Saaçmaalıık
Re: Saaçmaalıık
1 yerde görmüştüm en sonra istikbaharat komutanı var onu kesıolardır ama konuyu kaldırdırla ama sonra istikbahrat komutanı var yani o meteordakı bnce hain
ama gerçekten var istikbhart komutaı sonradydı galiba bilmıom ama fotosu koymuşlardı ama kalkmıs
bunu sadece gördüm yani 
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Aynen istikbarat Komutanı diye bişey var
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
ewet
ama subay demekki hain vede galiba en büyk boss o bilmırom ama kaldırmıslar

½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
özelime mesaj olarak atabilirmisin?bu konu hakkında araştırma yapıyorum faydalı bilgiye ihtiyacım varnuriali68 yazdı:Karabasanlardan sonra ne olduğunu biliorum ama hesap kapatılabilir
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
AtıyoDiSMoTi yazdı:özelime mesaj olarak atabilirmisin?bu konu hakkında araştırma yapıyorum faydalı bilgiye ihtiyacım varnuriali68 yazdı:Karabasanlardan sonra ne olduğunu biliorum ama hesap kapatılabilir
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Bu konuda gerçekten ciddiyim bir araştırma yapıyorum sunucumuzdaki kişilerden bilgi topluyorum.bbsnake yazdı:AtıyoDiSMoTi yazdı:özelime mesaj olarak atabilirmisin?bu konu hakkında araştırma yapıyorum faydalı bilgiye ihtiyacım varnuriali68 yazdı:Karabasanlardan sonra ne olduğunu biliorum ama hesap kapatılabilir![]()
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
O Adam bılmıyor snunda ne oldugunu
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Gaffar 15 canı kala büyük bir Patlama yaratarak tüm grup üyelerini Rüyahaneye çeker Burda 3 Adet karabasan Bulunur öldürdükten sonra en sondaki kapıya tıklayarak gaffarın odasına geri dönersiniz gaffar canını 40 yapmıstır Ve bundan sonra kesersınız
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bbsnake yazdı:Gaffar 15 canı kala büyük bir Patlama yaratarak tüm grup üyelerini Rüyahaneye çeker Burda 3 Adet karabasan Bulunur öldürdükten sonra en sondaki kapıya tıklayarak gaffarın odasına geri dönersiniz gaffar canını 40 yapmıstır Ve bundan sonra kesersınız
teşkilatta kesenler gaffarı semihayı öldürmüş sonra gidiyor ordan baksana fotografa şimdi aksam aksam konusmayayım o fotograf hakkında