VeDa ÜstüNe VeDa

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: VeDa ÜstüNe VeDa

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Akçe sistemi geldiğinden beri oyunda yokum şu anda Pc açtığımda yaptığım tek şey Facebook IKV forum yada başka bir 2 arama Daha çok reel hayata zaman ayırıyorum 3 aylık o güzel tatilimi ziyan etmiyorum SADECE BİR OYUNLA EĞLENİLMEDİĞİNİ ANLIYORUM =)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

ne yaptıysak kendi kendimize yaptık arkadaşlar. yakında şaheserlerde akçeyle satılacak bana göre
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Orgulusirin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Orgulusirin »

SHooT yazdı:Beyler son yeniliklerle ikv yönetimi resmen kendi kuyusunu kazdı hem akçe sisteminin berbatlığı hemde gurup bölgelerinin haddinden fazla zor, uzun ve zaman alıcı olması.... bir insan bir oyuna en fazla ne kadar zaman ve para verebilir/vermeli sizce?

Eskiden(39 lvllerde) en zor görev karakürk göreviydi ve en fazla 1 saat sürüyordu şuan bizden istedikleri 7 Saat :!: dile kolay çemberlitaş 7 saat sürüyor gurubu toplamayla en az 8 saat yahu :!: bir gün 24 saat el insaf :!: 8 saat yatalım 8 saat çemberlide geleceğe yönelik birşeyler düşürmeye çalışalım kalan 8 saatte de okulamı gidersin dersmi çalışırsın işemi gidersin ailene zamanmı ayırırsın kimseyi ilgilendirmez bu kadarda olmazki kardeşim migratta bile zaman problemi yaşıyorduk kaldı ki bununlada bitmeyecek biz çemberliden tam itemleri düşürüp üstümüzü düzdükten sonra 59 lar gelecek onlar çöp olacak ve öyle görevler getireceklerki 10 saat sürecek peki nereye kadar buna ayırdığım zamanın onda biriyle kitap okusam birileriyle konuşurken en azından bi fikrim bi görüşüm olurdu sesim tutukluluk yapmazdı ders çalışsam çok daha iyi yerlerdeydim neymiş efendim zevk veriyormuş ne zevki be :!: evet oyun dediğin zevk vermeli ama bu stresten başka hiçbirşey vermiyor giriyosun gb bişey düşmüyor stres biri bi aptallık yyapıyor stres göreve giderken biri seni kesiyor stres peki bütün bunlar niye en iyi olabilmek için mi varsın olmasın kardeşim sanal bi alemde en iyi olmak için verdiğim zamanı öss ye harcasam türkiye birincisi olurdum :!:

Bu oyuna verdiğimiz para aylık ortalama en az 30-40 lira bu parayla hafta da bir arkadaşlarınızla sinemaya gidebilir beyninizi bunlarla yoracağınıza dinlendirmiş olursunuz ayrıca bu asosyal hayattan kurtulup sosyalleşirsiniz bir oyunun amacı eğlence olmalı stres ve katı rekabet değil :!:

:arrow: /Elveda

AbduLLaH.
Hiç Kimse bu oyunu silah zoruyla oynamıyor beğenmeyen oynamaz olur biter ve hiç kimse silah zoruyla yine akçe vb. ücretli materyalleri satmıyor istemeyen almaz !
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Abdullah seni severdim :) yolun açık olsun. Bütün senenin yoğun sınav stresini attıktan sonra oyun hevesi sarıyor beni. Yoksa beni bunun dışında pek oyunda tutan bir şey yok. 1 hafta bile bırakmak insanı rahatlatıyor. Uzun lafın kısası yolun açlık olsun gerçek hayatında başarılar dilerim.
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Abdullah'ım seninle kısa süreliğinede olsa tanışma fırsatımız oldu.Oyunu bırakmana üzüldüm desem ayrı , üzülmedim desem ayrıdır.Yolun açık , dilediklerin seninle olsun inşallah kardeşim.Bizleri unutma , ALLAH'a emanet ol.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reverence »

Orgulusirin yazdı:Hiç Kimse bu oyunu silah zoruyla oynamıyor beğenmeyen oynamaz olur biter ve hiç kimse silah zoruyla yine akçe vb. ücretli materyalleri satmıyor istemeyen almaz !
kendine iyi bak kardeşim hayatında başarılar dilerim en iyisini yaptın bence.
sana gelince özgülüşirin bu aralar dilin çok uzadı boş konuşuyosun cok konusuyosun susmanı tavsiye ediyorum sana
Resim
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

Başlık açtığın konu çok başarılı emeğine ağzına sağlık kardeşim... eskiden oyuna girmeye can atardım oysa şimdi girmek dahi gelmiyor geriye dönüp harcadfığım onca paraya bakıyorumda acaba helalmi yoksa harammı diye düşünüp duruyordum meğerse herşey boş para ver para ver para ver bütün olan biten madalya başka hiçbirşey değil he şimdi bi arkadaş çıkıp verdiğiniz parayla yönetimin üstüne gitmeyhin kendi hırsınızın kurbanı olup para veriyorsunuz derse onada iki çift lazfım var unutmasınki oda bizden

İyi Forumlar

Jakups (49) (^) Ejder Asa
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler;

Bu güne kadar benden bilerek ve isteyerek mal maden para çalanlara hakkımı helal etmiyorum :!: bütün paramı en sonunda çöpe atsam bile o an bana verdikleri huzursuzluktan dolayı onları asla affetmeyeceğim beni keriz yerine koyanlar güvenimi süistimar edenlere asla hakkımı helal etmeyeceğim kimden bi kuruş bilerek ve isteyerek çaldıysam o da helal etmesin :!:
Bunların dışında ws attık yendik yenildik fotolarımız atıldı fotolar attık bi oyun için birbirimize girdik herkes ben kralım dedi ben hepsine hakkımı helal ediyorum onlarda etsinler Bu oyunda kral olsan ne yazar dışarda hiç olduktan sonra :!: ....SaKiN oLuN ŞaMpiYoNlar KraL sizlersiniz :) :!:

Örgülü sana gelince bu oyunu oynarken plus almanın oyunda iyi bi yerlere gelmek için saatlerini oyuna vermen gerektiğini sende biliyorsun yani ya bu oyunu bırakacaz yada mecburen bu parayı ve zamanı oyuna harcayacaz aksi takdirde gün geçtikçe ezik bi çara dönüşecek çarımız bunların hepsini bildiğin halde sırf salça olsun diye yorum yapmışsın eleştirilere açığım buraya birşeyler yazdıysam tabiki bana aykırı fikirler olacak ama ne olur konuşmak için konuşmayın :!: biraz mantıklı olun :!: Post kasmak için daha güzel yerler var daha boş konulara yorum yapabilirsin mesela ;)

Bu oyunda asla unutmayacağım kişiler elbette var onlar kendilerini biliyolar ;) onlarada hayatta başarılar :!:
Kullanıcı avatarı
OoOWARNINGOoO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen OoOWARNINGOoO »

SHooT yazdı:Beyler son yeniliklerle ikv yönetimi resmen kendi kuyusunu kazdı hem akçe sisteminin berbatlığı hemde gurup bölgelerinin haddinden fazla zor, uzun ve zaman alıcı olması.... bir insan bir oyuna en fazla ne kadar zaman ve para verebilir/vermeli sizce?

Eskiden(39 lvllerde) en zor görev karakürk göreviydi ve en fazla 1 saat sürüyordu şuan bizden istedikleri 7 Saat :!: dile kolay çemberlitaş 7 saat sürüyor gurubu toplamayla en az 8 saat yahu :!: bir gün 24 saat el insaf :!: 8 saat yatalım 8 saat çemberlide geleceğe yönelik birşeyler düşürmeye çalışalım kalan 8 saatte de okulamı gidersin dersmi çalışırsın işemi gidersin ailene zamanmı ayırırsın kimseyi ilgilendirmez bu kadarda olmazki kardeşim migratta bile zaman problemi yaşıyorduk kaldı ki bununlada bitmeyecek biz çemberliden tam itemleri düşürüp üstümüzü düzdükten sonra 59 lar gelecek onlar çöp olacak ve öyle görevler getireceklerki 10 saat sürecek peki nereye kadar buna ayırdığım zamanın onda biriyle kitap okusam birileriyle konuşurken en azından bi fikrim bi görüşüm olurdu sesim tutukluluk yapmazdı ders çalışsam çok daha iyi yerlerdeydim neymiş efendim zevk veriyormuş ne zevki be :!: evet oyun dediğin zevk vermeli ama bu stresten başka hiçbirşey vermiyor giriyosun gb bişey düşmüyor stres biri bi aptallık yyapıyor stres göreve giderken biri seni kesiyor stres peki bütün bunlar niye en iyi olabilmek için mi varsın olmasın kardeşim sanal bi alemde en iyi olmak için verdiğim zamanı öss ye harcasam türkiye birincisi olurdum :!:

Bu oyuna verdiğimiz para aylık ortalama en az 30-40 lira bu parayla hafta da bir arkadaşlarınızla sinemaya gidebilir beyninizi bunlarla yoracağınıza dinlendirmiş olursunuz ayrıca bu asosyal hayattan kurtulup sosyalleşirsiniz bir oyunun amacı eğlence olmalı stres ve katı rekabet değil :!:

:arrow: /Elveda

AbduLLaH.

% 100 katılıyorum DIKO ! AKLI OLAN OYNAMAZ ! YAZIK PARALARA YAZIKKKK :(
BBM PİN : 2709C9F2
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi