DeathxShock yazdı:Efsunn adlı karakter Deathxfable nickli Çağlar kardeşimizi de dolandırmıştı ama elimizde kanıt olmadığı için fazla üstüne gidememiştik. Bunun ne mal olduğunun görülmesi ve kanıtlarıyla birlikte foruma konması iyi olmuş. Bir de söylemeden edemiyorum rütbeyi iyi kapat gören olmasın
Yıldız rütbeydi çarlara yönelk hırsızlık girişimi oldu tüm meranda o arada arz yapmışlar kendimi çıplak gibi hissediom ya :evil:
DeathxShock yazdı:Efsunn adlı karakter Deathxfable nickli Çağlar kardeşimizi de dolandırmıştı ama elimizde kanıt olmadığı için fazla üstüne gidememiştik. Bunun ne mal olduğunun görülmesi ve kanıtlarıyla birlikte foruma konması iyi olmuş. Bir de söylemeden edemiyorum rütbeyi iyi kapat gören olmasın
Yıldız rütbeydi çarlara yönelk hırsızlık girişimi oldu tüm meranda o arada arz yapmışlar kendimi çıplak gibi hissediom ya :evil:
oho meran acaip olmuş yaf..
SAyılı hırsızlı günler nerdeee ..
şimdi çok partili döneme geçmişler sanki ..
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
bu efsunla ticaret yapacaktım ama leveline balkınca 30 level oldugunu gördüm işimi garantiye almak için önce epini vereceksin dedim (Ki hep böyle yaparım ve şu ana kadar kimsede bi sorun çıkmadı) Adam yok dedi sana nereden güvenecem diyo. 30 level adamın söyledigi laf bu bende YOL AL DEDİM
Bu #@!? Haysiyetsiz Yan çarım yorgunxnefretim isimli çarımdan 7500 akçemi çaldı tam bir şerefsizdir Büyüklerim varsa Özür dilerim.
yaş 17 isim Oğuzhan
HER DOĞAN GÜNEŞ ŞAFAĞIM İÇİN BİR UMUTSA HER GEÇEN GÜN GENÇLİĞİM İÇİN ACI BİR KAYIPTIR!!! ÖMRÜMÜN BİTİĞİ YERDE ŞAFAKMI DAYANIR 92/2 ( Asİ MeSkEnli ) 72VATAN 16 MEKAN
Kardeşim Reklam yapmadım sadece hangi çarım olduğunu belirtmek istedim 42 level çarın neyini reklam yapabilirim :?: :?:
HER DOĞAN GÜNEŞ ŞAFAĞIM İÇİN BİR UMUTSA HER GEÇEN GÜN GENÇLİĞİM İÇİN ACI BİR KAYIPTIR!!! ÖMRÜMÜN BİTİĞİ YERDE ŞAFAKMI DAYANIR 92/2 ( Asİ MeSkEnli ) 72VATAN 16 MEKAN