Kulak Verin Bu Dediklerime ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kulak Verin Bu Dediklerime ...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

BLaDeII yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Size bir şey söyleyeyim.Gaffar Bey'i öyle bir hazırladılarki şuan şu koşullarda kesmek İMKANSIZ.bunu kesemediğim için söylemiyorum.Keslimesi imkansız.Bunun sebebi ise yönetimin bir oyunu.Uzun bir süre kimse kesemeyecek daha da hırslanacak bölgeden bıkamayacak paraları harcayacak.Bir süre sonra Çemberlitaş yağma arttırıcıyı devreye sokcaklra gelecek paralar.Lathander'in kendininden emin bir şekilde devamlı GAFFAR BEY KESİLEMEMİŞTİR. demesi her şeyi belli ediyor.Çünkü kesilemeyeceğinden emin.Yavaş yavaş uyanıyoruz.
Kim Demiş Kesilmedi Ve İmkansız Diye ? :) Teşkilat Sunucusunda Kesileli Baya Oldu...

Ben de öyle biliyordum fakat Lathander dünkü bir konuya Gaffar bey şu ana dek kesilmemiştir yazdı.
Kullanıcı avatarı
AsaLeT
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AsaLeT »

İkv Rehber Alımı Devam Ediyormu ?

Ediyor İse:12 Yaşında Küçük Kardeşim Vardıda Onuda Akranları İle Aynı Gruba Almak İstiyoruzda,İnş. Alırsınız Abiler :D
Esat

Kullanıcı avatarı
wWolWaRinE
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wWolWaRinE »

turkoxHAMSTER yazdı:
BLaDeII yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Size bir şey söyleyeyim.Gaffar Bey'i öyle bir hazırladılarki şuan şu koşullarda kesmek İMKANSIZ.bunu kesemediğim için söylemiyorum.Keslimesi imkansız.Bunun sebebi ise yönetimin bir oyunu.Uzun bir süre kimse kesemeyecek daha da hırslanacak bölgeden bıkamayacak paraları harcayacak.Bir süre sonra Çemberlitaş yağma arttırıcıyı devreye sokcaklra gelecek paralar.Lathander'in kendininden emin bir şekilde devamlı GAFFAR BEY KESİLEMEMİŞTİR. demesi her şeyi belli ediyor.Çünkü kesilemeyeceğinden emin.Yavaş yavaş uyanıyoruz.
Kim Demiş Kesilmedi Ve İmkansız Diye ? :) Teşkilat Sunucusunda Kesileli Baya Oldu...

Ben de öyle biliyordum fakat Lathander dünkü bir konuya Gaffar bey şu ana dek kesilmemiştir yazdı.
Galiba gaffar bu iksir olayı çıkmadan önce kesildi o zaman canı daha azdı
Gizlenmiş İçerikGöster
RİZE SoSyEtE 1953den beri
Wolwarine(49)
Wolwarinee(kasılıyor)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön