekli takipleri yapmaktayız ve bakım gibi hizmet verilemeyecek süreçleri önceden duyurmaktayız.
Ayrıca satın alınmak istenen ürnün ücreti operatör tarafından kesilmesine rağmen ürüne ait SMS'in ulaşmadığı durumlarda sizden gelecek talep doğrultusunda bu ürünü size yine herhangi bir SMS ücreti olmadan göndermekteyiz.
Eğer ürünün ücreti hattınızdan düşmesine rağmen SMS gelmezse lütfen bize budurmu destek sayfamızdan bildiriniz.
Lathander yazdı:SMS'lerin ulaşmaması maalesef bizlerin müdahale edebildiği bir konu değil.
Bu konuda oyuncularımızın mağdur olmaması için gerekli takipleri yapmaktayız ve bakım gibi hizmet verilemeyecek süreçleri önceden duyurmaktayız.
Ayrıca satın alınmak istenen ürnün ücreti operatör tarafından kesilmesine rağmen ürüne ait SMS'in ulaşmadığı durumlarda sizden gelecek talep doğrultusunda bu ürünü size yine herhangi bir SMS ücreti olmadan göndermekteyiz.
Eğer ürünün ücreti hattınızdan düşmesine rağmen SMS gelmezse lütfen bize budurmu destek sayfamızdan bildiriniz.
İyi forumlar arkadaşlar.
başka bi online oyun oynuyodum ondada sms te boyle bı sıkıntı olmuştu onlar da bu cevabı vermıslerdı.telefon hattı sorun yaratıyo