bence sistem güzelde sadece 300 akçe biraz fazla her bir iksir için 25 akçe olsadı yani 5 iksir 125 akçe olsaydı daha iyi olurdu ...XxxChesTeRxxX yazdı:Gördüğünüz Gibi Akçe Saçmalığı Geldi.. Nymiş 5 iksir 300 Akçe. 5 İksir Neye Yetsin Bari 10 Akçe Yapsaydınız .. 1 İksir Bile 60Kuruş Düşünün Ekmek Parası ÜCRETSSİZ diyorsunuz Oyun Ücretli :evil: Paralar bizim ş*yimizdn akmıyor ya !! Maddi Durumu Kötü Olan İnsanlarıda Düşünün Biraz..Yakında İyice ABartırlar
Oyuna Giriş: 100 Akçe
Oyunda 1 Saat Kalmak : 200 Akçe
Oyunda Yetenek Kullanmak :500 Akçe
OYunda Örs Yapmak : 700 Akçee vs vs....
:evil:
Bu Oyuna 1 Kuruş BiLe Harcamadım Harcamıcam..
İKV'YE 1 KURUŞ BİLE HARCAMAK İSTEMYENLER İÇERİ..
- PaSaHaKTaNYaNa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV'YE 1 KURUŞ BİLE HARCAMAK İSTEMYENLER İÇERİ..

PaŞaHaKTaNYaNa
EKMEKSİZ YAŞARIM AMA HÜRİYETSİZ YAŞAYAMAM...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Maden toplamaya vaktim olmadığından olabilirmi Azeki insan ? biraz beyin olsa ne olurdu ey gididdwqdwqddw yazdı:Lan Fakir Ozaman Niye hala bu platformdasın hala niye oyundakı iksirin pahalılığından Ağlıyorsun Oyun gereği MAden topluyoruz Sen ise Paranla oyun zengınlerı ezmeye çalış bana asosyal dıyosun hala bu oyunu oynayıp bu platformda yorum yapıyorsun "1000 kere düşün 1 kere söyle"Berimpex yazdı:Lan öyle diyosunda sana sabah akşam ot topla diyenmi var herkez senin gibi asosyal değil 7 24 ot çeksin dngil
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sen oyunu bırakmamışmıydın ? bıraktı isen amaç neXxxChesTeRxxX yazdı:Gördüğünüz Gibi Akçe Saçmalığı Geldi.. Nymiş 5 iksir 300 Akçe. 5 İksir Neye Yetsin Bari 10 Akçe Yapsaydınız .. 1 İksir Bile 60Kuruş Düşünün Ekmek Parası ÜCRETSSİZ diyorsunuz Oyun Ücretli :evil: Paralar bizim ş*yimizdn akmıyor ya !! Maddi Durumu Kötü Olan İnsanlarıda Düşünün Biraz..Yakında İyice ABartırlar
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Oyunu BırakmadımGeceMavisi yazdı:sen oyunu bırakmamışmıydın ? bıraktı isen amaç neXxxChesTeRxxX yazdı:Gördüğünüz Gibi Akçe Saçmalığı Geldi.. Nymiş 5 iksir 300 Akçe. 5 İksir Neye Yetsin Bari 10 Akçe Yapsaydınız .. 1 İksir Bile 60Kuruş Düşünün Ekmek Parası ÜCRETSSİZ diyorsunuz Oyun Ücretli :evil: Paralar bizim ş*yimizdn akmıyor ya !! Maddi Durumu Kötü Olan İnsanlarıda Düşünün Biraz..Yakında İyice ABartırlar
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ozaman Git Yönetimin Yalakalığını Yapddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
Hep kendinizi Düşünün Zaten
-
- İskele Babası
Yönetime Yalakalık yapmaya ihtiyacım yok Zaten Senin Gibi Gereksiz insanlarada Yalakalık yapılmaz Bi gram aklın varsa anlarsınXxxChesTeRxxX yazdı:Ozaman Git Yönetimin Yalakalığını Yapddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
Hep kendinizi Düşünün Zaten
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ben Aklım Olmasada Çok Şükür Bir İnsanıM.[İçerik Silinmiştir.] Kendini Bişe Sanma. Sen Kimsin ? GMmi Sandın Kendini Rezil.. Zengin Çocuğusun ZÜPPE bir İNsansın..ddwqdwqddw yazdı:Yönetime Yalakalık yapmaya ihtiyacım yok Zaten Senin Gibi Gereksiz insanlarada Yalakalık yapılmaz Bi gram aklın varsa anlarsınXxxChesTeRxxX yazdı:Ozaman Git Yönetimin Yalakalığını Yapddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
Hep kendinizi Düşünün Zaten![]()
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
ddwwqqqddd sen herkezi kendinden zeki haklımı görüyosun bu kadar adam bey.sizmi sana göre sen nesin landdwqdwqddw yazdı:Yönetime Yalakalık yapmaya ihtiyacım yok Zaten Senin Gibi Gereksiz insanlarada Yalakalık yapılmaz Bi gram aklın varsa anlarsınXxxChesTeRxxX yazdı:Ozaman Git Yönetimin Yalakalığını Yapddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
XxxChesTeRxxX yazdı:Ben Aklım Olmasada Çok Şükür Bir İnsanıM Senin Gibi Öküz Değil. Kendini Bişe Sanma. Sen Kimsin ? GMmi Sandın Kendini Rezil.. Zengin Çocuğusun ZÜPPE bir İNsansın..ddwqdwqddw yazdı:Yönetime Yalakalık yapmaya ihtiyacım yok Zaten Senin Gibi Gereksiz insanlarada Yalakalık yapılmaz Bi gram aklın varsa anlarsınXxxChesTeRxxX yazdı:Ozaman Git Yönetimin Yalakalığını Yapddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke
-
- İskele Babası
Bana hayvan yakıştırması yaparak sende 7 gün Ceza ye HemiXxxChesTeRxxX yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Ben Aklım Olmasada Çok Şükür Bir İnsanıM Senin Gibi Öküz Değil. Kendini Bişe Sanma. Sen Kimsin ? GMmi Sandın Kendini Rezil.. Zengin Çocuğusun ZÜPPE bir İNsansın..ddwqdwqddw yazdı:Yönetime Yalakalık yapmaya ihtiyacım yok Zaten Senin Gibi Gereksiz insanlarada Yalakalık yapılmaz Bi gram aklın varsa anlarsınXxxChesTeRxxX yazdı:Ozaman Git Yönetimin Yalakalığını Yapddwqdwqddw yazdı:Senin gibi Egoistleride Oyundan Atmak Akçeyle olsa Keşke