Akıl en büyük silahtır... :idea:SpxGreywolf yazdı:Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
En zor boss diye birşey yoktur hepsinin ayrı ayrı taktikleri vardır aklın varsa sana hepsi aynı kolaylıkla gelir
İyi forumlar.
Çemberlitaşdan Sonrasıdamı Var ??
Re: Çemberlitaşdan Sonrasıdamı Var ??
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
IIxDRaCuLaxII yazdı:Akıl en büyük silahtır... :idea:SpxGreywolf yazdı:Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
En zor boss diye birşey yoktur hepsinin ayrı ayrı taktikleri vardır aklın varsa sana hepsi aynı kolaylıkla gelir
İyi forumlar.
Böylesine emek verilmiş alt yapısı sağlam ve yeni oyuncu toplamaya başlamış bir oyunun kapanması düşünülemez, Mutlaka devam edecektir.Melodrama yazdı:gadali yazdı:Bir mmorpg oyununun bitmesi mümkün değildir. Ancak yapımcılar yapmayı bırakırsa biter(ki şu durumda akçe satışlarına bakarsak bırakacaklarını sanmıyorum) Kuklacı bence 69 da gelebilir 59 da gelirsede yinede bitmez oyun. Dünyada oyuna koyacak bişey mi yok. Gerekirse yeni bi kıyamet kopar :mrgreen:
Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
Bakınız, Misal 69. Seviye haberi :
'' Merhaba koskusuz teşkilat neferi, en güçlü ve en kudretli düşmanımız kuklacının hakkından geldin. Kuklacının oradan bana getirdiğin notları inceledim, Fakat sonuç korkutucu ! Bu sadece başlangıç, kuklacıdan daha büyük sorunlarımızda varmış fakat bundan haberimiz olmadığı için o bölgenin devamını araştırmanı istiyorum. ''
Nothing
- sercau2834
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
http://www.facebook.com/pskvt34
SpxGreywolf yazdı:Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
İyi forumlar.[/quote]
En zor BOSS diye bir şey yoksa Gaffar'dan daha güçlü bir BOSS söylermisin ?
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Scalgar yazdı:Böylesine emek verilmiş alt yapısı sağlam ve yeni oyuncu toplamaya başlamış bir oyunun kapanması düşünülemez, Mutlaka devam edecektir.Melodrama yazdı:gadali yazdı:Bir mmorpg oyununun bitmesi mümkün değildir. Ancak yapımcılar yapmayı bırakırsa biter(ki şu durumda akçe satışlarına bakarsak bırakacaklarını sanmıyorum) Kuklacı bence 69 da gelebilir 59 da gelirsede yinede bitmez oyun. Dünyada oyuna koyacak bişey mi yok. Gerekirse yeni bi kıyamet kopar :mrgreen:
Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
Bakınız, Misal 69. Seviye haberi :
'' Merhaba koskusuz teşkilat neferi, en güçlü ve en kudretli düşmanımız kuklacının hakkından geldin. Kuklacının oradan bana getirdiğin notları inceledim, Fakat sonuç korkutucu ! Bu sadece başlangıç, kuklacıdan daha büyük sorunlarımızda varmış fakat bundan haberimiz olmadığı için o bölgenin devamını araştırmanı istiyorum. ''
Benim söyleek istediğim Kuklacının 59 levelerinde gelmiyeceğini düşündüğüm daha farklı BOSSLAR olabilir kuklacı belli bir seviyeden sonra gelbilir
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Merhabalar,
Kuklacı büyük ihtimal karaköyde olucak
Cünkü fare adamlar ile bize karsı savasıcak, şunuda belirtmek isterim Gaffarbey ve Azatbey'e büyü dersi veren kuklacıdır. Ne kadar güclü olucagını siz düşünün
Hatırlarsanız yer altı geldiginde ejderli ve full bi büyücünün hasarı en fazla 500 dü Şimdi ? 1800 e kadar cıkıyor. Yani yeni bölge daha iyi itemler daha güclü bosslar anlamına gelir
''İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar. Ve onun yardımcıları oldular. '' Düşüncelerim bunlar iyi forumlar.. 
Kuklacı büyük ihtimal karaköyde olucak
benim düşünceme göre 59-69-79 falan filan gelmeyecek eğer gelirse 55 level bir eşyanın efsunu şahaserlere göre çok daha iyi olur bu durumda migrat sıgınak bunun anlamı kalmaz yine bir grup bölgesinin patronu olur
SirDeathLess
Eğer karaköy veya bidahaki güncellemenin ismi her ne olacaksa bir grup bölgesi daha olursa oyunu bırakanlar artacaktır. En güçlü boss diye birşey yoktur doğru. Birisi gaffardan daha yükseği varmı demiş kardeş var ama şuan bulamadık diyelim :mrgreen: Bence bu kadar grup bölgesi yeter bu sene içerisinde yada yılbaşında felan lonca sistemi gelse seneyede veya önümüzdeki haziranda yeni bölge gelse çok güzel olur. Grup bölgesi olmazsa daha güzel olur.Birisi 55 lvl efsunları giyince sığınak migratın ne anlamı kalır demiş. Kardeş şimdi sen 45 lvl itemleri giyince labirente giriyomusun kasmaya ? Aynı olacak