Bir Veda da Bizden

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Re: Bir Veda da Bizden

Mesaj gönderen mccaglar »

Vay be ! Artık klandan IIxTAVUZxII farkı yazısını göremicez öylemi :P Kanka skype gel arada sövüsürüz :D :D
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IIxYAVUZxII »

Çok Saolun Arkdşlar Ara vermemin nedeni İstanbula geldim uzun bir süre tatil yapacam skypelere gelirim tabi burakcım bu arada oyunda hergördüğün kızada sulanma ;) Neyse fazla söze gerek yk herkese t.ş umarım size beklediğinz kadr oyun oynmayı İkv kazandırır birisi unuttum benim :) Benim parçala behçetimi görürsniz yavuz seni yiyecekmiş deyin :D Kolay gelsin herkese
Kullanıcı avatarı
AhUlanAh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Marvel

Mesaj gönderen AhUlanAh »

İKV'ye gönül vermiş içi onun aşkıyla dolmuş oyuncular bırakamaz bu oyunu sana veda etmiyorum değerli dostum :)
Kullanıcı avatarı
jiyan
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen jiyan »

belki oyun içinde bir sohbetimiz olmadı ama gercekten çok güzel değinmişsin ama öyle bişey olmuşki bırakamıyoruz belki kaç defa aylarca oynamadım ama tekrar geldim umarım herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun hayatında
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Eger yavuz benim tanıdıgım yavuz ise zaten öyle. :) En geç 2, 3 hafta sonra aramızda özlemenize gerek yok :) Kanka bu arada Yolculuk nasıl geçti ? :)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
KOMUTANxASKERx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KOMUTANxASKERx »

jiyan yazdı:belki oyun içinde bir sohbetimiz olmadı ama gercekten çok güzel değinmişsin ama öyle bişey olmuşki bırakamıyoruz belki kaç defa aylarca oynamadım ama tekrar geldim umarım herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun hayatında
/katıl
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

AhUlanAh yazdı:İKV'ye gönül vermiş içi onun aşkıyla dolmuş oyuncular bırakamaz bu oyunu sana veda etmiyorum değerli dostum :)
Değerli Kardeşim sen ve snn gibi birçokda bnm için ölesniz sağolun ikv ye gerçketen gönül verdim ama bir yere kadr dur diye bildim kendime tekrardan teşekkürler
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Eger yavuz benim tanıdıgım yavuz ise zaten öyle. :) En geç 2, 3 hafta sonra aramızda özlemenize gerek yok :) Kanka bu arada Yolculuk nasıl geçti ? :)
İsmial Şuan bulundğum ewde 3 adet bilgisya ver 1 masa üstü 2 si laptop ama oyuna yinede girmiyorum yolculukta iyi geçti ;)
jiyan yazdı:belki oyun içinde bir sohbetimiz olmadı ama gercekten çok güzel değinmişsin ama öyle bişey olmuşki bırakamıyoruz belki kaç defa aylarca oynamadım ama tekrar geldim umarım herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun hayatında
Eyw kardeşim sağolasın ama artık ya biz kendimize dur diyecez yada biz bu durumu durduracaz tekrardan sağolun...
Kullanıcı avatarı
Heailingxtouch
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Heailingxtouch »

Güle güle SEnde Kendine iyibak fakat bidaha geri gelmiyecekmisin !!!??? :?
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmışBil ki! Güzellikler de var bu hayatta Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misinHüzün olgunlaştırırKaybetmek sabrı öğretir
!
Kullanıcı avatarı
IIxYAVUZxII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Heailingxtouch yazdı:Güle güle SEnde Kendine iyibak fakat bidaha geri gelmiyecekmisin !!!??? :?
Nezaman İKV adam gibi oyun olur ozaman dört kolla hırs yaparım. Bu gidişlede oyundan hiç bir halt olmaz ;)
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

IIxYAVUZxII yazdı:
Heailingxtouch yazdı:Güle güle SEnde Kendine iyibak fakat bidaha geri gelmiyecekmisin !!!??? :?
Nezaman İKV adam gibi oyun olur ozaman dört kolla hırs yaparım. Bu gidişlede oyundan hiç bir halt olmaz ;)
:arrow: ;)
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Sohbet” sayfasına dön