Diğer Oyunlarda Pot Bedava İKV ' De Paralı ( Sebebi İçerde )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Diğer Oyunlarda Pot Bedava İKV ' De Paralı ( Sebebi İçerde )

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Ya şöyle oyun bilmez sırf konu açıyımda iyi görüniyim diyen çocuklar yüzünden sabaha kadar foumda yazı yazıyorum:D

Arkadaşım kaç online oyun oynadın? iskrisiz yaratık kesilmezmiş:D ula şimdi adını verem neyse bu oyunda sen bi fare keserken orda bi büyücü yetenegi ile 20 grup yaratık kesiyo tabiki iksir lazım olcak dengesiz dengesiz konuşup adamı deli ediyolar bide online oyunları örnek veriyo kaçtane oynadında örnek veriyosun? bu oyun 49 lvl ve amacı direk en son lvl olmak yaniörnek verdigin oyunlarda en son lvl gördügnü bile sanmıyorum: :D bu kafayla :D sen burda bi tane fareyi yada örümcegi kesmek için iksir lazım olmaya bilir ama başka oyunda bi alan skill attıgın zaman POT lazım çünki 10 15 tane yaratık çekiyosun üstüne seri kasmak için geri herif...
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

He şunuda anlatıyım diyolarki zorlamı Kardeşim almayın parayla maden çekin .... OO maden çeken diyenler bi kaç soruma cevap versin veren olmadıda . Daha henüz çemberliye bi kaç grup girip bişeyle ryapıyo yakında herkes gidicek ve herkes anlıycakki oyun tamamen Kudret iksiri üstüne henüz uyanmadı kimse ... İlk soru herkes maden'e uyanınca çekmeye başlıyınca günde ortalama çemberlide giden iksir 30 ejderha şifa için diyorum! büyücüleri katmadım yada savaşçı ... Ejderha üretmekte bilmediginizi var sayıp yazıyorum 10 topaz 10 ökse otu ve bir saf demir istiyo yani 30 tane iksir yapmak için 300 topaz 300 ökse otu ve 30 saf demir lazım hadi şimdi gel topla bakalım? Dün saat 3 den sabah 8' kadar maden çektim 6 saf demir 100 ökse otu topaz gidemedim bile nedeni açık ben bide gece çekiyoum kimse yokken sabah bakalım nasıl olcak e.ö ne küfürler dönücek maden başlarında sanıyomusunki sana gel kardeşim sen çek madnei diycekler bunları düşünmeden abuk subuk yazılardan sıkıldım artık.
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
KARAVATAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen KARAVATAN »

bahsettiğin oyudna pot içmeden de yaratık kesersin fakat toplu halda kesmek daha cazip olduğundan pot içiliyor.

Arkadaşın dediği gibi burada pot yok iksir var.

Gurup bögelerini iksirsiz tamamlamak İM-KAN-SIZ!
Artık bir ihtiyaç oldu iksir ve 300 akçeye 5 iksir çok kazık oluyor.

önerim 10 akçeye iksir.
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Pot ?
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Crack »

Scalgar yazdı:
EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Kendi dilinde söylemek varken neden başka bir dilde bir kelimeyi söylersinki.Özeltimi ? yoksa benim bilmediğim başka birşeymi ?
Adam diyor Ankara siz diyorsunuz Gözüm kara.
Resim
Kullanıcı avatarı
keremkel
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen keremkel »

OTTTOMAN yazdı:Dediğin şeyler olsaydı İKV ' de çekişme olmazdı. Herkes kolayca BOSS keser itemini dizerdi... Oyundan zevk almazdın... Pot kullanmak istiyorsun oyun bol :)
vslerde çok kötü olurdu
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

İKV nin bir fakı daha :lol:
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yoyu »

Adam konu açmış konuyla ilgilenen yok adamın pot demesine takmışlar sen onu iksir olduğunu biliyorsun işte niye uzatıyorsun ki ikvde POT bedava olsa veya satılsa bence de daha güzel olur zevki çıkar.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

İkv Bir Oyun Sonuçta..Yeniliklerin Gelmesi Akçe İle Olucak Tabi.Bende Bunlara Karşıyım,Fakat Oturup Mantıklı Düşündüğümüzde,İkv ye Para yatırılmaz İse Gelişemez.Para Olucakki Oyuna Yeni Şeyler Gelsin..Bu İkv İçin Şart Artık...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Scalgar yazdı:
EsTeRGoNxKaNuNi yazdı:Kendi dilinde söylemek varken neden başka bir dilde bir kelimeyi söylersinki.Özeltimi ? yoksa benim bilmediğim başka birşeymi ?
pot'un türkçesi yok galiba varsada ben bilmiyorum herhalde türkçedeki karşılığı iksir gibi bir şey olsa gerek
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön