Delikanlı olda emeği taktir etmesini bil.Owyeah yazdı:Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık.![]()
Gaffar.
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Gaffar.
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Öncelikle üslubuna dikkat et. Ortada tabiki bir emek olduğu aşikar. Direk gaffara gitme gibi bir imkan yok zaten. Çemberliye giren herkes artık hemen hemen gaffara kadar geliyor. Ama gaffara ulaşıp bir foto almak sonuca ulaşmak değildir.SpxGreywolf yazdı:Delikanlı olda emeği taktir etmesini bil.Owyeah yazdı:Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık.![]()
Bir çarım bilem yok
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
Sağdan soldan öğrendiğin 2 kelime ile bana laf yapma ben zaten uslubuma dikkatliyim Her önüne gelen gidiyor göstersene gidenleri ?
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
BristoL ~ `
Genel etkileşimde gaffarla ilgili birçok konu açıldı. Hatta şuan kesmeye başlayanların konuları mevcut istersen girip bakabilirsin. Bunu sadece siz yapmışsınız gibi konuşma. Ayrıca artık her gaffarı gören konu açmıyor.SpxGreywolf yazdı:Sağdan soldan öğrendiğin 2 kelime ile bana laf yapma ben zaten uslubuma dikkatliyim Her önüne gelen gidiyor göstersene gidenleri ?
Bir çarım bilem yok
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Aman kesmeyin daha karabasanı var bu işin
- KabusxShowMaSTeR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Alttaki Adam HaklıSpxGreywolf yazdı:Delikanlı olda emeği taktir etmesini bil.Owyeah yazdı:Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık.![]()

KabusxShowMaSTeR (^)

- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Nedir bu çekememezlik! Emeğe saygı başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar.Kolay gelsin.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İstiklal
Owyeah yazdı:Genel etkileşimde gaffarla ilgili birçok konu açıldı. Hatta şuan kesmeye başlayanların konuları mevcut istersen girip bakabilirsin. Bunu sadece siz yapmışsınız gibi konuşma. Ayrıca artık her gaffarı gören konu açmıyor.SpxGreywolf yazdı:Sağdan soldan öğrendiğin 2 kelime ile bana laf yapma ben zaten uslubuma dikkatliyim Her önüne gelen gidiyor göstersene gidenleri ?
Konuşmadaki saçmalığa bak kesmeye başlayanlar var diyor
Tebrikler .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Owyeah yazdı:Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık.![]()
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..