[Etkinlik]Zahit ve Ölüm Oyunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Re: [Etkinlik]Zahit ve Ölüm Oyunu

Mesaj gönderen ParduS »

Arkadaşlar madem şikayetçisiniz 6-7 kişinin size dalmasında siz de 6-7 kişi toplanın bir adama dalın?Ölüm oyunlarının taktiği budur tüm sunucuları gidin gezin karakterleriniz varsa ölüm oyunlarına katılın,eğer tek kişiyseniz pek bir şansınız yoktur.Ölüm oyunlarında 6-7 kişi veya daha fazla olan taraf her zaman kazanır ya ayı yollar yada hepsi tek kişiye dalar.Ayrıca kaçmaktan şikayet etmişsiniz madem kaçanlardan şikayetçisiniz size 5 kişi birden dalınca siz de kaçmayın :)
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen DavutVideo »

Öncelikle o 4 kişi dediğiniz kişiler arasında bende vardım ben hiç bir şekilde kaçmadım bundan sonrada her ölüm oyununda video çekicem eğer bir sorununuz varsa gelin bana videoyu sorun ok ;) eğer sizinde kaçtığınızı görürsem anında videoyu koyucam bu konununda linkini aşağıya yapıştırıcam

++++ oyun artık grub oyunu oldu ölüm oyunuda haliyle öyle olmak zorunda sizin grubunuz yok veyahultta grubunuz yetersiz kalıyorsa kazanan karşısında laf söylemeyeceksiniz misal veriyorum yukarıdaki arkadaş Chollera charı bana durdurma attı 2 saniye yaşadım dedi o charda ben vardır ondan önce 1 durdurma attıldı bozdu ve kaçmaya başladı anında bende durdurma attım 3 kişi dalıp kestik eee nie kaçıyon o zaman madem kaçanlar atılsın diyon durdurmanı sil atana dal arkadaş duvara doğru gidiyorsun hadi birine dalmaya gidiyorda diyemiyorum duvara yakın bir yerde sana durdurma attım bu yüzden xFABİANx bir şey yazarken dikkatli olmalısın

evet biz grub halinde adamlarımızı seçerek dalıyoruz sizde aynısını yaparak bizi kesin ama dediğiniz gibi kaçmayın ;) nasıl olsa video çekilecek anka sunucusunda sorun yok varsa daha problemi olan buyursun
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
JackBlacKILLER
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen JackBlacKILLER »

Kardeşim Baktın Atmıyo..Sende Maraton Ayak Takıp Dönseydin..
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

Etkinliğin Tanımı:
Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.

:oops:
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
ajanda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ajanda »

Wizards yazdı:Etkinliğin Tanımı:
Ölüm Oyunu; kimseden yardım almadan sadece tek başına bileğine zekasına ve yeteneklerine güvenerek bir yandan gelebilecek saldırılara karşı kendini korurken, bir yandan da onlarca oyuncu arasında ayakta kalma mücadelesi verebilecek yiğitlerin katılabileceği bir etkinliktir. Bu etkinliğe sadece yeteri kadar cesareti olanlar katılabilir.

Öyle Babayiğitler kalmadı artık kardeş :D
Kullanıcı avatarı
DavutVideo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen DavutVideo »

Oyun genelinde lodoslar ve arzlar düşmandır ama ankada dalınmaz bu ayıp olarak karşılanır çünkü kp kasacak olan her türlü kasar savaşa ihtiyacımız yok ki eğer biri dalarsa bu onun burnundan getirilir öyle değilmi artık ne demek istediğimi anla ;)
Resim
Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""

╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizards »

arz olduğum için tehdit mi ediliyorum :D
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen koray9507 »

DavutVideo yazdı:

Oyun genelinde lodoslar ve arzlar düşmandır ama ankada dalınmaz bu ayıp olarak karşılanır çünkü kp kasacak olan her türlü kasar savaşa ihtiyacımız yok ki eğer biri dalarsa bu onun burnundan getirilir öyle değilmi artık ne demek istediğimi anla ;)

allahtan ankada oynamıyorum gerçekten çok sıkıcıymış ölüm oyununun tanımını tekrar okumanı tavsiye ederim ve o laf ettiğin adam 4 arkadaşıyla sana saldırsa sende onlara şuanda saldırırım dersin ama ölüm oyununda arkana bakmadan kaçarsın :roll: kimse kimseyi kandırmasın burda sayıca fazla olup ben asla kaçmam ben sana saldırdıgımda sende silip gelseydin gibi laflar ben ve benim arkadaşlarım tarafından gülünüp geçilir
kendin demişsin arkadaşım durdurma attı sildin sonra ben attım daldık silip sende bize dalsaydın diye böyle birşey mümkün mü (=

Bence artık Sunucu savaşları gelmeli gruplar halinde savaşılmalı gruplar hazır olunca ortadan büyük kapı acılmalı ve 2 grup yani 12 kişi (arkadaşlar yada aynı loncadakiler ) savaşmalı kaybeden gruptakilerden üstündeki lerden şansla bişey rakibe düşmeli .. ve içeriye girerken belli bir max değere , şifa değerine , büyü değerine göre alınmalı ve eşya cıkarmak iksir içmek yasak olmalı o zamanda bu aynı sunucularda olmayıp klavyede ezik diyenlerle bi görüşmüş oluruz ( bu paragraf sna deildi
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Varya anlattıklarınıza gülüyorum.Bizim kazandığımız ölüm oyunlarında herkesin yaptığı taktiği bilmiyomuşuz gibi anlatmışsınız.DavutVideo adlı kardeşim diyorsun ki siz de yapın 6 kişi grup bölgesi atıyorduk bir arkadaş tek girmiş zaten eminim siz lonca olarak girmişsinizdir içerdede çok kişi olduğunu sanmıyorum. Sorunu siz sadece oyunu sizin loncadan birinin kazanmasına bağlamışsınız. Olay uzun süredir şikayet edilen bir konu. Madem kaçmak yasak kimse kaçmayacak.Ben şifacım 43 lvl iken girdiğim oyunlarda bile nedense hep kovalayan olmuşumdur. Bu arada fabian yazarken dikkatli olacakmışsın(!) (bu olay sonra görüşülecek bir olay forumda olay yaratmaya gerek yok.)
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Ya ben girdim ama Maratonlarımı takıp Hayvan saldım ( Karakterim Şifacı bu arada ) Sürekli Döndüm ki Herkez Teke Tek vs atana kadar . Zaten Şifacıda Taktiği Bilmeyenler Yatıyo geride işi bilenler kalıyor işi bilenlerde Az kişi kalınca birbirlerine girişmeye başlıyorlar . Neyse önemli olan bunlar değil önemli olan o az kişi kaldığında arkasına adam alıp koşmak ilk girdiğinde kaçabilirsin onda sıkıntı yok yani ben öyle düşünüyorum çünkü beni etkinlik dışı bırakmadılar.
CoBaiN wazzup
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön