Olmayacak işe Amin denmez Ama......

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Olmayacak işe Amin denmez Ama......

Mesaj gönderen berkan587 »

ReturnOFKing yazdı:
berkan587 yazdı:
ReturnOFKing yazdı:
berkan587 yazdı:Merhabalar ...

Tekrardan oyun kurmanın zahmeti çok büyüktür , o yüzden dediğinizin olması imkansıza yakındır . Tekrardan yapılacak oyun grafikleri , oyun ceza sistemi onlarca zaman alacaktır . Ayrıca oyuna Para yatıran arkadaşlarımıza saygısızlık olacaktır , kısacası hayır diyorum .
Oyuna para yatıran arkadaşlarımız için şöyle bir yol düşünülebilir. Plus vb. satışları durdurulur. Son kullanıcının para ile satın aldığı hizmet bitene kadar oyun kalır. Sonra herkesin karakteri silinir. Böylece para verende vermeyende eşit olur.

Ayrıca imkansız olduğunu biliyorum konu başlığından belli değil mi? İlaveten oyun grafiklerinin oyun ceza sisteminin zaman alacağını pek sanmıyorum. Zaman alacak iş sadece 3dsmax veya diğer programlarla editlenecek, sıfırdan hazırlanacak modellerdir, kaplamaları ayrı dert animations kodları ayrı bir dert. Bunun böyle bir oyun yapımcıları tarafından zor bir iş olduğunuda sanmıyorum. Sadece zaman alır, herneyse.

Evet/Hayır şeklinde olursa iyi olur.
Benim tanıdığım 3 karakterine Silah yükselten , 3 karakterine yardımcı alan arkadaşlarım var , Bunlar süreleri bitmeyen şeyler , oyun kötü bir halde olabilir . Fakat bu oyunun kapatılacak duruma gelmesi anlamı gelmez , ayriyetten bu kadar isyancıda düşünmeyelim .
Sor bakıym o arkadaşın eski ikv ye değişiyormu o eşyaları?

Siz eski ikv gelsin demiyorsunuz , İkv ye benzeyen başka bir oyun gelsin diyorsunuz . İkv herzaman değişim içinde bir oyun olmuştur , fakat Grup bölgeleri oyuncuların umduğu gibi olmamamıştır .
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen koray9507 »

berkan587 yazdı:
ReturnOFKing yazdı:
berkan587 yazdı:
ReturnOFKing yazdı:
berkan587 yazdı:Merhabalar ...

Tekrardan oyun kurmanın zahmeti çok büyüktür , o yüzden dediğinizin olması imkansıza yakındır . Tekrardan yapılacak oyun grafikleri , oyun ceza sistemi onlarca zaman alacaktır . Ayrıca oyuna Para yatıran arkadaşlarımıza saygısızlık olacaktır , kısacası hayır diyorum .
Oyuna para yatıran arkadaşlarımız için şöyle bir yol düşünülebilir. Plus vb. satışları durdurulur. Son kullanıcının para ile satın aldığı hizmet bitene kadar oyun kalır. Sonra herkesin karakteri silinir. Böylece para verende vermeyende eşit olur.

Ayrıca imkansız olduğunu biliyorum konu başlığından belli değil mi? İlaveten oyun grafiklerinin oyun ceza sisteminin zaman alacağını pek sanmıyorum. Zaman alacak iş sadece 3dsmax veya diğer programlarla editlenecek, sıfırdan hazırlanacak modellerdir, kaplamaları ayrı dert animations kodları ayrı bir dert. Bunun böyle bir oyun yapımcıları tarafından zor bir iş olduğunuda sanmıyorum. Sadece zaman alır, herneyse.

Evet/Hayır şeklinde olursa iyi olur.
Benim tanıdığım 3 karakterine Silah yükselten , 3 karakterine yardımcı alan arkadaşlarım var , Bunlar süreleri bitmeyen şeyler , oyun kötü bir halde olabilir . Fakat bu oyunun kapatılacak duruma gelmesi anlamı gelmez , ayriyetten bu kadar isyancıda düşünmeyelim .
Sor bakıym o arkadaşın eski ikv ye değişiyormu o eşyaları?

Siz eski ikv gelsin demiyorsunuz , İkv ye benzeyen başka bir oyun gelsin diyorsunuz . İkv herzaman değişim içinde bir oyun olmuştur , fakat Grup bölgeleri oyuncuların umduğu gibi olmamamıştır .
29 lvl sunucusu plus gerektirse bile (anka gibi ) gider oynarım ve aldıgım pluslar arttırıcılar yardımcı eşyalar isim değiştirme kodları unuturum direk çünkü zevk almak için almıştım yeterince aldım artık sıkıntıdan başka bişi deil :ugeek:
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Ya kafanıza göre takılın işte sizi ciddiye almayanı siz niye ciddiye alıyosunuz bi ton masraf ediyosunuz.
Resim
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Eğer bir oyun Yapımcısı olsaydım böylesine güzel senaryolu dünyada tek olan oyunu Bu kadar ezik yapmazdım 700.000 Oyuncu var Facebookta 21.000 kişi beğenmiş para her şeyini tüketir adamın
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Zulkan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Zulkan »

Türkler oyun yaptı diye övünüyoruzda, oyun yapmak övünülecek bişey değil bunu idrak edemiyoruz.
Evet kapatılsın oyun yerine kazandıkları parayı başka faydalı sektörlere, istihdam oluşturmada daha fazla etkiye sahip dallara yatırsınlar.
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen koray9507 »

Zulkan yazdı:Türkler oyun yaptı diye övünüyoruzda, oyun yapmak övünülecek bişey değil bunu idrak edemiyoruz.
Evet kapatılsın oyun yerine kazandıkları parayı başka faydalı sektörlere, istihdam oluşturmada daha fazla etkiye sahip dallara yatırsınlar.

böyle düşünme kesinlikle yapılıyordur ama böyle ayrıntılı işlerdede kendi işlerimiz olmalı oyun yapan şirketimiz olmasın başkası gelecek yapacak akçeyi bir Türk şirketinden almıcaz yabancıdan alıcaz ve bu daldada istihdam olduguna inanıyorum ben
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

x0xKaaNx0x yazdı:Aslında öyle değil de, sadece 29 levele kadar gelişebileceğimiz bir sunucu açılsa daha güzel olur. Bu sunucuya karakter aktarımı yapılamasın. Asıl böyle zevkli olur.
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

adamlar buraya gelmek için bir sürü emek sarfetti de bnce /nah silerler .D ki silme işi neden cıktı şimdi oynayın oyununuz adam akıllı..
...
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

Oyuncu sayısının git gide azaldığını ve bizi Mal yerine koyduklarını anladığımızı biliyorlar ;)
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
ajanda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ajanda »

ReturnOFKing size ve her zorlukta serzenişte bulunan arkadaşlarıma yine sizin imzanızla altını çizerek hatırlatmak istiyorum.

Bazıları henüz giderken...
Bazıları yaşamıştır kıyameti ruhunda!
Hissetmiştir savaşı bedeninde!
Ve sadece gölgeleri döner efsanelerin,
Bitmiş savaşın eşiğinden...

kalan sağlar bizimdir eyvallah ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön