Çemberlitaşdan Sonrasıdamı Var ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Çemberlitaşdan Sonrasıdamı Var ??

Mesaj gönderen Lestrange »

SpxGreywolf yazdı:Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?

En zor boss diye birşey yoktur hepsinin ayrı ayrı taktikleri vardır aklın varsa sana hepsi aynı kolaylıkla gelir

İyi forumlar.
Akıl en büyük silahtır... :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Boris
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Boris »

bkz: Şifa Yurdu
Resim
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

IIxDRaCuLaxII yazdı:
SpxGreywolf yazdı:Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?

En zor boss diye birşey yoktur hepsinin ayrı ayrı taktikleri vardır aklın varsa sana hepsi aynı kolaylıkla gelir

İyi forumlar.
Akıl en büyük silahtır... :idea:
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Melodrama yazdı:
gadali yazdı:Bir mmorpg oyununun bitmesi mümkün değildir. Ancak yapımcılar yapmayı bırakırsa biter(ki şu durumda akçe satışlarına bakarsak bırakacaklarını sanmıyorum) Kuklacı bence 69 da gelebilir 59 da gelirsede yinede bitmez oyun. Dünyada oyuna koyacak bişey mi yok. Gerekirse yeni bi kıyamet kopar :mrgreen:

Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
Böylesine emek verilmiş alt yapısı sağlam ve yeni oyuncu toplamaya başlamış bir oyunun kapanması düşünülemez, Mutlaka devam edecektir.

Bakınız, Misal 69. Seviye haberi :

'' Merhaba koskusuz teşkilat neferi, en güçlü ve en kudretli düşmanımız kuklacının hakkından geldin. Kuklacının oradan bana getirdiğin notları inceledim, Fakat sonuç korkutucu ! Bu sadece başlangıç, kuklacıdan daha büyük sorunlarımızda varmış fakat bundan haberimiz olmadığı için o bölgenin devamını araştırmanı istiyorum. ''
Nothing
Kullanıcı avatarı
sercau2834
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sercau2834 »

:D abartmayalım karaköy gelir ondan sonra 59 lvlarda Gb veririler bide başkada bişi olmaz tarihide değiştiremezler :D yanlız şunddan emin ilk lonca sistemi gelir çünkü bence karaköyde kuklacı varsa 1-2 lonca gideriz xD kolay olmaz bence zaten en zoru orda tahminen fare adamlar olacaktır devamı gelirsede tahminen tünel den geçer beyoğlu felan belki fakat eğer 53 değilde 59 lvlar gelir 1-2 yıl içerisinde mutluka GB gelir :D bide çemberlitaştan asa felan veriorada adamların ejder fln nolcak hele bide 59 lvl kuklacıdan verdiği asayla ejder birmi olur ?? boşuna bence ejderlerinizi efsunlamyın daha iyileri gelebilir he bu arada demeyinki karaköyde teşkilatla bağımız olmaz çünkü bütün görevleri tam yaptıysanız Agahta Yol ayrımı görevi var bankacıyla konuşup teşkilatla bağımızı koparıyoruz fakat galiba kısa süreli olacak bilemiyorum ayrıca çemberlitaşta karabasanların sonunda İstihbarat komutanı var boss olarak yani kuklacı karaköyde yada ondan bir sonraki bölgede olabilir
http://www.facebook.com/pskvt34
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Melodrama »

İyi forumlar.[/quote]

En zor BOSS diye bir şey yoksa Gaffar'dan daha güçlü bir BOSS söylermisin ?
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Melodrama »

Scalgar yazdı:
Melodrama yazdı:
gadali yazdı:Bir mmorpg oyununun bitmesi mümkün değildir. Ancak yapımcılar yapmayı bırakırsa biter(ki şu durumda akçe satışlarına bakarsak bırakacaklarını sanmıyorum) Kuklacı bence 69 da gelebilir 59 da gelirsede yinede bitmez oyun. Dünyada oyuna koyacak bişey mi yok. Gerekirse yeni bi kıyamet kopar :mrgreen:

Doğru fakat Kuklacının en güçlü BOSS olacağı söylendi.En güçlü BOSS'tan daha güçlüsü olabilir mi ?
Böylesine emek verilmiş alt yapısı sağlam ve yeni oyuncu toplamaya başlamış bir oyunun kapanması düşünülemez, Mutlaka devam edecektir.

Bakınız, Misal 69. Seviye haberi :

'' Merhaba koskusuz teşkilat neferi, en güçlü ve en kudretli düşmanımız kuklacının hakkından geldin. Kuklacının oradan bana getirdiğin notları inceledim, Fakat sonuç korkutucu ! Bu sadece başlangıç, kuklacıdan daha büyük sorunlarımızda varmış fakat bundan haberimiz olmadığı için o bölgenin devamını araştırmanı istiyorum. ''

Benim söyleek istediğim Kuklacının 59 levelerinde gelmiyeceğini düşündüğüm daha farklı BOSSLAR olabilir kuklacı belli bir seviyeden sonra gelbilir
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Merhabalar,

Kuklacı büyük ihtimal karaköyde olucak :) Cünkü fare adamlar ile bize karsı savasıcak, şunuda belirtmek isterim Gaffarbey ve Azatbey'e büyü dersi veren kuklacıdır. Ne kadar güclü olucagını siz düşünün ;) Hatırlarsanız yer altı geldiginde ejderli ve full bi büyücünün hasarı en fazla 500 dü Şimdi ? 1800 e kadar cıkıyor. Yani yeni bölge daha iyi itemler daha güclü bosslar anlamına gelir :) ''İçlerinden Mansur Bey'in kuzeni Azat Bey, Mustafa bey ve Gaffar Bey gibi zekası oldukça keskin olan bazıları Kuklacı'dan büyü dersleri aldılar. Ve onun yardımcıları oldular. '' Düşüncelerim bunlar iyi forumlar.. :)
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Felaket26 »

benim düşünceme göre 59-69-79 falan filan gelmeyecek eğer gelirse 55 level bir eşyanın efsunu şahaserlere göre çok daha iyi olur bu durumda migrat sıgınak bunun anlamı kalmaz yine bir grup bölgesinin patronu olur
SirDeathLess
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gadali »

Eğer karaköy veya bidahaki güncellemenin ismi her ne olacaksa bir grup bölgesi daha olursa oyunu bırakanlar artacaktır. En güçlü boss diye birşey yoktur doğru. Birisi gaffardan daha yükseği varmı demiş kardeş var ama şuan bulamadık diyelim :mrgreen: Bence bu kadar grup bölgesi yeter bu sene içerisinde yada yılbaşında felan lonca sistemi gelse seneyede veya önümüzdeki haziranda yeni bölge gelse çok güzel olur. Grup bölgesi olmazsa daha güzel olur.Birisi 55 lvl efsunları giyince sığınak migratın ne anlamı kalır demiş. Kardeş şimdi sen 45 lvl itemleri giyince labirente giriyomusun kasmaya ? Aynı olacak

“Genel Etkileşim” sayfasına dön