YENİ gözlükler GÖRDÜM
Re: YENİ gözlükler GÖRDÜM
dikkatinize yukarda İKV ÇEMBERLİTAŞ Gözlükler dıyor Neden olmasın ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
PANORA yazdı:Üst Tarafta Sondan 2.alveras yazdı:hakılısn m2.5 konsep çzimler bunlar çok benzıyolar m2.5 görmedim içnde amaPANORA yazdı:Hocam Kafan mı Güzel ?alveras yazdı:LEM MİLLTE GÖSTERMEYEDIN (=
Bunlar M2.5 Gözlüklerin Konsept Çizimleri...Yeni Gözlükler Falan Değil :lol: :lol:
onun gözü açık bizimkilerin kapalı
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bu arkadaş çok iyi biliyor üst soldan 2 ci sana tek bişi sölim solda yukarıdaki yazıyı okudunmu hiç onu oku sonra gel konuşPANORA yazdı:Üst Tarafta Sondan 2.alveras yazdı:hakılısn m2.5 konsep çzimler bunlar çok benzıyolar m2.5 görmedim içnde amaPANORA yazdı:Hocam Kafan mı Güzel ?alveras yazdı:LEM MİLLTE GÖSTERMEYEDIN (=
Bunlar M2.5 Gözlüklerin Konsept Çizimleri...Yeni Gözlükler Falan Değil :lol: :lol:
Bin Ytemiş Bir (1071)
alveras yazdı:[arkadaşlar inanin bana çok güzel gözlğkler gelecek türlü türlü 1 camında 3 delikli olanı tek camında 2 düz çizgli olani çeşit çeşit akılnıza geelcek her türlüsünü yapmişlar kolay gelsin resim vermıyorum iyice meraklanın (=
Sana tek diye bilcem şey http://www.youtube.com/watch?v=mW5bLyGQqXo
- PANORA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Hay Eline Sağlık...Adam Salak M2.5 Konseptleri Yeni Gözlük Sanıyor Amele :lol:byreal yazdı:alveras yazdı:[arkadaşlar inanin bana çok güzel gözlğkler gelecek türlü türlü 1 camında 3 delikli olanı tek camında 2 düz çizgli olani çeşit çeşit akılnıza geelcek her türlüsünü yapmişlar kolay gelsin resim vermıyorum iyice meraklanın (=
PANORA yazdı:Hay Eline Sağlık...Adam Salak M2.5 Konseptleri Yeni Gözlük Sanıyor Amele :lol:byreal yazdı:alveras yazdı:[arkadaşlar inanin bana çok güzel gözlğkler gelecek türlü türlü 1 camında 3 delikli olanı tek camında 2 düz çizgli olani çeşit çeşit akılnıza geelcek her türlüsünü yapmişlar kolay gelsin resim vermıyorum iyice meraklanın (=
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
süper otutturmuşun :mrgreen:byreal yazdı:PANORA yazdı:Hay Eline Sağlık...Adam Salak M2.5 Konseptleri Yeni Gözlük Sanıyor Amele :lol:byreal yazdı:alveras yazdı:[arkadaşlar inanin bana çok güzel gözlğkler gelecek türlü türlü 1 camında 3 delikli olanı tek camında 2 düz çizgli olani çeşit çeşit akılnıza geelcek her türlüsünü yapmişlar kolay gelsin resim vermıyorum iyice meraklanın (=
Eyvallah kardeşim
bunlar bundan anlar anca
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
beyler
çemberli taşa giriş gözlüktende olacak :mrgreen: :lol: xD bakın üst ve alttaki soldan 3. ye :lol:
Gözlüğü olmıyan giremez :!: :mrgreen: (öylesine yazdım ciddiye almayın sakın
)
Gözlüğü olmıyan giremez :!: :mrgreen: (öylesine yazdım ciddiye almayın sakın
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sağ Alttan 3. Gözlük Kalfa ve Çıraklarda Var Dikkat EttiysenizPANORA yazdı:Süper Zeka Arkadaşımız M2.5 Gözlük Seçimi İçin Yapılan Konsept Çizimlerini Görmüş...
Yazık İşte Panik Yapmış Yavrucak![]()
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü