Şifacı Sivas KangaLı [ Öneri ]
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Re: Şifacı Sivas KangaLı [ Öneri ]
kangalın asıl amacı kör şifacıların yolunu bulmasına yardım etmek
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
goktanri yazdı:kangalın asıl amacı kör şifacıların yolunu bulmasına yardım etmek
EnSoNxLeonar yazdı:Selamın aleyküm Forumda gezerken bı ara konu goRdum Sıvas Kangalının asıt hasarı veRmesı hakkında.. asLında cok mantıkLı ama bı yandan mantıksızdı cunku asıt hasarı bıraktımı sıfacıya sıfacınında ıyıleştırme yetenekı kotuleşecektı ws ler bıraz saçma olacaktı... ama bıraz daha geLıstırelım bu kangalı hıç yoktan ayıyla dengelı oLsn cunku ayı kanatma atıor ? ve kanatma ıyıleştırmeyı acayıp dusuruor savaşcı kesmek ımkansız gıbı oLuoR.
Peki kangal nasıl OLmalı ? Cevabı basıt KangaL hedefın uzerınde 25 sanıye boyunca asıt hasarı bırakmalı en kotu 100 100 olabılır.. ama yeterlımı tabıkı hayır ? sıfacı karekterlerın ıyıleştırmesını kotuleştırmemelı ama oyundakı can basan bos ların kötüleştırmeLı... Savaşcıya karsı pekı nasıl bısı lazım ? savaşcıların saldırısı ve maxı zaten acayıp yuksek asıt attında kangal savaşcının saldırısı buyuk oranda dusuruLmelı 3 vurus garantı yapan savaşcı ıska gecıp 2 vurusa dusurebıLırız bunu onerıye sıcak bakan SIFACI lar ?
Kuklacı /LeoNaR
Arkadaşımız tanıdıgım iyi şifacılardan , çok güzel bi öneri sunmuş fakat yine yönetim hiç ilgilenmemiş bildigi gibi yaparak 1 oyuncu daha kaybetmiştir..
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=76572&start=0
Yine bi arkadaşımız doğru bi teşhiste bulunmuş Yinemi görmezden geleceksiniz?
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=77459
Bizim görüşlerimize yer verin. Biraz oyunculara değer verinde eliniz bir tatmin edici cvp versin.
İyi forumlar.
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Savaşçının ayısı iyileştirmeyi kötüleştirerek kanattığı gibi kudreti de yiyor
Asit hasarı yerine zehir hasarı vererek , yılanlarda ve şamanlarda olduğu gibi bacak tutması gibi bir etki de yapabilir.
Bu sayede kendimizi savunabiliriz.Mesela büyü hasarı zehir 5 puanda karşı tarafı yavaşlatıyor.
Kangalda 15 puanda diyelim bacak tutması %100 , 10 puanda %50 ihtimalle bacak tutması , 5 puanda karşı tarafı %25 yavaşlatma gibi etkileri olabilir.(değerleri kafadan attım
)
iyi oyunlar.
Asit hasarı yerine zehir hasarı vererek , yılanlarda ve şamanlarda olduğu gibi bacak tutması gibi bir etki de yapabilir.
Bu sayede kendimizi savunabiliriz.Mesela büyü hasarı zehir 5 puanda karşı tarafı yavaşlatıyor.
Kangalda 15 puanda diyelim bacak tutması %100 , 10 puanda %50 ihtimalle bacak tutması , 5 puanda karşı tarafı %25 yavaşlatma gibi etkileri olabilir.(değerleri kafadan attım
iyi oyunlar.
- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
aynen kangala artık bi eklenti yapılmalı hiç deilse wuruşu iyi olsun normal hayvanlardan nerdeyse farksınz ya :?
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]