HERKESİ SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: HERKESİ SAĞ DUYUYA DAVET EDİYORUM.

Mesaj gönderen Gulumse »

nuhyec yazdı:sağ duyudan bahseden arkdası kınıyorum
39 level donemınde gerek oyuncu sayısı gerekse memnunıyet olsun cok daha ıyıdı plusdan kazandıkları para yetıyordu sımdı ne oldu da akce cosdu arz talep meselesı paraakıyor adamlara
adelet yok bı kere bu oyunda 15 kere yol savascısı 5 kere gbmx 2 kere stuart kesmısım gıden ıksırın paranın haddı hesabı yok 1 tane yenı efsunum yok , ilk girişde zırh düşüren adamlar var oyunda nerde adelet
yönetımın yalakası olanı onceden TT yapıyorlardı artık o devirdi bitti kendı arkdaslarını akrabalarını aldırıyorlar tt lere burdan yonetıme cıcı görunmeyle kımse tt olamaz onuda söleyım 4 yılımızı verdık su lanet oyuna ...

Paranın yettiğini Nerden Biliyorsun Kaç Kere Bu Tür İşler Yaptın ? Sen 4 Seneni Vermişsin, Ben Bu oyunun Çizgi Flim gibi olduğu Zamanı Bilirim İlk Çıktığı anları bilirim..
Adaletten Söz Ediyorsun Demi ? İlk Zırh sana Düşseydi Sen Bu konun Altına böyle birşey yazarmıydın, Zırh Düşeremeyen Diğer Arkadaşları Savunurmuydun ? Kimse kimseyi Babasının hayrına Bişi Yapmıyor Dostum Emin ol ;) Yapsalardı Beni Yaparlardı ;) Şurada Kendi Görüşümü Belirttim Adam Gibi Tartışmayıda Bilmiyorsun ki " Kınıyormuş" Sen kimsin ki Beni Kınayacaksın, Adam gibi oturup Tartışmayı Bilmiyosan Lütfen Meşkul Etme Konuyu.. Seninle Mülakaşa Yapacak Değilim.

39 Lvl' de oyuncu Sayısının Fazla olduğunu İddaa Ediyosun Hangi Sayısal Veriye Göre ? kendin mi Saydın Tek Tek ? Arkadaşım Atıp tutmayla Olmuyo Bu İşler Tamam Bilmediğin işlere Fazla Burunu Sokma ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

Scalgar yazdı:Yeter kardeşim bıktım artık bu tür konulardan ya almayın ozaman gidin üretin sizi zorlayanmı var iksir alın diye !!

Forumuda böyle konularla kirtletmeyin yeter artık !

Konunun İçeriğini iyi okursan Sevinirim, Böyle Düşünenlerin Yanlış Düşündüğünü Belirtmek için Açılmış Bir konu.. Ayrıca Her konuyada Bakmak Zorunda Ve Yorum Yapmak Zorunda Da Değilsin ;)
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gulumse »

Gulumse yazdı:
Scalgar yazdı:Yeter kardeşim bıktım artık bu tür konulardan ya almayın ozaman gidin üretin sizi zorlayanmı var iksir alın diye !!

Forumuda böyle konularla kirtletmeyin yeter artık !

Konunun İçeriğini iyi okursan Sevinirim, Böyle Düşünenlerin Yanlış Düşündüğünü Belirtmek için Açılmış Bir konu.. Ayrıca Her konuyada Bakmak Ve Yorum Yapmak Zorunda Da Değilsin ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön