SonSpiderFreak yazdı:Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
Dikkat Dağıtma'ya direnmeyi nasıl açıklıyorsunuz peki?
Ayrıca 20lv şifacıyla 0 zehir direncine sahip bir savascıyı zehirleyemedim sürekli direndi Ayrıca meteoritle de 13 lvlken 18 lv lanetli meleklere vuramadım.Meteoritin zırhı var ama direnci yok
takma bunları kafana sen oyununa bak
OYUNUMA BAKMAM İÇİN BU SORUNUN CEVABI LAZIMSA?
BENCE SİZ DE İŞKEMBEDEN OYNAMAYIN BİRAZ SORGULAYIN.
Karakterin Karakter Bölümündeki[K Harfine tıklayınca gelir] Dirençler Etkeninde Ateş-Buz-Elektrik-Asit-Zehir Dirençlerine Bağlıdır Veya Direnç İtemlerine
Mesela Biri Buz Direncine 180 verdiyse Ve kemikkafa(buz direnç) itemleri Varsa Sen Ona Buz Atııgında Normalde 1500 Vuracakken ya 500 lerde Vurursun Yada "HEDEF BÜYÜYE DİRENDİ"" Der....
Bence dirençle alakası yok arkadaşımızın dediği gibi dikkat dağıtmada ne gibi bir hasar veriyorsunda karşındaki o hasara direniyor ??? Sanırım Bünye Beceri Güç ve Zeka gibi etmenler etkiliyor... E düzey (lwl) yükselince de bunlar artıyor bunu da 20 lwl şifanın savaşcıya neden zehir atamamış olmadığının bi göstergesi olabilir....
Güç zeka bünyeyle alakalı bir durum bu şans eseri oluyor ama beta dönemindede vardı bu.Zekası yüksek büyü ve şifa savaşçının dikkat dağıtma ve durdurmasına direnebilir.Bünyesi yüksek olan savaşçı büyücülerin ve şifacıların etkilerine direnebilir.Bunun gibi.Sadece şans oranları değişiyor veya artıyor.
Bildiğiniz Gibi Büyücünün Vuruşları Üzerideki Efsunlara Bağlı Olarak Belirlidir.
Mesela Örnek Olsun...300 ile 700 Arasında Vuruşlar.
Siz Karşınızdaki Yaratığın Attığınız Büyüye Direncini de Hesaplayarak Neden Direnip Direnmediğini Görebilirsiniz.
Sarı Akrep Diyelim; Siz 300'lük Buz Attığınızda Direnemez Çünkü Buz Direnci Neredeyse Sıfırdır.
Ama Meteoriti 700 Vursanız Bile Direnebilir.Burada Söz Konusu Olan Direnç
Direnç Kırma Attığınız Bir Yaratık Meteorit Hariç Diğer Büyülere Direnemez En Basitinden.
Başka Bir Örnek İse Savaşçının Full Yücelenle Savaşçıya Vurması Iska Geçersiniz Çünkü Max Hasar Direnci Sayılan ''Zırhı'' %70-70'dir.
Umarım Anlamışsınızdır.Önemli Olan Yaratığın Direnci-Zırhı Sizinde Bir Miktarda Olsa Vuruşlarınızdır.
♣ En Büyük İstanbul Kıyamet Vakti Grubu ♣
[code]http://www.facebook.com/#/group.php?gid=39374266654&ref=ts[/code]
♣ Emre OĞUZ ♣
SonSpiderFreak yazdı:Diyelim ki benim buz direncim şifacının element direnç kalkanı ile birlikte 250,sen bana buz oku atınca direnme ihtimailim yüksek.Karşındakinin direnci ne kadar fazlayla o kadar çok direnir.
Dikkat Dağıtma'ya direnmeyi nasıl açıklıyorsunuz peki?
Ayrıca 20lv şifacıyla 0 zehir direncine sahip bir savascıyı zehirleyemedim sürekli direndi Ayrıca meteoritle de 13 lvlken 18 lv lanetli meleklere vuramadım.Meteoritin zırhı var ama direnci yok