kardeşm akçe almayn derken o anlamdamı dedm. eğer güçlü olmak istemyosan akçe almazsın olur biter yine oyunu oynarsın kimse akçe almak zorunda değil. şimdi ANLADIN mı :?: :?:[/quote]
Bunu alalım dışarıya Cemberlıtas a girmedin sanırım akçen yoksa hiç birşey yapamazsın .
yaşınız 6 7 sanırım. anlamyosunuz galiba yazdığımı tekrar okuyun. "eğer güçlü olmak istemyosan akçe almazsın" yukarda böle bşey yazıyor bilmem nekdar türkçe biliyorsun.[/quote]
Tamam sen 37 level zırhınla dolaş ozaman [/quote]
Tamam zırh alaym ozaman kaç akçe [/quote]
Akçe alma ne gerek varrrr!!!!!! NE kescen kp mi kazancan bulursun 1-2 ezik oldu BİTTİ KLAN dan başka bişi yokki oyunda zevk alcak
Onuda akçeyle mahfetmeyin zorunlu deil HEDİYELER var!!!!
Ama hotmail 300 akçe var dediler 2 hesapla 20 kere aldım 0 Akçe desteğe mesaj attım 2 ay sonra başka bir hediyemizdede aynı şey olursa bize yine mesaj yazın dediler !!!
kenan76 yazdı:Şu akçe almayın diyenler Yol savaşcısını Ayısısz kesin de göreyim,+sız ejderler,şifalarla Girin GÖreyim .....Gelin sonra akıl verin
SAna bir çift lafım var sende diyordun .... YOL SAVAŞÖÇISIN)I kesmek için AKÇE ALMAN ŞART ( ayı ) Yaratıkları kesmen g*tüm g*tüm ilerlememn için akçe alman lazım Akçe almaya zorluyorlar anlamıyormusun :shock:
İşte Sizin gibi duyarsılar yüzünden bu haldeyiz akçe alın Ki ikv yönetim zengin olsun siz kuru ekmek yerken onlar kebab yesin valla acınacak halimize gülüyoruz herkese kolay gelsin bizimde pilimiz bitmek üzere bırakmak için okulu bekliyorum...