Bir Veda da Bizden
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Re: Bir Veda da Bizden
Vay be ! Artık klandan IIxTAVUZxII farkı yazısını göremicez öylemi
Kanka skype gel arada sövüsürüz
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok Saolun Arkdşlar Ara vermemin nedeni İstanbula geldim uzun bir süre tatil yapacam skypelere gelirim tabi burakcım bu arada oyunda hergördüğün kızada sulanma
Neyse fazla söze gerek yk herkese t.ş umarım size beklediğinz kadr oyun oynmayı İkv kazandırır birisi unuttum benim
Benim parçala behçetimi görürsniz yavuz seni yiyecekmiş deyin
Kolay gelsin herkese
İKV'ye gönül vermiş içi onun aşkıyla dolmuş oyuncular bırakamaz bu oyunu sana veda etmiyorum değerli dostum 
belki oyun içinde bir sohbetimiz olmadı ama gercekten çok güzel değinmişsin ama öyle bişey olmuşki bırakamıyoruz belki kaç defa aylarca oynamadım ama tekrar geldim umarım herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun hayatında
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Eger yavuz benim tanıdıgım yavuz ise zaten öyle.
En geç 2, 3 hafta sonra aramızda özlemenize gerek yok
Kanka bu arada Yolculuk nasıl geçti ?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- KOMUTANxASKERx
- İri Fare Avcısı
/katıljiyan yazdı:belki oyun içinde bir sohbetimiz olmadı ama gercekten çok güzel değinmişsin ama öyle bişey olmuşki bırakamıyoruz belki kaç defa aylarca oynamadım ama tekrar geldim umarım herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun hayatında
ครкєгא-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×-ครкєгאşเŦค
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
є๓เภöภü
Ejder Asa Ecel Getiren
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Değerli Kardeşim sen ve snn gibi birçokda bnm için ölesniz sağolun ikv ye gerçketen gönül verdim ama bir yere kadr dur diye bildim kendime tekrardan teşekkürlerAhUlanAh yazdı:İKV'ye gönül vermiş içi onun aşkıyla dolmuş oyuncular bırakamaz bu oyunu sana veda etmiyorum değerli dostum
İsmial Şuan bulundğum ewde 3 adet bilgisya ver 1 masa üstü 2 si laptop ama oyuna yinede girmiyorum yolculukta iyi geçtiTURKIYEIMPARATOR yazdı:Eger yavuz benim tanıdıgım yavuz ise zaten öyle.En geç 2, 3 hafta sonra aramızda özlemenize gerek yok
Kanka bu arada Yolculuk nasıl geçti ?
![]()
Eyw kardeşim sağolasın ama artık ya biz kendimize dur diyecez yada biz bu durumu durduracaz tekrardan sağolun...jiyan yazdı:belki oyun içinde bir sohbetimiz olmadı ama gercekten çok güzel değinmişsin ama öyle bişey olmuşki bırakamıyoruz belki kaç defa aylarca oynamadım ama tekrar geldim umarım herşey dilediğin gibi olur. Allah yardımcın olsun hayatında
- Heailingxtouch
- Acemi Savaşçı
Güle güle SEnde Kendine iyibak fakat bidaha geri gelmiyecekmisin !!!??? :?
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmışBil ki! Güzellikler de var bu hayatta Gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misinHüzün olgunlaştırırKaybetmek sabrı öğretir
!
!
- IIxYAVUZxII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Nezaman İKV adam gibi oyun olur ozaman dört kolla hırs yaparım. Bu gidişlede oyundan hiç bir halt olmazHeailingxtouch yazdı:Güle güle SEnde Kendine iyibak fakat bidaha geri gelmiyecekmisin !!!??? :?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
:arrow:IIxYAVUZxII yazdı:Nezaman İKV adam gibi oyun olur ozaman dört kolla hırs yaparım. Bu gidişlede oyundan hiç bir halt olmazHeailingxtouch yazdı:Güle güle SEnde Kendine iyibak fakat bidaha geri gelmiyecekmisin !!!??? :?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya