Bizansx loncası
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Re: Bizansx loncası
şakamısın ?

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Beyaz Köşkte de bu loncanın aynısı mevcut idi.
Taklitçilikten başka birşey değil.. Bizans ismine de gereken cevaplar verilmişti zamanında.
Taklitçilikten başka birşey değil.. Bizans ismine de gereken cevaplar verilmişti zamanında.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Hakketya Bizans loncası,sanki Yunanlıların girdiği bir lonca gibi geliyor insanın kulağına
Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
aynen xD bnmde akLıma direk o qeLdi kuraLLar ç(alıntı).. Lonca ismi Ç(alıntı) :ugeek: .. Birde seni tanıyan yok bşe yok Loncana kaç kişi qeLebLiR ki ? tek kişiLik dev kadRoyum diosan soRn yok dstumGarbajosa yazdı:Beyaz Köşkte de bu loncanın aynısı mevcut idi.

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
İsmi bozuk bi kere bizans ne kardeşim Osmanlı koy Hun koy Göktürk koy Selçuklu koy neden zamanında müslümanlara zulüm etmiş bi devletin ismini koyuyorsunuz Türk gençliğine yakışmayacak şeyler bunlar gerçekten çok yazık...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
- serserixmustafa
- Cin Avcısı
bizansın neden katıldığınımı soruyorsun loncalarına zamanında girdim sordum bunuda şahsen kendilerine bizans ordusu kötülere acımayan bir ordudur merhamet etmek yok ve katılmakta çok zordurolcaytoo yazdı:İsmi bozuk bi kere bizans ne kardeşim Osmanlı koy Hun koy Göktürk koy Selçuklu koy neden zamanında müslümanlara zulüm etmiş bi devletin ismini koyuyorsunuz Türk gençliğine yakışmayacak şeyler bunlar gerçekten çok yazık...
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
serserixmustafa yazdı:bizansın neden katıldığınımı soruyorsun loncalarına zamanında girdim sordum bunuda şahsen kendilerine bizans ordusu kötülere acımayan bir ordudur merhamet etmek yok ve katılmakta çok zordurolcaytoo yazdı:İsmi bozuk bi kere bizans ne kardeşim Osmanlı koy Hun koy Göktürk koy Selçuklu koy neden zamanında müslümanlara zulüm etmiş bi devletin ismini koyuyorsunuz Türk gençliğine yakışmayacak şeyler bunlar gerçekten çok yazık...loncanın o isimi kulanmasının amacı birlik beraberlik ve düzendir ben hayatımda böle düzenli lonca görmedim danışarak ve birliktelik içerisinde haraket eden loncadır bence çok güzel bir loncaydı ama şimdi ne oldu onu bilmem eskiler tanır
![]()
Bizans ordusu düzenliydide OSMANLIMIZIN ordusu düzenli değilmiydi.Madem loncaya düzenli ordusu olan bir ülke ismini verecek OSMANLI devletini versin daha düzenli ordu varmıydı ki tarihte OSMANLI ordusundan başka
Ben bu lonca bizim suncuda açlırsa lodos olursa arzlarla savaşırken yardım etmem ne şifacımla ne savaşçımla yanlarından basar geçerim kim ne derse desin.Ben yıllarca soyumuza düşmalık yapmış bir devletin ismini kullanan loncaya yardım etmem :evil: :evil: :evil:
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Bir lonca açılırken anca bu kadar polemik oluşturabilirdi

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı
sen hatayı başta veriyorsunThedeathteam yazdı:1)Loncamız lodos klanına mensuptur.
2)Loncamızın ana felsefesi arkadaşça, dostça saygı ve sevgi çerçevesinde OYUN oynayarak stres atmaktır, stres küpü olmak değildir.
3)Loncamızda herkes eşittir kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur alınan kararlar ortak kararla alınacaktır.
4)Loncamız yeni açılmıştır üye alımlarına devam etmektedir.
5)Loncamızda yaş sınırı yoktur
6)Loncadaki isimlerimiz Türkçe’dir yabancı bir dilde çar açmak yasaktır.
7)Adı oyun içerisinde hırsızlık, küfür veya kp açlığına bulaşmış olan adaylar kesinlikle loncamıza alınmayacaktır.
8-Loncamızda ortak kasa veya ortak maden kasası olmayacaktır, ama ihtiyacı olan olursa lonca içerisinden karşılanmaya çalışılacaktır.
9)Lonca içi veya lonca dışı küfür kesinlikle yasaktır.
10)Karşı klandan savaşmayana dalmak kesinlikle yasaktır.
11)Loncamıza mensup bir üyeye herhangi bir saygısızlık olursa oyun çerçevesi içinde Bizans loncası olarak cezası verilecektir.
12)Düşük ivdeki arkadaşlarımıza görevlerinde ve de kasmalarında yardım edilecektir, loncamız dayanışma ve yardımlaşma loncası olacaktır.
13)Toplu şekilde tek vücut olarak hareket edilecektir,savaşlar item kasma vs…
14)Haftada bir gün lonca üyelerinin kararı ile en müsait zamanda toplantı olacaktır, toplantının günü saati form aracılığı ile bildirilecektir.