Ölüm OYUNU Etkinliği VE HAKSIZLIKLAR ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Re: Ölüm OYUNU Etkinliği VE HAKSIZLIKLAR ?

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Etkinlik ekibinin ektinlikleri gözden gecirmesi gerektiğine vurgu yaparak cümlemi bitiriyorum
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
FATIHUSTUN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen FATIHUSTUN »

Erdogan yazdı:Her büyücü etkinlik alanına alınmadan önce karakterini yardımcı yetenekler ile koruma altına alabilir. Bu hak tüm kullanıcılarımıza tanındığı için herhangi bir haksızlık söz konusu değildir.

Tank olarak savaş alanına alınan savaşçılar, elbette kendi yeteneklerine göre savaşmak zorundalar. Savaşmayan, yalnızca savunma yapmayı düşünen bir savaşçıyı gördüğünüzde eğer ofansif iseniz onu öldürmek çokta zor değil. Ölüm oyunlarında yapılan hata, ofansif oyuncuların önce diğer ofansif oyuncular ile savaşmalarıdır. Bu durumda da içeri yalnızca ofansif oyuncuların alınması gibi bir durum söz konusu olamayacağı için ve içeride kimin kime saldıracağına da müdahale edemediğimiz için kontrol tamamen oyuncularda olmaktadır. Eğer ki sona hep tanklar kalıyorsa, bu ofansif savaşçılardan kaynaklanmaktadır.

Şifacı sınıfı çabalarımıza rağmen savaşmak ile canlı kalmak arasındaki dengeyi maalesef koruyabilen bir sınıf değil ölüm oyunlarında. Bu yüzden farklı etkinliklerimize katılımlarını bekliyoruz, ölüm oyunu etkinliği için şifacı sınıfı şu an için uygun değil.

Bunun yanı sıra hatırlatmak isterim ki;
Savaşçı sınıfı ölüm oyunu etkinliklerinin devamlılığı için Tank sınıfı hakimiyetini değiştirmelisiniz. Zira şifacı sınıfından bir farkı olmalı ki devam edebilsin. Burada söylediğim gibi, ofansif olarak etkinliğe katılan kişilerin planlı ve düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir.

İyi eğlenceler.
Büyücü Ve Şifacı Ölüm Oyunu Mantıklı Geldi.

Ama...

Savaçcı Tank Yeteneği Durmadan Kacıyor ise Ofansit Olsanız Bile Kesemessiniz.

Çünkü Ayı Denen Bir İllet tank Savascıyı Kovaladıgınızda Eğer Size Yönlendirdiyse Sizin icin Oyun Bitmiştir.

Bir Önceki Ölüm Oyununda Sırf Denemek Amaclı Tank girdim.Savunma Yapıyordum ki ATILDIM...

Başka bir Ölüm Oyununda İse Ofansit girdim.Tank Savascı keserken ayı yönlendirdi 8 defa ejderha icmeme ragmen adamın canını 15 can indirdim. :D.Artık Yeter Kudret icmeyim bende kacayım dedimki Kendimi Kadimin O sıcak Ayaklarında Buldum :D :D
DuMaNLaNDIM
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

Erdogan yazdı:Her büyücü etkinlik alanına alınmadan önce karakterini yardımcı yetenekler ile koruma altına alabilir. Bu hak tüm kullanıcılarımıza tanındığı için herhangi bir haksızlık söz konusu değildir.

Tank olarak savaş alanına alınan savaşçılar, elbette kendi yeteneklerine göre savaşmak zorundalar. Savaşmayan, yalnızca savunma yapmayı düşünen bir savaşçıyı gördüğünüzde eğer ofansif iseniz onu öldürmek çokta zor değil. Ölüm oyunlarında yapılan hata, ofansif oyuncuların önce diğer ofansif oyuncular ile savaşmalarıdır. Bu durumda da içeri yalnızca ofansif oyuncuların alınması gibi bir durum söz konusu olamayacağı için ve içeride kimin kime saldıracağına da müdahale edemediğimiz için kontrol tamamen oyuncularda olmaktadır. Eğer ki sona hep tanklar kalıyorsa, bu ofansif savaşçılardan kaynaklanmaktadır.

Şifacı sınıfı çabalarımıza rağmen savaşmak ile canlı kalmak arasındaki dengeyi maalesef koruyabilen bir sınıf değil ölüm oyunlarında. Bu yüzden farklı etkinliklerimize katılımlarını bekliyoruz, ölüm oyunu etkinliği için şifacı sınıfı şu an için uygun değil.

Savaşçı sınıfı ölüm oyunu etkinliklerinin devamlılığı için Tank sınıfı hakimiyetini değiştirmelisiniz. Zira şifacı sınıfından bir farkı olmalı ki devam edebilsin. Burada söylediğim gibi, ofansif olarak etkinliğe katılan kişilerin planlı ve düşünerek hareket etmeleri gerekmektedir.

İyi eğlenceler.
kimi kesiyon sen erdoğan normal karakterle tanka bi sert vuruş yapmayı dene kaç canı gidiyor gör
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
FATIHUSTUN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen FATIHUSTUN »

Wizards yazdı:

İyi eğlenceler.
kimi kesiyon sen erdoğan normal karakterle tanka bi sert vuruş yapmayı dene kaç canı gidiyor gör
KESİNLİKLE HAKLISIN MAX CARLA ZATEN TANK SAVASCIYI KESEMESSİZ KENAN SET + ELEMENT SETİN OLMASI LAZIM.
DuMaNLaNDIM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön