Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

bu konuda sana kesinlikle katılıyorum orhan abi ikv oyuncusu unutulmuş ve para düşünülür hale gelmiş artık 1.5 ay önce benimde karekterlerim çalındı ve 500 akçe yani 5 lira için bana onaylama kodu yollamıyorlar tamam yollamıyorsun mail atıyorum ve bana bi form veriyorsun bu forumu doldurdugunuz taktirde karekterleriniz geri iadesi mümkündür diyorsunuz ee daha ne kadar beklemem gerekiyor karekterlerimin geri iade edilmesi için ?? ikv oyuncusu size destek veriyor ama siz ikv oyuncusunun verdiği desteği haketmiyorsunuz benden bu kadar orhan abi senide tebrik ederim çok güzel bir konuya deinmişsin sen açmasan ben açıcaktım zaten

ReBeLLiOusSs

İyi Forumlar.
samigedik1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen samigedik1 »

Orhan abi her şekilde katılıyoruz sana her zaman destekçiniz inş bazı şeylerin farkına varılır...
IIxSAMOVİÇxII
IxSAMOVİÇxI
IıIxSaMoViÇxIıI
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım

2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .

2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
Resim
Resim

İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..

Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan

İşin başından beri oyunun takipçisi ve gönüllüsü olan birisi böyle bir konu açıyorsa bir bildiği vardır denir ve bir düşünülür ....
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Öncelikle oyunumuzla ilgili uzun süredir yaşanan belirsizlikten dolayı siz oyuncularımızdan özür diler ve bu süre zarfında açıklama dahi yapamayacak kadar zor durumda olan Sobee ekibini anlayışla karşılamanızı ümit ederiz.
Zor koşullarda gecemizi gündüzümüze katarak inanılmaz özveri ve çabayla gerçekleştirdiğimiz belki daha da zor koşullarda elimizden gelen desteği vermeye çalıştığımız ve siz değerli oyuncularımızın sahiplenmesi ile büyüyen İKV'mizin mevcut duruma düşmesine en az sizler kadar üzüldüğümüzü ama oyunun bu duruma düşmesinden kesinlikle sorumlu olmadığımızı bilmenizi isteriz.
İKV'nin mevcut durumunun bizim yeni projelerimizle hiç bir ilgisi yoktur kaldıki geçmişte İKV geliştirilirken de Sobee başka ürünler çıkarabilmeyi başarmıştır (Bkz. Futbol Menajer Kanava Semih Saygıner'le BilardoMagic). İKV bugüne dek bizim için çok önemli bir proje olmuştur ve bundan sonra da ne olursa olsun öyle olmaya devam edecektir.
Oyunun yayıncısı Mynet ile yaşadığımız ve çözmeye çalıştığımız sorunlar malesef tam anlamıyla bir çıkmaza doğru gitmektedir.
Sobee olarak çözümsüz hale gelen bu süreçte elimizden gelen tüm çabayı gösterdiğimizi çözüm yolları önerdiğimizi ancak Mynet� in tutumu nedeniyle olumsuzluklar yaşandığını bilmenizi isteriz.
Oyunun Yönetimi ile ilgili aramızda oluşan çözülmez derecedeki farklı yaklaşım ve görüşlere betadan beri sürekli olarak düzenli bir şekilde eklenti paketleri yayınlanması konusunda ısrarcı olmamıza rağmen bu konuda yaşanan aşırı gecikmeler ve belirsizlikler de eklenince İKV'nin mevcut duruma düşmesi kaçınılmaz olmuştur.
Biz duvar ustasıyız duvarı örmek bizim sorumluluğumuz ama duvar için gerekli tuğla ve kumun tedariki Mynet'in sorumluluğu kum ve tuğla olmadan duvarı yapmamız imkansız.
Avrupa'nın bir çok büyük ülkesinde bile olmayan bir oyun türünü ülkemize ve siz değerli oyuncularımıza kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Oyun geliştirmek oyun sektörünün önemli ama sadece bir unsurudur. Yayıncılık satış ve pazarlama ayakları henüz oluşmamış olgunlaşmamış bir sektörde böyle güzel bir oyunun bu duruma düşmesinden dolayı çok büyük üzüntü duymakta yaşadığınız hayalkırıklığı üzüntü ve isyanı en derin duygularımızla paylaşmaktayız.
Size İKV ile ilgili daha güzel bir haber veremediğimiz için özür diler içinde olduğumuz durumu anlayışla karşılamanızı temenni ederiz.
Hepinize en içten sevgi ve saygılarımızla.

Sobee Ekibi.
Zamanındaki bu yazıyı unuttular umarım hatırlayanınız vardır...
19 EYLÜL 2008
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım

2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .

2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
Resim
Resim

İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..

Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan
Öncelikle bende oyuna mynet'te reklamlarını görüp başladım,tıpkı sizin gibi oyun oynamak için girmiştim.Benim de anlatmama gerek yok herhalde,fotoğraflar gerçekten çok etkileyici ve herşeyi anlatıyor.Bizim gibi insanların aklından geçenleri başarılı bir şekilde yazıya dökmüşsünüz.Oyundaki yeniliklerin hızı gerçekten baş döndürücü ama malesef herkes için en önemli şey bu değil.Oyun gelişip yayıldıkça oyuncu kitlesi de değişti elbet,ve hangi yönde değiştiği,nasıl insanların azalıp nasıl insanların çoğaldığını anlatmaya gerek yok.Yönetim çoğalan kitleye yönelik hareketler yapıyor sanırım.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

çemberlitaş kutu aldım vallahide pişmanım ne diye aldıysam bu zamana kadar harcadığım emek verdiğim içinde pişman oldum malesef ikv bize bunu yaşattı
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
goldenll
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen goldenll »

Fark ortada eski ikv yok artık yenisi mide bulandırıyor.Bende kutu alacaktım iyikide almamışım alsam çok pişman olurdum.
Goldenll

Goldenlxl
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Bende arkadaş kadar eskiyim ve oyunda para ile birşeyler satılmasını her fırsatta dile getiren ve bu yöndeki konuları destekleyen birisiyim . Mantıken düşünüldügünde evet bu oyun sadece plus parasıyla kalkınamazdı belkide plus parasından elde edilen para elektirik parasına yetmezdi . Ben oyun içerisinde para ile eşyalar satılsın derken böyle uyduruk kaydırık şeylerin harbiden satılcagını düşünmemiştim . İkv bu şekilde piyasadaki rakipleri ile rekabet edemez . Oyuna ayı , tesla gözü eklemek nedir yav . Silahlara efsun atıyorsun eyv atalımda senin level sınırın 49 senin oyununda bir sonraki gelen levelde bu silahlar işe yaramıycakki . Sen oyunda bu özelligi kendin kaldırdın . 29 millet gecelerce oturdu item üretti birgün çıkıp geldiniz dedinizki sistem degişti hop statülerimizi aldınız üretilen silahlar çöp oldu çıktı atmaya bile kıyamadık o silahları zırhları v.s . Meteor bölgesi geldi dedinizki artık max hasarlar işe yaramıyor eyw dedik . Yer altı geldi dünya para harcadık element itemleri ürttik dedinizki onlar çöp !!! Ben hangi itemime efsun atayım ? Size nasıl güveneyim ben ? Aslında bunun başlangıcı herkes lonca sistemi beklerken o geçiş döneminde oyuna klan parası getirilmesinden başlıyor . Peki bu bölgeler nedir ? Hadi bu bölgeyi getirdin oyun düzenini neden bozuyorsun hadi oyun düzenini bozuyorsun şahaser denilen itemler o bölgelerden düşüyor düşüren kişi gene bir iş yapamıyor bunu yapıyorsa bu kişi güçlü olsun . Merakla şunu bekliyorum şu anda yükseltilen silahlar gelecel olan pack te işe yarıycakmı . Çünkü ikv senelerce aynı mantıkla ilerledi bir önceki pack ten kalan herşey çöptür !!!

Oyun içerisinde hayati iksirleri parayla satmak hangi mantıga sıgar . Uydurulan kılıf şu olamaz olmamalı çalışanları düşündük üretemiyorlar . Oyuna bir npc eklersin oyun düzenini bozmadan piyasayı etkilemeden oyun parası ile satılabilir bunlar . Tekrarlıyorum bu oyunun işlemesi için para ile satış yapılması gayet normal ve haklarıda ama bu şekilde degil . Siz insanları 1 sene boyunca aynı bölgelerde aynı levelde tutarken gelen pack sonrası yapılan emeklerin çöp olcagı düşüncesini ortadan kaldırın oyuna gelecek packte birde 10 level degil 40 level yükleyin hasar konusunda rakiplerinizle yarışcak insanları bunu yapmaya teşvik etcek şekilde yenilikler getirin AMA BU ŞEKİLDE DEGİİL .... Yav şu tesla gözü , ayı nedir yav :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

abdullatif82 yazdı:çemberlitaş kutu aldım vallahide pişmanım ne diye aldıysam bu zamana kadar harcadığım emek verdiğim içinde pişman oldum malesef ikv bize bunu yaşattı
aynı duyguları paylaşıyorum..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Cidden ince noktalara iyi bi anlatım anlayışıyla değinmişsin çok haklısın kardeşim..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön