ARGE kesildi yazdı adam bu yeterli bir açıklama.NuMBeR yazdı:Nasıl Adil Olarak Kesilmedi Açıklayıp Bilgi Verebilicek Biris Varmı Acaba ? Açıklamanın Linkini Verebılırmısınız ?
Gaffar kesimi hk.
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffar kesimi hk.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
ARGE dediğin şey ne demek oluyor acaba ben bilmiyorum açıklayabilir misin ?OTTTOMAN yazdı:ARGE kesildi yazdı adam bu yeterli bir açıklama.NuMBeR yazdı:Nasıl Adil Olarak Kesilmedi Açıklayıp Bilgi Verebilicek Biris Varmı Acaba ? Açıklamanın Linkini Verebılırmısınız ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
ARaştırma ve Geliştirme Takımı kesti kısacasıinoky yazdı:ARGE dediğin şey ne demek oluyor acaba ben bilmiyorum açıklayabilir misin ?OTTTOMAN yazdı:ARGE kesildi yazdı adam bu yeterli bir açıklama.NuMBeR yazdı:Nasıl Adil Olarak Kesilmedi Açıklayıp Bilgi Verebilicek Biris Varmı Acaba ? Açıklamanın Linkini Verebılırmısınız ?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Teşekkürler bilgilendirdiğin için.IIxDRaCuLaxII yazdı:ARaştırma ve Geliştirme Takımı kesti kısacasıinoky yazdı:ARGE dediğin şey ne demek oluyor acaba ben bilmiyorum açıklayabilir misin ?OTTTOMAN yazdı:ARGE kesildi yazdı adam bu yeterli bir açıklama.NuMBeR yazdı:Nasıl Adil Olarak Kesilmedi Açıklayıp Bilgi Verebilicek Biris Varmı Acaba ? Açıklamanın Linkini Verebılırmısınız ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER