Gaffar.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gaffar.

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

Owyeah yazdı:Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık. ;)
Delikanlı olda emeği taktir etmesini bil.
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

SpxGreywolf yazdı:
Owyeah yazdı:Gaffarı yeterince forumda gördük. Artık her gaffara kadar giden foto koymasın diye düşünüyorum. Kesin tebrik edelim. Emme gaffarın fotosunu görmekten bıktık. ;)
Öncelikle üslubuna dikkat et. Ortada tabiki bir emek olduğu aşikar. Direk gaffara gitme gibi bir imkan yok zaten. Çemberliye giren herkes artık hemen hemen gaffara kadar geliyor. Ama gaffara ulaşıp bir foto almak sonuca ulaşmak değildir.
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

Sağdan soldan öğrendiğin 2 kelime ile bana laf yapma ben zaten uslubuma dikkatliyim Her önüne gelen gidiyor göstersene gidenleri ?
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

SpxGreywolf yazdı:Sağdan soldan öğrendiğin 2 kelime ile bana laf yapma ben zaten uslubuma dikkatliyim Her önüne gelen gidiyor göstersene gidenleri ?
Genel etkileşimde gaffarla ilgili birçok konu açıldı. Hatta şuan kesmeye başlayanların konuları mevcut istersen girip bakabilirsin. Bunu sadece siz yapmışsınız gibi konuşma. Ayrıca artık her gaffarı gören konu açmıyor.
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Aman kesmeyin daha karabasanı var bu işin
Kullanıcı avatarı
KabusxShowMaSTeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KabusxShowMaSTeR »

SpxGreywolf yazdı:
Alttaki Adam Haklı :D
Resim

KabusxShowMaSTeR (^)

Resim
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen atabeyloncasi »

Nedir bu çekememezlik! Emeğe saygı başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar.Kolay gelsin.
Resim Resim Resim
Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

Resim
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen ematemax »

Owyeah yazdı:
SpxGreywolf yazdı:Sağdan soldan öğrendiğin 2 kelime ile bana laf yapma ben zaten uslubuma dikkatliyim Her önüne gelen gidiyor göstersene gidenleri ?
Genel etkileşimde gaffarla ilgili birçok konu açıldı. Hatta şuan kesmeye başlayanların konuları mevcut istersen girip bakabilirsin. Bunu sadece siz yapmışsınız gibi konuşma. Ayrıca artık her gaffarı gören konu açmıyor.

Konuşmadaki saçmalığa bak kesmeye başlayanlar var diyor :D O adamlarda oraya geldi foto aldık yeter dedi çıktı demi ? :D Komik olmayın allah aşkına . Saygı göstermeyi bilin.

Tebrikler .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

:) :) :) :)
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(

“Genel Sohbet” sayfasına dön